BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #846249 przez Loca
Rzeczywiscie sie zzylysmy :) w koncu mamy w sobie jakies wsparcie, dla mnie to forum bylo swego rodzaju terapia :P

Mysle, ze ciezko by bylo Ete napisac do nas wiadomosc o tresci " wlasnie glowka wychodzi!"

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #846250 przez pietruszka
Ja bez was to bym miała deprechę. Całe dnie sama w domu, nie ma do kogo gęby otworzyć.
Nie wiem czy też tak macie, ale do mnie z pracy np. nikt się nie odzywa. Kontakty umarły. Znajomi to tak raz na miesiąc się przypomną, zapytają co słychać i tyle. Szału nie ma :(

Za to mam rozrywkę, 2 razy dziennie na budowę jeżdżę, to przynajmniej z panami budowlańcami słówko się zamieni :blink:

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 1 miesiąc temu #846258 przez Porto1987
No to kolejne pranie nastawione :)

Ete już pewnie tuli Igorka :)

Ja też nie wiem, co ja bym robiła bez Was :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #846267 przez darmag21
Porto a wlasnie jak tam tobolki ktore maz przywiozl? Mialas sie pochwalic co dostalas... chyba ze ja przegapilam.

U mnie wlasnie pranie sie wypralo ale lenia mam zeby wstac i je rozwiesic.

11 lata 1 miesiąc temu #846275 przez moni91
Nio to Ete ma już Igorka pewnie przy sobie:)Ja też dziewczyny bez was nie dała bym rady zwłaszcza z tymi moimi paranojami:D Wasze wsparcie jest bezcenne szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy:(:(:(

11 lata 1 miesiąc temu #846279 przez Porto1987
Darmag mąż przywiózł łóżeczko - dziś będzie skręcał :) karuzelę, matę do zabawy, leżaczek bujaczek, pościel, wanienkę ze stelażem i mnóstwo ciuszków. Chociaż widzę, że nie ma jeszcze jednej siatki, muszę powiedzieć tacie, to mi wyśle :) ale prania mam od zarąbania :P :P kto to uprasuje :unsure: chyba poprasuję tylko te najmniejsze 56, a resztę jakoś później, jak mi bobas da. No chyba, że lekarz mi powie, że już nie muszę leżeć :P choć czuję, że mnie jutro położy do szpitala. Loca wyjdzie, a ja się położę :P a i mam jeszcze majtki jednorazowe w rozmiarze S, bo nigdzie nie mogłam znaleźć, a mama kupiła mi w hurtowni i koszulę też mi kupiła :) a tamte rzeczy, co pisałam, to mam pożyczone po moim chrześniaku :) później się odda i nie będzie mi zbywało :S

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #846281 przez Loca
Migdaly mi sie skonczyly :(

Moni, odleglosc czasem nie gra roli :) zwlaszcza w dzisiejszych czasach, kiedy jest internet ;) My z Agness mieszkamy niedaleko siebie ;) a ta to chyba wszystkie od slaska to daleko mieszkaja :)

Ojj...niecierpliwie sie jak tam Ete ;)

Porto, no to sie oblowilas :D a Ty tam do szpitala sie nie wybieraj! Ja powiedzialam ze do szitala pojde jak bede miala skurze co 5 min inaczej mnie nikt nie zaciagnie sila :P

11 lata 1 miesiąc temu #846291 przez darmag21
Porto no to ekstra prezenty dostaliscie, roboty masz co nie miara ale zdazycie napewno wszystko ogarnac. Trzymam kciukasy za wizyte zebys jednak nie musiala lezec w szpitalu.
Co do odleglosci to my z Porto mamy 15-20 km do siebie hehe.

11 lata 1 miesiąc temu #846317 przez domi2907
Jejku..zostawic was na chwilke a tu takie rzeczy...

Ete ja tez pierwsze slysze ze mislas miec cc...albo wizyte....a juz napewno nie porod :) trzymam kciuki. Napewno bedzie dobrze :)

Annlu skiczny chlopczyk :)

Ja tez uwazam ze wasze wsparcie przez cala ciaze bylo bezcenne :) chyba bym bez was na tym zwolnieniu zwariowala :******

11 lata 1 miesiąc temu #846318 przez roma4
No fakt nie które odległości są dalekie, ale nigdy nie wiadomo..dobrze ,że jest takie forum i można się wygadać , a skoro tu wchodzimy to najwyrazniej tego potrzebujemy

Porto super ,że dotarło wszystko do Ciebie to teraz masz dużo układania , ja jak
mąż złożył łóżeczko to od tego czasu chodzę co jakiś czas do małego pokoju siadam i je oglądam w sumie nie wiem czemu jest to silniejsze ode mnie

Ciekawe jak tam Ete też myślę,że już ma małego przy sobie

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #846327 przez Porto1987
No my z Darmag mamy blisko do siebie, a spotkanie nam nie wyszło, bo mnie długo nie było :dry:

Roma my będziemy mieć łóżeczko w sypialni, więc będę na nie patrzyła cały czas :D ale już widzę jak cały pokój będzie zastawiony :dry:

edit:
Ete to musiała się szybko ogarnąć, bo skoki są :P :P

11 lata 1 miesiąc temu #846336 przez darmag21
Widze ze humor Ete i nam sie udzielil... Porto jeszcze nic straconego, moze kiedys nadazy sie okazja do spotkania.

Na moje lozeczko tez wciaz patrze bo jest w zasiegu oka ale wciaz patrze w szafe na ubranka, przegladam te uszykowane na wyjscie ze szpitala ... wiecie co tak mi teraz strasznie powoli te dni leca, za duzo mysle.

11 lata 1 miesiąc temu #846372 przez baska007 2
Pietruszka mi się w tamtym tygodniu zdarzyło że pani w aptece mnie przepuściła w kolejce mówiąc z uśmiechem że ona może sobie poczekać :) Za to dziś w w sklepie jakaś baba lecąc do kasy żeby wyprzedzić innych by mnie koszykiem staranowała.. Zależy na kogo się trafi :P
Jak na koniec ciąży to rzadko masz wizyty. Normalnie chyba od któregoś tygodnia jest co dwa tygodnie.

Loca chyba lepiej wiedzieć na co się przygotować :P Albo może tak jak piszesz lepiej nie wnikać żeby nie spanikować :D

Mama Mikołaja wiele Ci nie zostało także bardzo możliwe :) Oby radość przeważyła :P

Moni i Roma dzięki za info :)

Ete już na pewno cieszy się Igorkiem :)

No idzie się zżyć, tym bardziej że mamy wspólne doświadczenia :P I przeżywa się każdy poród prawie jak swój własny :P No i faktycznie siedząc w domu, nie bardzo mogąc się nawet gdzieś ruszyć to bez wsparcia i "kompanów niedoli" można by było zwariować albo deprechy się nabawić:P

Porto współczuję tego prania i prasowania teraz jeszcze... Ja się cieszę że juz mam to za sobą. Chociaż mój tata ostatnio dzwonił do mnie i mówił że ciotka ma worek ciuszków do mnie jeszcze.. ale nie wiem czy będę je brała.. na sam koniec znowu robota, a myśle że mam aż nadto ciuszków.
Fajnie że dostałaś mate, bujaczek itp, sporo nie małych wydatków odejdzie no i skoro pożyczone to nie będziesz musiała się martwić później gdzie to podziać :)

Darmag mi też się strasznie duży.. No i przeraża mnie to i się dodatkowo niecierpliwie że tu kolejne maluchy witają świat a ja na samym końcu :P No ale pocieszam się tym że póki co kolejno nie idzie i może wcześniej się doczekam maleństwa :) Nie chciałabym zostać ostatnia, jak już wszystkie byście miały dzieciaczki przy sobie a ja sama w dwupaku :P Nikomu nie życze bycia ostatnim, także ostatnie dzieciaczki mam nadzieje że w jednym dniu się urodzą :)

11 lata 1 miesiąc temu #846394 przez MamaMikołaja
a ja z tego stresu postanowiłam zrobić faworki na jutrzejszy tłusty czwartek, a co! :) zauważyłam, że już od tygodnia nie tyję, więc sobie mogę pozwolić :blink: Trochę się odstresowałam i zadzwoniła moja mama z wieściami, że moja kuzynka, która miała termin po mnie już urodziła. i weź to siedź człowieku spokojnie :blink:

a co do dziewczyn, które mają terminy na koniec marca... spokojnie, będziemy Was wspierać i trzymać kciuki do ostatniego urodzonego dzieciątka :lol: Ja wśród znajomych zawsze byłam ze wszystkim pierwsza- pierwsza zawsze miałam urodziny, pierwsza poszłam i zdałam prawko, pierwsza wyszłam za mąż, a teraz dziecko. Chociaż na forum nie byłam pierwsza, także nawet mnie to cieszy :)
ale dni mi już zapierniczają, także dziewczyny, jesteście na etapie, gdzie się dłuży, a potem będzie panika, że to już niedługo :blink: mi się zacznie dłużyć jak mi termin minie...

11 lata 1 miesiąc temu #846395 przez biedroneczka39
Dziewczynki jestem z tegorocznych majóweczek. Podczutuję Was hi hi. Już też się zastanawiam jak tam Wasza koleżanka Ete hi hi :laugh:
Pozdrawiam :*

<3 Oliwia i Alicja <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka