- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Z góry dziękuję :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ja też Was czytałam na bieżąco, ale nie miałam weny żeby odpisywać
Ja coś kicham, ale nie czuję, żeby to było przeziębienie. Zobaczymy. Chciałam dziś pojechać kupić kilka ciążowych rzeczy typu rajstopy i majciory, bo już mnie moje zaczynają gnieść w brzucho. A mamy w Lublinie fajna hurtownię, ale wejście tylko z kartą, której posiadaczką jest moja mama. Tylko kurde deszcz tak napitala, że pies mój nawet nie chce iść na siku
Właśnie właśnie... witam nowe koleżanki - marcóweczki rozgośćcie się dziewczynki i nie zapominajcie do nas wpadać
Darmag dobrze, że już lepiej. Moje małe cudo też nie chciało fikać, dopiero pan dr je po naciskał, to coś tam się poprzeciągało i powyginało Ja szlam na usg na piechotę, to pewnie szkraba ululałam a gdzieś coś czytałam, żeby pół godzinki przed badaniem zjeść coś słodkiego, to wtedy może się rozochocić ja zapomniałam z tego wszystkiego zjeść czekoladkę :/
Domi, ja też nie czuję robaczka mojego i już nie mogę się doczekać, aż zacznie tak fikać, że go poczuję
Nie wiem co tam chciałam jeszcze Wam napisać
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Ja mialam usg 3 razy do tej pory robione, pierwsze tylko na potwierdzenie ciazy. Mialam robione teraz prenatalne na poczatku 13 tygodnia i nastepne dopiero kolo 19 tygodnia 31 pazdziernika. Jak sie nic nie dzieje to nie ma potrzeby malucha meczyc:) nasze mamy cala ciaze nie mialy usg a rodzilysmy sie zdrowe. Ciezko bedzie wytrzymac do 31 ale dam rade. Wtedy maluch bedzie juz duzy i ladnie sie wszytsko zobaczy, moze nawet poprosze o nagranie plytki to potem bede sobie ogladac:)
Buziaki dziewczyny i milego tygodnia.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
u mnie zaczyna swiecic slonko a powietrze czuc takie cieplejsze wiec zaraz ide z malym na podworko
wszystkim chorym zycze zdrowka ja bylam w sierpniu chora wiec moze jesien bedzie laskawsza i mnie nie zlapie.
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
a co do l4 to ja tez dostaje na m-c
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do usg, to ja też miałam tylko dwa razy, trzecie będzie dopiero połówkowe. Wtedy już będzie na co popatrzeć Kawał dzieciaczka już będzie
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
W ogole cos mnie plecy bola, tak jakby ciagnelo mnie od nerek albo jakies korzonki, slyszalam ze plecy w ciazy bola....ale zeby juz?
Co do ubran ciazowych, to ja tez juz zaczynam sie rozgladac, poki co powyciagalam jakies stare biodrowki, tylko one mi brzucha nie uciskaja, ale bardzo bardzo nie lubie miec plecow odslonietych. Niestety wiem co to jest zapalenie nerek i nie zycze tego nikomu. Po wyplacie meza naciane na jakies cieple leginsy ciazowe i 2 tuniki zeby juz cos miec, pozniej obudze sie z reka w nocnku ze nie mam co ubrac
Fajne ciuszki na allegro sa, nie drogie i wiekszosc polskich producentow, a nie tania plastikowa chinszczyzna
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
A jeśli chodzi o u s g to miałam już 6
Ale było spowodowane to plamieniami
I wizytami w szpitalach.
U mnie wyszło słoneczko jest o wiele ładniej niż rano.
Biorę się za resztę prasowania
I później pójdę na jakiś spacerek.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Pamietacie jak pisalam wczesniej o tym moim kregoslupie?
Dzis rozmawialam z gin.... i musze isc do mojego ortopedy co mnie leczyl i musi mi wypisac takie zaswiadczenie stwierdzajac ze np: porod naturalny jest nie mozliwy albo mozliwy, no i wtedy lekarz ma szukac innej drogi rozwiazania jakby okazalo sie ze nie oge rodzic naturalnie...
Porto, ja kupilam wlasnie leginsy takie grubsze juz na teraz, z kieszeniami "ala" spodnie... sa materialowe wiec pasuja fajnie, sa wygodne nie cisna. To jakby co takie ci polecam.
Ja tez nie jestem zwolenniczka kupowania ubran przez neta, tym bardziej teraz kiedy nasz rozmiary sa nie standardowe.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Widzialam, ze tu ktos z Rybnika jest moze wlasne w Rybniku jest jakis sklep z ciuchami ciazowymi, bo w Gliwicach z tego co wiem jest jeden, a do h&m jak weszlam i zobaczylam ceny i jakosc tych ubran to zrezygnowalam.
Darmag, no ja wlasnie slyszlalam ze jak sa problemy z kregoslupem, to tylko cesarka, znajoma tak niestety miala.