- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
KOJKA masz już wózek nie zły
ja jestem daleko w polu wozek planuje w przyszłym roku a ciuszki to tak po mału w styczniu łóżeczko predzej nie chce , chociaz juz bym chciała sobie ladnie ubrac i na nie patrzeć , ale bez przesady popłoch nie jest wskazany
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Kurcze ja miesiac czekac musze.
Wozek super. Ladne kolory neuralne. J tez musze zaczac sie rozgladac, bo ja o jestem tragedia w podejmowaniu decyzji. Bede musiala z piec razy wrocic do sklepu zanim sie zdecyduje:)
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tutaj masz str gdzie mozesz sobie poogladac wózeczki
www.ceneo.pl/Wozki_wielofunkcyjne
Jesli chodzio kolory to ja tez lubie neutralne, beze, brazy, popiele itd... nie jeste zwolenniczka tego, ze chlopiec musi miec niebieskie a dziewczynka różowe.
Mój poprzedni wózek byl zielony, teraz tak mysle wlasnie bez z brazem, na pewno jakis pasujacy do wszystkiego, nie zuzajacy sie w oczy.
Kojka a mocno obcielas wlosy? mnie tez kusi, ale probuje sobie wybic to z glowy bo wiem ze jak obetne bede marudzic za kilka dni.
- AgnieszkaC
- Wylogowany
- gaworzenie
kojka gratuluję odwagi! faceci się szybko przyzwyczajają... jak ja ścięłam po raz pierwszy z długich loków to D. też marudził a teraz narzeka jak mam dłuższe, nic nie poradzisz. A wózek fajny, trochę kształtem ramy przypomina mój, ja będę miała casual play s4, ale tylko na fotelik i gondolę bo siostra posiała części do spacerówki czego nie mogłam odżałować bo wózek jak dla mnie był bardzo wygodny.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Juz 18 tydz, fajnie, prawie pol-metek bedziesz miala za soba.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AgnieszkaC
- Wylogowany
- gaworzenie
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny ale slodkie zdjatka maluszkow, ja na swoje bede czekac do 30 czy 22 tyg U mnie wizyta we wtorek ale mam bez usg.
Ja dzis zdycham, gardlo mnie bolu, szyja tez i na dodatek glowa. A moj maly dzis wyjatkowo meczacy, na szczescie juz usnal a jutro maz go do babci wywiezie wiec sobie odpoczne :-D
Co do ubranek ja tez nie mam nic przeciwko SH, wystarczy wyprac, a te ubranka sa bardzo dobrej jakosci wiec mozna nawet w wysokich temperaturach. Ja nie bede nic kupowac, przynajmniej narazie, bo jak bedzie chlopiec to mam ubranka po michasiu, a jak dziewczynka to moja siostra urodzila dzuewczynke 2 tygodnie temu wiec bede miala po niej. Wozem mielismy, ale wlasnie siostrze oddalismy wiec zobaczymy jak to bedzie. Jak michas bedzie chcial jeszcze w wozku jezdzic to kupimy podwojny, taki dla dzieci rok po roku. Ale jego juz parzy w tylek jak ma siedziec w wozku wiec zobaczymy.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
jaki intensywny dzien mialam najpierw robilam powidla, pozniej tata przywiozl grzyby niestety wiekszosc to maslaki i do wieczora zeszlo. W miedzyczasie zaczelam kichac i cos mnie gardlo boli. I jeszcze teraz boli mnie cos brzuch tak dziwnie od gory pod piersiami. Naszczescie z Bartusiem nie jest zle.
Zdjecia z USG sliczne widac malutkie dzidzie ja juz nie moge sie doczekac mojej wizyty.
Roma moj synek tez jest strasznie za tatusiem
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Wózek jest wielofunkcyjny. Na zdjęciu akurat była wersja spacerowa.
Włosy miałam krótkie i jeszcze je skrocilam
I wróciłam do irokeza. Mi się podoba i już
Lecę powoli spać.kolorowych snów
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja oczywiscie nie po spalambo oj Kacper juz od rana buszowal.
Jakie macie plany na dzis? u mnie pogoda nie za bardzo, szaro i ponuro, wiec ogarne w domu i bede siedziala, lezala, jadla itd ...czyli dzien leniwca.
Kojka, ja Irokeza tezmialam, nosilam przez dobry rok, ale jak wszystko inne sie tez znudzil i udalo sie prawie do ramion zapuscic, wiem ile to mnie kosztowalo, wiec staram sobie zawsze wybic fryzjera w glowie, ale ja sama sobie nie wierze.
Anita ja uwielbiam robic przy grzybkach, zaprawiac je itd... choc kilkanascie lat temu przezylismy straszna historie z grzybami, poniewaz moja siostra wyjechala do znajomych na weekend, poszli na grzyby i sie wszyscy zatruli muchomorem sromotnikowym, nie stety Ona zmarla, miala 18 lat. W domu nie jedlismy po tej calej tragedii nawet sklepowych pieczarek, dopiero po kilkunastu latcha moj maz grzybiaz wprowadzil je z powrotem.
Dziewczyny te które jakies chorubsko lapie, nie dajcie dajcie sie, ja walczylam tydzien temu... pijcie wode z cytrna i modem, herbatke z malinami ijak dacie rade czosnek.