- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Iwonka z tego co opisujesz myślę,że coś sie zaczęło dziać tym bardziej że ty już w terminie jesteś
Anita a u ciebie też cisz? no cóż jak będzie 41 tydz to wtedy chyba Cię już skieruje ale tak to moze kwestia godzin i coś się ruszy, no mój też kopie w nerwy
Loca jak brzuch twardnieje to są te skurcze przepowiadające więc moze coś sie zacznie dziać ale w sumie masz jeszcze czas więc podobnie jak ja musisz się uzbroić w cierpliwość
Porto psychika moze blokuje , a moze też to że o niczym innym nie myślimy jak tylko o tym żeby te skurcze sie pojawiły to pewnie też działa
Pala zdrówka dla Lenki kończy dzisiaj miesiąc
Baśka nie martw sie skoro śpisz to najwyrazniej organizm tego potrzebuje więc korzystaj
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
U nas całkiem dobrze. Mały tylko raz obudził się w nocy koło 4 zjadł i spał do 8.
Ale trochę się martwię bo mały kicha, od czasu do czasu kaszel... Z 4 razy w ciągu dnia i chyba jakiś katarek bo po jedzeniu to tak hrapie mu w nosku... W prawdzie nie wiem czy to nie przez oczyszczanie noska bo wczoraj pierwszy raz użyłam soli morskiej w spray -u I może przez to takie objawy...mam nadzieje że nic się nie wykluje, póki co temp w normie...
A jak ja? Z kroczem lepiej choć boli kość ogonowa i te gnatki przy odbycie, czasem ciężko podnieść pupę... Gdybym nie dostała od koleżanki takiej poduszki jak koło do pływania to bym c chyba umarła, uratowało mi to życie.
Jeszcze się oczyszczam, ale krwawienie nie jest już mega duże, przy karmieniu się nasila, ale to normalne więc zastanawiam się czy to w ogóle minie...
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
ROMA zdrówka dla Wiki i wytrwałości dla Ciebie.
Tak bym chciała żebyście wszystkie 2w1 w końcu miały przy sobie swoje maleństwa. Te przynajmniej, którym ciąża już doskwiera!
PALA wszystkiego dobrego dla Lenki! Awans do rangi niemowlaka poważna sprawa!
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
My juz po pierwszej nocy w domku, Olo ladnie spal do 1ej potem po jedzonku do 7 ej ... teraz korzystajac z okazji ze Spiocha pisze do was, tylko trudno mi sie teraz zoorganizowac.Wrocilismy wczoraj pozno zanim wszystko ogarnelismy to dosc pozno poszlam spac i dzis jestem troche nie wyspana. W szpitalu tez mowy nie bylo o spaniu ,,,bo co z tego ze moje dziecie mi pozwalalo jak inne plakaly i spac nie bylo mozna.
Dziewczyny z brzuszkami wyobrazam sobie jak musi wam byc juz ciezko ale to juz kwestia paru dni lub godz. U mnie tez niespodziewanie wyszedl ten porod ...jakby nie patrzec to dopiero wczoraj mialabym ciecie a tu maluszek sprawil mi najpiekniejszy prezent na dzien kobiet.
Przepraszam was ze nie odpisuje kazdej z osobna ale postaram sie nie dlugo ogarnac to, narazie wprawiam sie w zmiany pieluszek, bo juz zapomnialam jak to bylooo.
Buziaki.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ete śliczne zdjęcia
Darmag super ,ze małego pierwsza noc w domu przebiegała dobrze , teraz tylko organizacja i będzie ok
Porto Loca co z Wami? jakaś cisza zapanowała mam nadzieję,ze u Was wszystko gra
[/url
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
No właśnie jakaś cisza...
PORTO,LOCA, ANITA, IWONKA jak wy tam?
Ciekawe co u CLAUDI, MARLENY, MM, CZY ULISI?
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Darmag to oby Oliemu sie nie przestawilo ze spaniem a ty sie zorganizujesz raz dwa.
Domi najgorsze jak sie czlowiek nastawi.
A u mnie cisza co prawda mam sporo ciagnacego sluzu wiec moze to czop ale nie jest podbarwiony krwia. A po za tym strasznie boli mnie glowa.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Domi nie powiadziane ze twoj szkrab bedzie chcial siedziec w brzuszku do tego czasu wiec badz dobrej mysli.
Anita, tez mam nadzieje ze nie poprzestawia sobie dnia z noca, z Kacprem tak mialam ze w dzien spal a w nocy koncertowal.
U mnie tez z terminem to licza tylko od miesiaczki ...
- Kasztanowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pala, już miesiąc! Kiedy to zleciało Wszystkiego najlepszego dla Was Pewnie już nie pamiętasz jak to było w erze "przed Lenką" ?
Porto, Loca, nie boicie się seksu teraz? Ja mam jakieś obawy
Baska, ja też wczoraj miałam taki dziwny dzień zmęczenia, chociaż nic nie robiłam
Marlena, widzę że u Ciebie aktywnie Ja ogarniam, ale ostrożnie. Troszkę posprzątam i przerwę robię
Iwonka, jak u Ciebie? Przeszło czy przekształciło się w coś innego ?
ete, cudne zdjecia
darmag, dobrze, że już w domku
domi, a czemu tak zmienili datę? U mnie zamieszanie z tymi terminami, z OM to miałam na 7.03 Ale to pic na wodę w moim przypadku akurat.
Zazdroszczę Wam tego psychicznego przygotowania na poród Ja się chyba sama dodatkowo blokuję
Położyłam się wczoraj po 22-giej, a o 23 obudziłam się z przeświadczeniem, że chyba rodzę Alarm fałszywy, ale uczucie bardzo dziwne "Jak to, JUŻ? Ale ja nie jestem gotowa przecież " I pół nocy spac nie mogłam, co chwilę miałam wrażenie, że mi mokro, a jak zasypiałam, to budził mnie skurcz albo mi się śniło po prostu Masakra, mówię Wam Zastanawiam się jak wciaż przy tak rozwiniętej technice i medycynie nie panuje się jeszcze nad terminem porodu...
Jak nie mogłam spac w nocy, to myślałam o tym, czego nie zdążyłam zrobic i co powinnam zrobic jak najszybciej, żeby zdążyc przed porodem. Priorytetem okazało się w nocy... umycie lodówki No i myłam dziś, zeby w nocy nie schizowac znowu, że nie jest umyta. No kosmos jakiś jak coś się człowiekowi głowy uczepi
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Kasztanowa ja jak wstaje to mam uczucie ,ze siedzi między nogami , ruchy są mocne bolą pachwiny i sikam co 15 minut . A to z tymi porządkami to raczej normalne wszystkie tak mamy , no jeszcze trochę masz do terminu
My czekamy na tatusia ma być wieczorem , teraz mogę rodzić a tu nic .....
Anita no może powoli coś się ruszy życzę Tobie tego
[/url