- Otrzymane podziękowania: 35
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie mama juz wie, reszta rodziny jeszcze nie
p.s. dzwonila do mnie babka z laboratorium - dzisiaj bede miala wyniki bety po 15-tej - ufff jestem ciekawa co tam wyszlo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rozumiem , że masz obawy ale jest mnóstwo dziewczyn które walczą o dzieci i nie mogą ich miec z różnych powodów. Ty z kolei będziesz miała 2 szczęscia - to naprawde powód do radości
Będziemy cieszyć się razem
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
tweety, a Twój małż pracuś już wie? Ciekawa jestem jak zareagowal, jeśli już mu powiedzialaś, i czy w tej sytuacji zmieni podejście do pomocy Tobie i większego zaangażowania w sprawy rodziny, bo pamietam, ze na majowkach na to narzekalaś.
Mam nadzieję, ze się pan mąz ogarnie i przewartościujepewne sprawy i ustawi priorytety. Oczywiście, ze praca jest ważna, pewnie jest teraz jedynym utrzymującym rodzinę i czuje tę odpowiedzialnośc, ale musi również pamiętać o Twoich potrzebach no i nawiązać głębszą więź z Kacperkiem. Wiem co mówię, bo przez lata borykalam się z pracoholizmem własnego małża i to byl trudny czas, sporo go niestety musialo minąć nim zrozumiał o co mi chodzi, a u Ciebie sprawa jest nagląca, bo tu niemowlaczek i drugi wcdrodze. Trzymaj się kochana, ale pamiętaj ze nie dostajemy cięższych krzyży niz moglibyśmy udźwignąć! nawet sama nie wiesz ile w Tobie jeszcze drzemie mocy
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Ja na razie tylko czytam, raczej się nie udzielam. Jeszcze boję się cieszyć, chociaż ciąża już potwierdzona u gin.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale tak ma być
Jak się czujesz kochana?
- darmag21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Powodzenia i pozdrawiam.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Mam straszne mdłości, takie okropne ssanie w żołądku, które ustaje tylko jak jestem najedzona. Co w praktyce wygląda tak, że muszę jeść co 2,5 godziny Boje się, że strasznie utyję, ale nie mam wyjścia jak nie jem to nie mogę wytrzymać tych mdłości. Na szczęście nie wymiotuję.
A poza tym to bym tylko spała, co jest niemożliwe jak wracam z pracy i trzeba się zająć domem i dzieckiem.
Ale koniec z narzekaniem:) Jakoś to będzie.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dla dziecka zniesiemy wszystko nawet kilka kg więcej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Anulka przeglądałam strony naszego forum, na których opisywałyśmy nasze porody i zauważyłam Twój ciążowy suwaczek serdeczne gratulacje i niech dzieciątko zdrowo rośnie. Ucałuj koniecznie Julianka i zajrzyj do nas czasem
Oczywiście dla wszystkich pozostałych mamuś również ogromne gratulacje. Życzę dużo siły i cierpliwości. Achhh ciąża to piękny czas
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ty Kochana Tweety będziesz miała dzieciaki jedno po drugim, więc szybko wyjdziesz z pieluch i będziesz mogła szybciej odetchnąć. My zresztą też postanowiliśmy teraz mieć drugiego maluszka aby szybciej mogłam mieć okres kupek, kaszek, pieluszek za sobą. Gdybyśmy odciągali z drugim dzieckiem jakiś 1 - 1,5 roku, to na 99% ja dałabym sobie spokój z drugim. Zresztą ja tez jestem jedna u rodziców i wiem z praktycznej strony, jak również ze strony psychologicznej co znaczy być jedynym dzieckiem rodziców. Te brednie na temat bycia jedynakiem to są tylko i wyłącznie brednie . Jedynacy wcale nie są samotni, gdyż samotność wynika z cech charakteru a nie z posiadanej ilości rodzeństwa. To samo dotyczy egocentryzmu, jest to tylko i wyłącznie cecha charakteru
Mój mąż ma 9 rodzeństwa, ja nie mam. On aby komuś pomoc, musi widzieć w tym zysk dla siebie, bo to jest JEGO czas, JEGO pieniądze. Ja bardzo cieszę się, gdy moim znajomym, przyjaciołom mogę tak po prostu pomóc, ot tak zwyczajnie po ludzku i zobaczyć uśmiech na twarzy człowieka. Poza tym ja mam mnóstwo przyjaciół, znajomych, ludzi którzy chcą ze mną być a ja z nimi. Mój P. obracał się i obraca się TYLKO w rodzinie, a przyjaciół on nigdy nie miał.
.....jak widać powyżej, lubię pisać, gadać ...mam nadzieję, że Wam to nie przeszkadza, zresztą jak nijak to jest funkcja forum, aby znosić gadaniny ludzkie .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam, jestem wrześniówką 2012
Anulka przeglądałam strony naszego forum, na których opisywałyśmy nasze porody i zauważyłam Twój ciążowy suwaczek serdeczne gratulacje i niech dzieciątko zdrowo rośnie. Ucałuj koniecznie Julianka i zajrzyj do nas czasem
Oczywiście dla wszystkich pozostałych mamuś również ogromne gratulacje. Życzę dużo siły i cierpliwości. Achhh ciąża to piękny czas
Czajusiątko, Kochana, witaj !!!!
Dziękuję
Ucałuję i ocziwiście zajrzę do Was. Już, teraz .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anulka, mawz racje, staram sie go angazowac, dostal swoj czas wieczorem, on tez kladzie malwgo spać i odbija w nocy. ale z 2 dzieci to nie wiem jak damy rade.
tymczasem dzisiaj sie zaparlam, wyobrazcie sobie wychodze z mieszkania, 2 pietro, w rękach oprocz wozka pelny kosz pieluch i drugi kosz z odpadami, no i wzywam winde w tu nic. slysze glosy wi2c myslalam ze ktos winde blokuje. no to wale w wlacznik zeby uslyszeli, po 5 min i na niezlym juz wkur... (sorki) ktos krzyczy ze winda nie dziala. shit!!! wracam się wkurzona z wozkiem i smieciami i doslownie rycze. no i wozek na balkon zeby syna uspic na dworze skoro ubrany. ale shit, mialam kupic mleko bo zabraknie wiec jakos musze wyjsc, shit. no wiec wkurzona mowie sobie jednak ide. zniosla smieci pietro nizej i mowie znose wozek na 2 razy, osobno gondola osobno wozek, a potem zapala mi sie zaroweczka, ze mam tez nosidelko samochodowe i je latwiej nosic jal gondolke. no i wracam znowu, smieci czekaja hahaha a ja przekladam syna. znosilam go na 4 razy, na polpietra tak zeby go widziec, no i te smieci. ale sie zaparlam ze wynise woec zatrzymaj tu kobiete. potem mowie ze pewnie wrociv bedzie gorzej no ale nie bedzie tych śmieci na szczęście jak wrocilam winada dzialala bo glupia kobieta nie mysli ze jest w ciazy i powinana o fasolke tez dbac. ahhh... no ale przekonałam sie ze nic mnie nie zatrzyma.
no tez ze mnie gadula, jutro jade na 2 tygodnie do rodzicow, moze dluzej ale muszę pewnei isc na usg.... a tu mam pakiet firmowy, tam musialabym płacić. koncze bo za duzo pisze. niedlugo pora karmienia, synek sie budzi