BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 3 miesiąc temu #753257 przez kojka-waw
Loca powodzenia na usg.

Mnie coś dzisiaj głowa boli.

Ją bym z chęcią zmieniła kolor włosów.
Mam naturalny blond i kusi mnie żeby coś zmienić.
Niestety mam słabe włosy więc się pewnie nie zdecyduje na farbę.

Kiedyś po rozstaniu z mężem scielam włosy na krótko
Zmienilam kolor na czekoladowy, dwa miesiące później miałam marchewkowe
Później czerwone i znowu czekoladowe. Uspokoiło się w moim życiu
Wróciłam do naturalnego blondu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #753265 przez pala813
Darmag piękne rzeczy są na tej stronie którą podałaś alez cieszą oczy :)

11 lata 3 miesiąc temu #753269 przez claudii09853
a już sobie pofarbowałam włosy w 13 tyg ciąży ale farbą bez amoniaku tylko szamponem nie jestem pewna czy farbą z amoniakiem można farbować jak myślicie...????

11 lata 3 miesiąc temu #753271 przez kojka-waw
W ciąży nie zaleca się farb z amoniakiem ale są takie firmy kosmetyczne co mają w swojej ofercie farby bez amoniaku.

11 lata 3 miesiąc temu #753272 przez claudii09853
no właśnie też tak myślałam i ja sobie zafarbowałam szamponem byłam blondynką prawie że białe włosy miałam a teraz mam brąz :laugh: jak bym miała ten blond to bym na siebie patrzeć nie umiała taki ciemny odrost bym miała jak bym na ciemno nie zafarbowała :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #753283 przez claudii09853
a ja wam polecam tą stronę z łóżeczkami bardzo tanie wyprawka cała baldachim,materac,pościel itd. różnie tam jest 9,10,11,13 elementów i ceny od 345 zł www.krak-wit.pl w wózki 3w1 na stronie borowkasklep.home.pl :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #753289 przez faza56
claudii ja z kolei słyszałam, że nie ma przeciwwskazań do farbowania włosów. Już wiele razy od ludzi tak słyszałam, że to nie ma wpływu żadnego na nas jak i na maleństwo. Ale jak sobie myślę o tym zapachu amoniaku i wszystkich oparach zawartych w farbach to na czas ciąży przerzuciłam się na taką bez amoniaku. Na pewno nie zaszkodzi a i włosom chociaż trochę dam odpocząć :)

Dzięki za odpowiedzi w sprawie konfliktu. Jeszcze dokładnie wypytam o to moją ginkę w poniedziałek.

Jeja Loca jak Ci zazdroszczę, że idziesz dziś maleństwo podglądać :) ja dopiero za 2 tygodnie.

11 lata 3 miesiąc temu #753303 przez Porto1987
Ja nie wiedziałam, że jestem w ciąży i robiłam pasemka blond. Myślę, że tylko zapach może mieć zły wpływ na samopoczucie mamusi, bo jest ostry, drażniący. A tak moim zdaniem nie powinno mieć to wpływu. Chociaż moja pani dr powiedziała, że na razie nie malujemy włosów, no ale było już po fakcie :P

Kurcze a ja dopiero usg mam za 8 tygodni max :dry: jak ja tyle mam wytrzymać?? No ale Wy oglądajcie swoje maluszki i wrzucajcie koniecznie fotki :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #753335 przez domi2907
Dzien dobry mamusie.

Porto, witaj w klubie, ja nastepne usg mam dopiero 23 pazdziernika..nie wiem jak tyle czasu wytrzymam, bedziemy sie wspierac :)

Loca, koniecznie daj znac co u malucha.

U mnie dzis leje jak z cebra, takze siedze pod kolderka i ogladam seriale :) a jeszcze mam ksiazke - twarze greya, czytalscie?

Buziaki na piatek, nastepny piatek, ale tez czas ucieka.

Buziaki

11 lata 3 miesiąc temu #753357 przez claudii09853
a ja mam wizytę we środę już doczekać się nie umiem kiedy mojego szkraba zobaczę :laugh: wysłałam wczoraj zdjęcie mojego brzuszka mojemu mężusiowi bo już mnie 2 tyg nie widział bo w Niemczech pracuje i napisał mi ,,No fajny ale jeszcze taki malutki:)'' hehe jaki skromy chyba nie chciał się ze mnie nabijać..... :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #753364 przez claudii09853
a ja mam wizytę we środę już doczekać się nie umiem kiedy mojego szkraba zobaczę :laugh: wysłałam wczoraj zdjęcie mojego brzuszka mojemu mężusiowi bo już mnie 2 tyg nie widział bo w Niemczech pracuje i napisał mi ,,No fajny ale jeszcze taki malutki:)'' hehe jaki skromy chyba nie chciał się ze mnie nabijać..... :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #753375 przez roma4
hej dziewczyny :laugh:
KOJA ja rodzilam corke w wieku 35lat , a teraz to będę w przyszłym roku miala 40 normalnie szok, ale tak wyszlo jakos predzej się nie interesowalam dziecmi no i facet musi byc w miarę odpowiedni , no i od paru lat takiego przynajmniej tak myślę mam :laugh: a drugie to nie w planie ale cóż moze miało tak być? napoczątku byłam załamana ale teraz już jakos nawet się cieszę :laugh:
FAZA ja tez mam konflikt ja mam - a mąż + , ja po pierwszym porodzie dostalam odpowiednią szczepionkę w brzuch , ktora zabezpiecza i przygotowuje organizm do następnej ciąży , a pozniej wystarczy tylko sprawdzac przeciwciala
PORTO a moja corka dzisaj juz ok , wrocil jej tatuś ukochany z delegacji i tylko z nim siedzi strasznie jest za nim ,aż chwilami czuje się zazdrosna :laugh:
LOCA powodzenia na usg , napewno bedzie ok i może jak się dobrze obróci bedzie wioadonmo co tam jest slicznego
ja mam teraz 17.10 wizytę ale na każda czekam z niecierpliwością lubię jak robia usg i je oglądać sparwia mi to ogromną przyjemność :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #753390 przez roma4
DARMAG obejrzałam tę stronkę ,świetne rzeczy tam maja ja obiecalam sobie ze nic w tym roku "chyba" nie kupie , ale oglądam wózki na alegro bo mam w planie kupis tak do 600 ale uzywany , nie chce nowego w moim przypadku szkoda kasy to będzie mój ostatni dzidziuś więc nie kupie nowego, a co do łóżeczka podobają mi się takie jak na tej stronie z baldachimem i resztą

11 lata 3 miesiąc temu #753432 przez darmag21
Tak, piekne sa tam lozeczka i to wszytsko ladnie skompletowane, wykonczone...

U mnie tez juz bedzie to ostatnie dziecko, dlugo nad ta ciaza sie zastanawialm, szczerze, to ciezkie czasy sa zeby moc sobie pozwolic na wielodzietna rodzine.

Moje usg teraz bedzie 24 pazdziernika, mam co 4 tyg.

Jeste ciekawa czy lekarz potwierdzi chlopczyka:)

A powiedzcie, czy kupujecie cos dla maluszków lub bedzie kupowaly w ciuchach ? i co o nich sadzicie ?

Ja ostanio kupilam 14 par body na maluszka, sliczne, nie sprane, nie rozciagniete, a pare z nich mialy metki i w dodatku firmowki, kazda szt kosztowala 1 zl... i tak samo pajacyki rozpinanie w kroczku na przodzie tez za 1 zl, sa przeurocze i co najwazniejsze nie zniszczone bo takie dzieciatko moze 3 razy mialo zalozone.

11 lata 3 miesiąc temu #753461 przez claudii09853
jasne że tak ja będę kupować jak będą ładne nie sprane to czemu nie...wypiorę i już..a kto mi powie że ten ciuszek był kupiony w ciuchach przecież to taki sam sklep jak inny :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka