BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

11 lata 4 miesiąc temu #732760 przez MoNiaaa
tweety pewnie narazie szok przezywasz i minie troche czasu ale jak sie oswoisz z mysla o maluszku to napewpno bedziesz szczesliwa!
u mnie ciaza przebiega dobrze jak narazie i chyba bedziew corcia :)

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #733039 przez Asia K
tweety napisał:

monia witaj, jak sie czujesz i jak przebiega ciaza? super ze wam sie udalo. no poplynelam ale nie bede narzekac bo czasami ludzie marza a dzieciach i im sie nie udaje wiec ciesze sie tym co mam. no ale nikomu jeszcze nie powiedzialam bo w sumie nie ma o czym, nie bylam nawet u lekarza. i mam chyba depresje bo nic mnie nie cieszy tylko mysle jak sie przyznać

Tweety do czego ty chcesz się przyznawac ? To zabrzmiało jakbyś coś naskrobała i lanie na ciebie czekało :p
Przeciez ty masz oznajmic dobra wiadomosc , a nie bac sie ze ktos cie za to skrytykuje. Masz ślicznego , zdrowego chłopczyka obok siebie i drugie maleństwo pod sercem - ciesz się z tego bo to szczescie x 2 :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #733559 przez tweety
tak sie nieztety czuję ale postaram się zmienić nastawienie. dzisiaj rozmawialam z siostrą. chyba mi to pomoglo. rodzicom jeszcze nie mówię, nie mam odwagi

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733640 przez Asia K
Tweety , zobaczysz jak w koncu powiesz to wszystko z ciebie zejdzie :) Całe nerwy itd. Poczujesz napewno ulgę :)

Ja wczoraj mialam pierwsza wizyte.
Serduszko bije , dzidzia jest duża na 6t3d :D
Karty nie załozył - umówiliśmy sie na za 2 tygodnie i wtedy załozy.
Póki co mam zrobic badania i czekac :)

Pierwsze zdjęcie do albumu tez juz mam :D

11 lata 4 miesiąc temu #733667 przez Renata Anna
HEJ HEJ!

Tweety nie spinaj się. Rodzice na pewno będą zaskoczeni, ale zobaczysz że później razem będziecie cieszyć się tym maleństwem!

Asia Ja już mam dwie fotki. Tylko szkoda, że ostatnia tak mało wyraźna. I też stworzę album!

Miłego dnia! :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #733693 przez tweety
Asia to gratulacje. ja jeszcze czekam na wizyte do 10 wrzesnia ale chyba mamy ten sam tetmin tak? mnie pewnie juz wpisze do karty ciazy, heh ja mam swieza jeszcze karte po Kacperku gdzie jeste miejsce na druga ciaze

mij syn wczoraj caly dzien spal, budzil sie troche gadal i znowu sen. na noc tez zasnal ladnie ale co z tego skoro obudzil sie o 22, 23, 24 nie chcial juz sensownie spac ale oczy nie otwieral, potem zasnal miedyzy 1 a 2 o drugiej wyciągnął butle i poszedl spac, do 4, o 5 dalam za wygrana i puscilam mu swiatelka, troche sie do nich pozalil, nie plakal ale gadal z taki, zalem i potem przed 6 znowu udalo mi sie go uspic, do 6:22 No nie wiemco sie z ni dzieje, kiedyś byla jedna pobudka w nocy a teraz jest taki niespokojny :( dobrzr ze ja u rodzicow to od 7 do 8:30pospapalam a oni nakarmili i uspili malca

11 lata 4 miesiąc temu #733699 przez Asia K
Tweety bo dzieci wyczuwają nasz niepokój :) Ty wyluzuj to i małemu bedzie lżej :D

Kiedy miałaś ostatnią @?

11 lata 4 miesiąc temu #733727 przez Anulka
Witajcie :)
Tweety Twój Kacperek teraz ma skoki rozwojowe jeden za drugim. Więc co chwilę będzie miał spokojniejsze i niespokojne okresy.
Tu o nich przeczytasz:
www.babyboom.pl/niemowleta/rozwoj/raz_bu...u_zycia_dziecka.html

Renata Anna i Asia K maja rację, uspokój się, to przecież radosna nowina :). Sama pisałaś o tym, jak wiele małżeństw pragnie ale nie może mieć dzieci. Wy należycie do tych szczęśliwych, którym to jest dane można tak powiedzieć bez wysiłku zbędnego :). Moje dziewczyny z września 2012 gdy dowiedziały się, że znowu jestem w ciąży, napisały, że mi troszkę nawet zazdroszczą, bo między dzieciaczkami będzie nie aż taka duża różnica i szybciej się je odchowa. A Ty kochana to będziesz miała jeszcze lepiej i nawet nie zauważysz jak dzieciaki będą już odchowane :). Nosek do góry i z uśmiechem na buźce witaj każdy dzień, bo dzieciątko pod twoim serduszkiem nie zasługuje na smutek, a ono przecież teraz jest z tobą związane i wszytko wyczuwa, wszystkie twoje smutki i jest mu też smutno, bo czuje że mamusia się smuci i płacze.

11 lata 4 miesiąc temu #733755 przez Ewelkaa
Hej Dziewczyny :)

tweety głowa do góry. Zobacz jak ja z drugim dzieckiem długo czekałam. Teraz mały ma fochy i jest obrażony, że już nie będzie jedynakiem. Mam nadzieję, że szybko mu to przejdzie.

I w wieku jesteś też odpowiednim. Ja już się czuje staro ze swoimi 33 latami;) i wydaje mi się, że poprzednią ciąże lepiej znosiłam. Teraz naprawdę źle funkcjonuję, nie mam na nic siły. I schizy łapię czy dziecko będzie zdrowe.

11 lata 4 miesiąc temu #733759 przez Dave
tweety- spokojnie, jak już się zbierzesz w sobie i powiesz, jak opadnie szok wszyscy bedziecie się cieszyć i wyczekiwac maleństwa.
Mój Mateo tez juz ładnie spałw nocy a od kilku dni pobudki są częste. Cycoholik mój mały :cheer:

Aż mi trudno uwierzyć, że 4 miesiące temu Mateo się narodził :) :) Jak co miesiąc wracają wspomnienia, nawet Majos. Ma już ponad dwa latka, a jak przychodzi 14 to wracam do dnia jej narodzin :side: :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733808 przez anna91
Hej dziewczyny, mój termin to 25.04.14 wizyta u gin była.

11 lata 4 miesiąc temu #733826 przez tweety
witaj anna gratulacje

ja ostatnia @ mialam 15 lipca. chyba...

11 lata 4 miesiąc temu #733952 przez Asia K
pononie-mój synuś ma 6 lat i baaaaaaaaaaaaaaardzo prosi o rodzenstwo :D - jeszcze nie wie ze bedzie je miał

Dave - ja od 6 lat zawsze wracam pamiecią :)

Witaj Ann - rozgość się :D termin ci gin obliczył czy sama wg OM? ja podejzewam ze tez bede miala cos koło 20-24 ale poczekam jeszcze 2 tygodnie na dokladne wyliczenia ginka :)

Tweety ja miałam 17-go wiec rzeczywiscie terminy bedziemy miały zblizone :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #734258 przez anna91
Wyliczyła mi moja gin, jestem tak szczęśliwa jak nigdy dokąd

11 lata 4 miesiąc temu #734312 przez Dave
Anna - GRATULACJE :kiss: :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol: Rodzinka już wie??

Asia - takich chwil się nie da zapomnieć :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka