- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
u mnie ciaza przebiega dobrze jak narazie i chyba bedziew corcia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
monia witaj, jak sie czujesz i jak przebiega ciaza? super ze wam sie udalo. no poplynelam ale nie bede narzekac bo czasami ludzie marza a dzieciach i im sie nie udaje wiec ciesze sie tym co mam. no ale nikomu jeszcze nie powiedzialam bo w sumie nie ma o czym, nie bylam nawet u lekarza. i mam chyba depresje bo nic mnie nie cieszy tylko mysle jak sie przyznać
Tweety do czego ty chcesz się przyznawac ? To zabrzmiało jakbyś coś naskrobała i lanie na ciebie czekało
Przeciez ty masz oznajmic dobra wiadomosc , a nie bac sie ze ktos cie za to skrytykuje. Masz ślicznego , zdrowego chłopczyka obok siebie i drugie maleństwo pod sercem - ciesz się z tego bo to szczescie x 2
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wczoraj mialam pierwsza wizyte.
Serduszko bije , dzidzia jest duża na 6t3d
Karty nie załozył - umówiliśmy sie na za 2 tygodnie i wtedy załozy.
Póki co mam zrobic badania i czekac
Pierwsze zdjęcie do albumu tez juz mam
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Tweety nie spinaj się. Rodzice na pewno będą zaskoczeni, ale zobaczysz że później razem będziecie cieszyć się tym maleństwem!
Asia Ja już mam dwie fotki. Tylko szkoda, że ostatnia tak mało wyraźna. I też stworzę album!
Miłego dnia!
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mij syn wczoraj caly dzien spal, budzil sie troche gadal i znowu sen. na noc tez zasnal ladnie ale co z tego skoro obudzil sie o 22, 23, 24 nie chcial juz sensownie spac ale oczy nie otwieral, potem zasnal miedyzy 1 a 2 o drugiej wyciągnął butle i poszedl spac, do 4, o 5 dalam za wygrana i puscilam mu swiatelka, troche sie do nich pozalil, nie plakal ale gadal z taki, zalem i potem przed 6 znowu udalo mi sie go uspic, do 6:22 No nie wiemco sie z ni dzieje, kiedyś byla jedna pobudka w nocy a teraz jest taki niespokojny dobrzr ze ja u rodzicow to od 7 do 8:30pospapalam a oni nakarmili i uspili malca
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiedy miałaś ostatnią @?
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tweety Twój Kacperek teraz ma skoki rozwojowe jeden za drugim. Więc co chwilę będzie miał spokojniejsze i niespokojne okresy.
Tu o nich przeczytasz:
www.babyboom.pl/niemowleta/rozwoj/raz_bu...u_zycia_dziecka.html
Renata Anna i Asia K maja rację, uspokój się, to przecież radosna nowina . Sama pisałaś o tym, jak wiele małżeństw pragnie ale nie może mieć dzieci. Wy należycie do tych szczęśliwych, którym to jest dane można tak powiedzieć bez wysiłku zbędnego . Moje dziewczyny z września 2012 gdy dowiedziały się, że znowu jestem w ciąży, napisały, że mi troszkę nawet zazdroszczą, bo między dzieciaczkami będzie nie aż taka duża różnica i szybciej się je odchowa. A Ty kochana to będziesz miała jeszcze lepiej i nawet nie zauważysz jak dzieciaki będą już odchowane . Nosek do góry i z uśmiechem na buźce witaj każdy dzień, bo dzieciątko pod twoim serduszkiem nie zasługuje na smutek, a ono przecież teraz jest z tobą związane i wszytko wyczuwa, wszystkie twoje smutki i jest mu też smutno, bo czuje że mamusia się smuci i płacze.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
tweety głowa do góry. Zobacz jak ja z drugim dzieckiem długo czekałam. Teraz mały ma fochy i jest obrażony, że już nie będzie jedynakiem. Mam nadzieję, że szybko mu to przejdzie.
I w wieku jesteś też odpowiednim. Ja już się czuje staro ze swoimi 33 latami;) i wydaje mi się, że poprzednią ciąże lepiej znosiłam. Teraz naprawdę źle funkcjonuję, nie mam na nic siły. I schizy łapię czy dziecko będzie zdrowe.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Mój Mateo tez juz ładnie spałw nocy a od kilku dni pobudki są częste. Cycoholik mój mały
Aż mi trudno uwierzyć, że 4 miesiące temu Mateo się narodził Jak co miesiąc wracają wspomnienia, nawet Majos. Ma już ponad dwa latka, a jak przychodzi 14 to wracam do dnia jej narodzin
- anna91
- Wylogowany
- gaworzenie
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dave - ja od 6 lat zawsze wracam pamiecią
Witaj Ann - rozgość się termin ci gin obliczył czy sama wg OM? ja podejzewam ze tez bede miala cos koło 20-24 ale poczekam jeszcze 2 tygodnie na dokladne wyliczenia ginka
Tweety ja miałam 17-go wiec rzeczywiscie terminy bedziemy miały zblizone
- anna91
- Wylogowany
- gaworzenie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Asia - takich chwil się nie da zapomnieć