- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Cześć rzeczy pozyczylam. Generalnie nie będę chyba kupować.
Są strasznie drogie. Mam póki co dresy i leginsy.
Kurtkę pozyczylam od mamy. Jest troszkę ode mnie tezsza
Więc się mieszcze z moim brzuszkiem. A jest już spory.
Zawsze mi tak szybko wywala. U mnie nie da się ukryć że w ciąży jestem.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
A brzuch też już mam spory
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Teraz juz jest ten etap, ze brzucholki widac u mnie to juz konkretnie, ponoc w drugiej ciazy tez szybciej widac.
U mnie juz po sloneczku, chyba Porto od ciebie przyszedl ten deszcz, bo leje jak nie wiem.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lada chwila pazdziernik, jejku i juz zima
aleee po zimie, kochane juz bedziemy wozeczki pchac, czy to nie piekna pora na narodziny?
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Nie chwalilam sie, wczoraj mialam pierwszy dzien bez wymiotow! Od dwoch miesiecy, poraz pierwszy, jakiez to bylo wspaniale uczucie niestety dzisiaj wrocilo wszystko do normy, ale zaczynam wierzyc ze teraz bedzie coraz lepiej, bo juz zmeczona jestem.
A tak swoja droga to ja juz powoli o swietach zaczynam myslec, a dokladnie temat rzeka prezenty...w sumie ja bardzo lubie grudzien, kojarzy mi sie z choinka, zapachem pomaranczy, ogniem w kominku ahhh
Zreszta ja jestem dziwnym przypadkiem czlowieka, ktory widzi zalety nawet w deszczowy jesienny dzien a jak przychodzi prawdziwa zlota jesien, pierwsze przymrozki oszronione zlote liscie na ziemi i niesmialo swiecace sloneczko, idealna pora na spacer po parku i zbieranie kasztanow takie tam wspomnienia z dziecimstwa, jak tata zabieral mnie na spacery ajaja sie rozmarzylam, w przyszlym roku o tej porze to moj maz i ja bedziemy nasze dzieciatko zabierac na spacer
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja w sumie każdą porę roku lubię, ale wolę gdy świeci słońce a nie gdy pada deszcz to już śnieg jest lepszy, o ile akurat mnie nie zasypie a muszę gdzieś jechać
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Palenie w piecu od samego rana, buuuuu, ja tam nie widze zadnych plusow zimie ale dobrze ze sa osoby ktorym to nie przeszkadza.
Zbieram sie po Kacpra a potem zad dom, trzeba jeszcze mu asystowac zeby wszytsko mialo rece i nogi
Oby w marcu szybko wiosna zawitala, bo pamietam w tamtym roku caly marzec snieg byl po pas.
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Była u mnie kolezanka, termin porodu ma na 11.11.2013
I jak popatrzylam na nasze brzuchy to albo mój taki duży
Albo jej taki mały. Kurde to jaki brzuch będę miała w 8 miesiącu ???
Ona chodzi właśnie do szkoły rodzenia
Do sZpitala i to za free .
Jest zadowolona.
Idę trochę mojego podraznić
A potem idziemy razem po małego.
Do później.
- AgnieszkaC
- Wylogowany
- gaworzenie
witam nowe mamusie, wszystkie zasmarkane niech się grzeją pod kołderkami a te na L4 niech się cieszą totalnym nic nie robieniem, zjadaniem śniadań w porze porannej a nie popołudniowej, przesypianiem całej nocki i leżeniem brzuchem do góry bo od marca wszystko się zmieni ale będzie to wspaniały czas, na który warto czekać.
cudownie, że część z Was widziała swoje maluszki na "świeżo", i że wszystko u Was dobrze, ja już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty i usg.
Jak Wy to robicie, że znajdujecie tyle czasu na pisanie? Albo Mania jest tak absorbującym dzieckiem albo ja jestem jakaś niezorganizowana
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego szanownego grona:) początkowy termin mam a raczej miałam na 1 marca jednak na ostatniej wizycie zmienił sie na 26 luty ciekawe od czego to zależy?
Wiem już że będe miała córeczke zreszta ja to czułam od samego poczatku,zreszta mąż też chociaz na wizycie nie mógł sie powstrzymać i zapytał lekarza czy jest jeszcze "szansa" pomyłki lol myślałam że padne:) Mimo to wiem że strasznie się cieszy ze bedzie miał córeczke i już czyta jej wieczorem bajki:)
Konczymy 17 tydzień dokladnie to został nam jeszcze jeden dzień a następnym wizyte u lekarza mam 3 października. To moja pierwsza dzidzia więc jeszcze chyba nie czuje ruchów znaczy cos czuje co jakiś czas takie jakby pukanie od środka ale nie wiem czy to jest to i czego dokladnie się spodziewać.
Pierwsze miesiące ciąży przechodziłam koszmarnie dwa razy wylądowałam w szpitalu tak strasznie wymiotowałam, raz trzymali mnie 3 a drugim razem 4 dni. Okropnie bola mnie plecy i drętwieje mi lewa noga a dodatkowo doskwiera kolka z prawej strony:(.
Ale powiem wam nic nie jest tak piekne jak pierwsze dni bez nudności i pilnowania toalety i mimo tych dolegliwości które mam teraz coraz bardziej mogę cieszyć się ciąża.
Matko ale sie spisałam dziewczyny wybaczcie ale rozpiera mnie radość i to samo się ze mnie wylewa:)
Uciekam przeglądać wątek od samego poczatku:)
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AgnieszkaC dbaj o ten kregoslup bo ja mam powazne klopoty, wygrzewaj w miare watpliwosc i lez jak najwiecej i niech ktos ci masuje. Bo zadnych przeciwbolowych nie stety brac nie morzna na te dolegliwosc. U mnie jest komputer w sumie wlaczony o rana do wieczora, nie koniecznie ja jest na nim caly czas, bo wiadomo ze sa obowiazki ale z doskoku zagladam tu dosc czesto.
Majeczka z tabeleczka jak zawsze spisujesz sie kochana na medal w dodatku bezinetesownie