- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lysy podrzuć linka do tego Mozarta, proszę
Edi wczoraj byłam w Smykolandzie i widziałam takie opaski cena ok 10 zł, tam tez kupiłam ten leżaczek do wanienki.
sarenka i magda leżaczek kupiłam wczoraj koszt 11,99, i zadziałał ( juppi !!!!) mała była taka spokojna zero płaczu ( madziu jestem twoją dłużniczką , zobaczymy jeszcze jak dziś będzie ale na razie Sarenko polecam w 100%. Jeden minusik ale taki tyci że mała trochę mi z niego zsuwała się w dół, ale przy ogólnym zadowoleniu szkraba to nie przeszkadzało ( oczywiście krzyk był gdy ją z wanienki wyjmowaliśmy
Kasiu zdrowia dla Igorka
Lysy nie podejmuj pochopnych decyzji szkoda by było zaprzepaścić tyle pracy, może mogłabyś kogoś do pomocy wynająć na jakiś czas abyś uporała się z doktoratem. Na pewno jest jakieś rozwiązanie
U nas chrzciny 25.05 wiec czekamy
Słonecznej niedzieli życzymy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
podczytuje was ale jakos nie mam czasu napisac.
wczoraj napisałam mega wielkiego posta i mi wcieło
co do szczepien - my w srode mała bedzie miała 9,5tyg jednak szczepimy podstawowa nam przysluguje acelularna+ktusiec i pneumo dokupujemy rota. Naczytałam i nasłuchałam i naogladałam sie dzieci po szczepionkach skojarzonych i wybrałam podstawowa.
Moja mała dostała skazy białkowej cała wysypana na twarzy i na głowie do tego zrobiła sie ciemieniucha masakra, juz nie wiem co jesc bo juz całkowicie nie jem nabiału a skóra jest tylko troche lepsza
ja Marysi puszczam kołysanki i bajki wkładam w bujak i słucha - nawet teraz
cos jeszcze wczoraj napisałam ale juz nie pamietam co
- Asia09
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A ciemieniucha tez juz sie tworzy ale jeszcze nic z nia nie robiłam...
Kasiek - życze dużo zdrówka! Bidulka z tego Twojego Igorka. Nawet nie chce myslec co przezywalam przy zakładniu wenflonu, bo jak ryczałam jak bóbr jak w szpitalu robili Oli badania przesiewowe. Nie moglam na to patrzec i musialam wyjsc na korytarz bo i tak nie moglam nic pomoc. Dla mnie masakra!
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziś nie bardzo pogoda na spacer. Zabraliśmy tylko Natalkę do Kościoła, ale po Mszy złapał Nas lekki deszczyk i już się dzisiaj nie wybieramy więcej na dwór. Wieczorem goście...
Kasiek - kurcze straszne masz przeboje z Igorkiem, ale przede wszystkim ze szpitalami... ;/ Pewnie jesteś już zmęczona. Niesamowite ile jest w stanie znieść matka. Trzymajcie się dzielnie, niech Mały szybko wraca do zdrowia i do domu...
Lysy - a może pomyślisz o opiekunce? Szkoda zaprzepaścić szansy...
Edi ja opaski kupuję w COCCODRILLO, ale na allegro jest mnóstwo...
Zubi - na tygodniu rozejrzę się za tym leżaczkiem do kąpieli. Tylko ja się boję, że główka będzie latać...
Marudka - współczuję skazy, a przez to i diety. Zawsze plus, że będzie miało to wpływ na Twoje kilogramy:) Szukaj zalet
Do kiedy może pojawić się ciemieniucha? Bo myślałam, że jeśli do tej pory nie ma to już nie będzie...
Jeśli chodzi o chrzest, to jeszcze nawet nie myślimy. Chcemy żeby Młoda była większa, sztywniejsza. Ale podtrzymujmy ten teamt. Jestem ciekawa w co ubieracie, wstawiajcie zdjęcia, mówcie gdzie organizujecie i w ogóle...
Pozdrawiamy!
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Zubi- my też robimy 25.05 chrzciny
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasiek zdrówka dla Igorka!!!!biedny
Sarenka,Marudka moja mała też zaczeła miec ciemieniuchę trochę oliwkowalam i wyczesywałam włoski,ale nam chyba pomógł szampon Oilatum,teraz nim myje codziennie i problem znikł
Sarenka nam główka nie lata przy kąpieli,mała leży sobie grzecznie i fika
Hmmm moja mała tez ma na buzce wysyp,raczej bardziej ma takie szorstki policzka ide w tyg do pediatry to się dowiem.A dietę trzymam nie wiem po czym?
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marudka szczepionki to temat rzeka, ja się naczytałam o tych bezpłatnych ,ze przenoszą choroby itd wiec lepiej nie czytać nic, mi chodzi o ilość wkłuć chyba bardziej, bo na zawartość szczepionki nie mamy wpływu....
Lysy powodzenia w podjęciu decyzji, każda będzie dobra
Co do chrzcin my chcemy w sierpniu jak mała będzie mieć z pół roczku, już tak fajnie będzie można ubrać i ciepło będzie
mi koleżanka pożyczyła wanienki i mam z takim wyżłobieniem ,ze można malucha położyć i między nogami jest wybrzuszenie żeby się nie zsuwał, a z drugiej str jest miejsce już na takie siedzące dziecko,wiec długo można używać
kasiek współczuje, biedny Igorek-zdrowia
pas poporodowy też stosowałam taki za 9 zł z takimi 3 rzędami haftek ,że coraz mocniej się zapinało i jest super
Moja mała zasypia przy karuzeli , ma muzyczkę i wyświetlanie, ma taką i jest super :http://www.tinylove.com.pl/index.php?p2784,karuzela-magiczna-z-projektorem-3w1
Ja tez na matę kładę małą i bardzo jej się podoba...
oto dowód
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do ciemieniuchy Maksiu, nie ma, codziennie czesze mu czuorynke szczotka, jak zauwaze jakies skorki to wtedy lekko okliwkuje glowke i czesze. Kupilam z Ziajki szampon przeciw ciemieniusze ok 8 pln
Kasiu szybkiego powrotu do domu !
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
isaka ja tez mam taka wanienkę, ale jest duża i ciężko takiego szkraba było myc na początku wiec zakupiliśmy taka zwykłą, ale jak tylko trochę podrośnie tez będziemy używać
andzia skąd ja znam ten problem, u nas w dzień karmienie czasem i co 1 h wiec na spacer zawsze zakładam bluzkę aby w razie czego łatwo móc cyca wyciągnąć ( ale na razie tylko raz karmiłam na dworze- pierdzielenia z tym co niemiara ( znajdź miejsce, okryj się kocem aby cyckami nie świecić, potem odbij itd), a do galerii jeszcze nie miałam odwagi pojechać boje się że mała narobi rabanu
U nas ciemieniuchy brak i na razie ja nic nie używam do główki, tylko przy kąpieli ją opłukuje a tak to żadnych szczotek i grzebyków nie używam.
W Toruniu wczoraj była piękna pogoda, dziś już nie zapowiada się tak ładnie
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Deta1987
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
zubi wczoraj pogoda u nas tez super slonecznie i cieplutko pojechalismy z malym na obiad do mojej mamy a potem spacerowalismy moja mama normalnie jest we wnuk zakochana nic nie musialam przy nim robic tylko na karmienie mi go dawala
- Deta1987
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my dziś w nocy wylądowaliśmy na ostrym dyżurze, mała się tak rozpłakała przez sen, ze pod ciśnieniem rozszedł jej się szew czaszkowy przy ciemiączku i miała dwa takie guzy, ale na szczęście wszystko ok... cała noc nie spałam tylko patrzyłam na nią,poza tym budziła się z płaczem co chwila...
ja już diety nie stosuje, jest wszystko ok... mała na nic źle nie reaguje... oby się na wadze nie odbiło
pozdrawiam
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
[
isaka ja tez mam taka wanienkę, ale jest duża i ciężko takiego szkraba było myc na początku wiec zakupiliśmy taka zwykłą, ale jak tylko trochę podrośnie tez będziemy używać
[/quote]
mi nie przeszkadza, od razu mała w niej kapaliśmy
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
witam,
my dziś w nocy wylądowaliśmy na ostrym dyżurze, mała się tak rozpłakała przez sen, ze pod ciśnieniem rozszedł jej się szew czaszkowy przy ciemiączku i miała dwa takie guzy, ale na szczęście wszystko ok... cała noc nie spałam tylko patrzyłam na nią,poza tym budziła się z płaczem co chwila...
ja już diety nie stosuje, jest wszystko ok... mała na nic źle nie reaguje... oby się na wadze nie odbiło
pozdrawiam
jej, a co się działo? Dlaczego tak się rozpłakała,wiesz moze???
Co do diety zazdroszczę j nadal uważam co jem,chociaż juz wiecej, omijam tylko smażone, ostre i kapuściane no i surowa marchew..ach no i na nabiął muszę uważać.
Deta to już niedługo wielki dzień Super! Fajnie też ,że chrzciny połączyliście z Waszym ślubem