- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- lodzianka82
- Wylogowany
- gaworzenie
dzienniczek-chyba się do tego nie nadaję a stara, to miałam na myśli jedynie siebie:D i 1 ciąże w tym wieku:)ale stara się nie czuję
I jeśli chodzi o lekarza na nfz a prywatnie... do swojej pani prof endo. też chodzę na nfz i wiem że na pewno by się mną lepiej nie zajęła niż prywatnie. Jeśli chodzi i gin to chcę mieć tą świadomość, że w razie gdyby coś było nie tak, trafię natychmiast do niego na oddział.
A trochę się tego wszystkiego obawiam, bo w tamtym m-cu miałam robioną biopsję tarczycy i coś tam wylazło..;/ dodatkowo ten mój gruczolak to trochę się boję... Ale:D ma być dobrze i będzie dobrze innego wyjścia nie ma:D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Ale tu gwar od rana!
Ja jestem rocznik '83, ale co roku obchodzę 17-ste urodziny
Łodzianka WITAJ! Mieszkasz rzut beretem ode mnie. Ja jestem z Bełchatowa.
Łapię powoli doła dziewczyny... Wiecie, że cała rodzina już wie o ciąży... i nawet nikt mi nie pogratulował. Zero jakiejś radości, uśmiechu, życzliwości. Czuję się jak inkubator. Nawet nikt się nie zapyta jak się czuję. Mąż tylko czasami się przejmie...
I w ogóle w poprzedniej ciąży wszystko wyglądało inaczej. Teraz przy 2-latce czasami nawet zapominam o tym, że jestem w ciąży. Mam mało czasu dla siebie. Nawet nie mam kiedy usiąść i pomyśleć jako to dalej będzie... Przeraża mnie to...
- lodzianka82
- Wylogowany
- gaworzenie
i mam do ?Was takie pytanie? Jak byłyście, czy teraz jesteście, pobolewają Was jajniki? Ja z ndz na pn miałam takie skurcze w prawym jajniku że oddychać nie mogłam... Powiedziałam lekarzowi i dał mi duphaston 2xdziennie.. Przeszło:) I piekielne bóle piersi tyż chociaż nie do końca:) Jak czytałam odnośnie tych jajników, może się podobno zdarzać na początku że bolą w okresie planowanych @ sprzed ciąży. I w II trymestrze ustają...
Czekam standardowo z niecierpliwością na Wasze odp:)
- lodzianka82
- Wylogowany
- gaworzenie
Ale ale... jeśli Ci cokolwiek to pomoże to ja Ci gratuluję z całego serca:)
- lodzianka82
- Wylogowany
- gaworzenie
- anna91
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziewczyny może wy mi doradzicie kiedy powiedzieć, pracuje w sklepie i czasami muszę coś dźwignąć i straszne boje się że może coś stać się z maleństwem ja chce jej powiedzieć szybko, ale inni mówią żeby poczekać do 3 miesięcy to będę miała pewność że mnie nie zwolni:( Co mam zrobić??
- lodzianka82
- Wylogowany
- gaworzenie
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie o ciążach gdy tylko robiłam testy dowiadywała się natychmiast mama a potem odrazu mąż. Nie umiem trzymać w tajemnicy, nie chcę i nie widzę powodu. Teraz wiedzą już wszyscy .
Renata Anna to prawda, u mnie też już przy drugiej ciąży nie było takiej reakcji jak przy pierwszej. Teściowa moja mi nawet nie gratulowała ani przy pierwszej, a ni przy drugiej. Mama moja to tak, cieszy się ze mną. No i mój mąż ucieszył się gdy mu powiedziałam.
Tweety ja myślę, że ze znalezieniem pracy, wszystko zależy co kończyłaś, jaki masz zawód i kwalifikacje, gdzie pracowałaś wcześniej. A twój mąż zgodzi się na przeprowadzkę? Też pewnie będzie musiał szukać pracy? Czy on ma swoją firmę? A ty jakie studia skończyłaś?
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
lodzianka82 - ja pytałam o te bóle gina to powiedział, że to więzadła macicy, która się rozciąga mogą pobolewać.
A co do pracy to ja też za biurkiem, ale pełne 8 godzin. Gin powiedział, że przy dzisiejszych komach nowej generacji nie ma szkodliwego promieniowania.
- lodzianka82
- Wylogowany
- gaworzenie
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tymczasem myslimy zeby zostawić Wawe i budowac sie w Piotrkowie, ale jeszcze długa droga do tej decyzji, u mnie narazie wie maz i siostra. nie mam objawowo wiec czasami nawet mysle ze nie jestem w ciąży. i dźwigać musze bo kto zajmie się lepiej moim szkrabem jak nie ja.
skonczylam polibude w lodzi, informatykę. prace powinnam znaleźć ale to jeszcze sfera dalekich planów
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja bardzo tęsknię z kolei za Warszawą w której studiowałam, mieszkałam i pracowałam wiele, wiele lat. Czasem aż mnie skręca z tęsknoty. No ale powrót raczej jest nie możliwy , musiałabym się z mężem rozwieść, a tego nie zrobię.
Ja w Łodzi mieszkam przez rok, przy Pomorskiej dokładnie naprzeciwko kościoła św. Teresy. Ale to było uuuuu jak dawno w 1999 roku.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Hej, hej!
Ale tu gwar od rana!
Ja jestem rocznik '83, ale co roku obchodzę 17-ste urodziny
Łodzianka WITAJ! Mieszkasz rzut beretem ode mnie. Ja jestem z Bełchatowa.
Łapię powoli doła dziewczyny... Wiecie, że cała rodzina już wie o ciąży... i nawet nikt mi nie pogratulował. Zero jakiejś radości, uśmiechu, życzliwości. Czuję się jak inkubator. Nawet nikt się nie zapyta jak się czuję. Mąż tylko czasami się przejmie...
I w ogóle w poprzedniej ciąży wszystko wyglądało inaczej. Teraz przy 2-latce czasami nawet zapominam o tym, że jestem w ciąży. Mam mało czasu dla siebie. Nawet nie mam kiedy usiąść i pomyśleć jako to dalej będzie... Przeraża mnie to...
nie przejmuj sie - jak sie urodzi malenstwo to napewno beda inaczej do tego podchodzic a dobrze ze masz wsparcie u mezulka