BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

11 lata 4 miesiąc temu #728178 przez Asia K
Anulka - gratuluję :kiss:

Mam nadzieje że zostaniesz z nami przez tą ciążę również :D

Dave - mam w domu dziecko z zimy i rzeczywiście ciężko na początku nawet na spacer wyjść , ale najważniejsze by zdrowe było :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #728179 przez Asia K
Dave - Męża można przerobić :D:D:D:D wiec poczekamy zobaczymy do kwietnia 2015 :D

11 lata 4 miesiąc temu #728192 przez Suzi
Witajcie kwietniówki 2014 :lol: , tu kwietniowka 2013 :blink:
Serdecznie Wam gratuluję i życzę spokojnej i niekłopotliwej ciązy, tak jak tu moje kumpelki kwietniowe mowią, to świetny miesiąc na rodzenie, zobaczycie :lol:
Życzę pogody ducha i trzymam kciuki, i też tak jak Dave, zapewne bedę sledzic Wasze losy jeśli pozwolicie :)

tweety WOW, WOW , WOW!!!!!! Trzymaj się kochana, zacCiebie w szczególnosci kciuki zaciśnięte :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #728208 przez Dave
Asia - mam nadzieję, że mąż da się przekonać. Marzy mi się rodzinka w zestawie 2+3 :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 4 miesiąc temu #728234 przez tweety
czesc Anulka. potwierdzam ze wiosna to cudny czas na rodzenie. ja z malym na dworze juz w pierwszym tygodniu bylam. teraz termin wypada mi na czas pomiedzy rocznica slubu a urodzinami. nomen omen 30stymi. moze to jakis znak. ale jestem przerazona. cale dnie sama z dzieckiem a tu jeszcze ciaza!

11 lata 4 miesiąc temu #728247 przez Dave
tweety - Kochana, obawy teraz są zrozumiała, ale zobaczysz, że ogarniesz wszystko :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #728287 przez Dave
Moje Kochane,

Chcę Was zaprosić do naszego szalonego konkursu, w którym mamy do rozdania aż 70 nagród :ohmy: :ohmy:
Każda z Was znajdzie coś dla siebie i swoich maluchów - sprawdźcie same :)

Zapraszam, zapraszam, zapraszam :lol: :lol:

Szczegóły tutaj: wrolimamy.pl/konkurs-dwa-kolka-na-drugie-urodziny/

Powodzenia :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #728446 przez Asia K
Witam się z wami z samego rańca :D

Suzi - witaj, zaglądaj i doradzaj co i jak w razie czego :blink:

Dave - marzenia są do spełnienia :kiss:

Tweety poradzisz sobie - kobity mają w sobie tyle siły , że same czasami nie zdają sobie z tego sprawy. B)

11 lata 4 miesiąc temu #728448 przez Dave
Asia - widzę, że ranny ptaszek z Ciebie :side:

Witam się i ja :woohoo:

A Ty pracujesz czy siedzisz w domku?

11 lata 4 miesiąc temu #728466 przez Asia K
Dave napisał:

Asia - widzę, że ranny ptaszek z Ciebie :side:

Witam się i ja :woohoo:

A Ty pracujesz czy siedzisz w domku?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #728519 przez Anulka
Asia K ustawowo, szef nie ma prawa Cię zwolnić gdy jesteś w ciąży. A pracować możesz tak długo jak będziesz się dobrze czuła. No i też zależy od lekarza. Mój gin gdy byłam w zeszłym roku w ciąży z Julkiem odrazu zapytał na samym początku czy potrzebują zwolnienia. A mojej koleżance jej gin z kolei nie dał zwolnienia, bo nie widział powodu, dobrze się czułą i nic się złego nie działo.

11 lata 4 miesiąc temu #728532 przez Anulka
Tweety ja gdybym zaszła tez tak szybko w ciążę to pewnie również na początku troszkę zmartwiła. Ale z drugiej strony można na to spojrzeć bardziej optymistycznie, siedzisz w pieluchach, kupkach i kaszkach więć będziesz miała troszeczkę ten okres przedłużony :) ale szybciej wyjdziesz a niego i będziesz miała dzieci odchowane że nawet nie zauważysz kiedy to minęło :). Ja też po porodzie będąc 2,5=3 miesiące myślałam, że znowu jestem w ciąży ale w końcu wyszło że jednak nie jestem :). Ale przez chwilę z mężem zaczęliśmy szukać pozytywów tej sytuacji :).

11 lata 4 miesiąc temu #728537 przez Asia K
Anulka napisał:

Asia K ustawowo, szef nie ma prawa Cię zwolnić gdy jesteś w ciąży. A pracować możesz tak długo jak będziesz się dobrze czuła. No i też zależy od lekarza. Mój gin gdy byłam w zeszłym roku w ciąży z Julkiem odrazu zapytał na samym początku czy potrzebują zwolnienia. A mojej koleżance jej gin z kolei nie dał zwolnienia, bo nie widział powodu, dobrze się czułą i nic się złego nie działo.

Tak , masz rację, ja o tym wiem , ale
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #728595 przez Anulka
U nas tak wychodzi, że miesiące w których przyszły i przyjdą na świat dzieciaczki są idealne. Julianka urodziłam we wrześniu i też spacer był już po tygodniu od przyjścia do domu. :)
Ja jestem z tych które uwielbiają jesień, ale wiosna też jest wspaniała :). Zima mimo, że większość narzeka na zimno, jest dla mnie porą magiczną i najukochańszą, może dlatego że jestem zimowa i mój mężuś również zimowy i też zimę kocha :). A lata, tego, gdy są te paskudne upały my po prostu nie trawimy, więc teraz cieszymy się, że już jest prawie koniec :D.

11 lata 4 miesiąc temu #728619 przez Asia K
Ja lubię każdą pore roku :D No może najmniej jesien bo wtedy taka wilgoć i ponuro , ale można się przyzwyczaić :blink:

Widzę że już założyłaś suwaczek - lekarz ci powiedział termin czy sama obliczyłaś ?
Mnie już korci by założyć ale czekam na wizytę :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka