- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gabi ja niestety nie mam obok swej rodzinki wszyscy w mazowieckim są. Rodzice, babcia i pewnie jedna z sióstr mamy przyjadą na początku kwietnia. Oj nawet nie wiesz ile bym dała aby mieć ich bliziutko

Co prawda rodzina, ta co jest taka WIELKA i wieloosobowa

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mila
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Przyszła szczęśliwa mama
No i wszystkie sprawy, które miałam zalatwić zalatwiłam, a przynajmniej byłam tam gdzie miałam być.
W spółdzielni dowiedziałam się, że mamy 600 zł zadłużenia i mało zawału nie dostałam! Ale odnalazłam wszystkie kwity i rozliczenia i jutro muszę tam iść znowu i robić wojnę, bo jakies brednie mi dziś podali!
W poradni gdzie chcę zapisać Franka pani w rejestracji powiedziała, że tylko od dobrej woli pani doktor zalezy czy nas przyjmą (to jest prywatna poradnia z umową na kasę) i mam sobie osobiście rozmawiać z panią doktor czy będzie tak miła i przyjmie nas do przychodni. Jak mój mąż to usłyszał po powrocie z pracy to wykonał tylko jeden telefon, zadał pani w rejestracji kilka kluczowych pytań, po których przełączyła go do właściciela i Franek ma miejsce od ręki

No i okazało się, że nasze autko wymaga dość drogiej jak na nasze możliwości teraz, naprawy. Stąd to nabuzowanie moje męża

I dziś spotkałam kilka osób, które dawno mnie nie widziały i mój brzuch skomentowały słowami O K...! No ja wiem, że urósł olbrzym, ale teraz mam już tak, że mam to w d..., bo to jeszcze tylko miesiąc, a najważniejsze że Franuś zdrowo rośnie!
Ja nie miałam jeszcze ani razu KTG...nie wiem dlaczego, może to właśnie znaczy że wszystko u mnie ok.
Anulka jakbyś mieszkała nie daleko to bym ... podesłała Ci moją zwariowaną familię! Ale musiałabyś być gotowa na milion komentarzy odnośnie koloru scian, rozmiaru łóżka, tego co masz w komodzie oraz jaką wybrałaś pościel dla dziecka

Franek już się tak rozpycha, że masakra! I te dźwięki z mojego brzucha są coraz częstsze i coraz wyraźniejsze! Nie wiem co on tam wyprawia, ale czuję, że mam w sobie niezłego łobuza

- Ewelkaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja dziś od rana w biegu. Ostatnia wizyta u diabetologa

I dałam radę, kupiłam dziś buty

Byłam z młodym na jego występie, wróciłam niedawno i leżę. Ledwo się doczłapałam do domu, chciałam sobie spacerek zrobić. Mała tak strasznie uciska, że co chwila krzyczę z bólu, nie mogę tego opanować, najbardziej boli pochwa. I tak się boję, że może to już

edit: a diabetolog powiedział, że tylko w przypadku dużych dawek insuliny lub nieuregulowanych cukrów łożysko szybciej się starzeje, ale i tak w piątek idę na to umówione KTG.
A która wie jak wygląda ten nieszczęsny czop śluzowy? Ja dziś 3 razy po sikaniu jak się podcierałam, to na papierze miałam taki dziwny śluz jak kawałek galaretki koloru coś pomiędzy żółtym, a lekko zielonkawym.......
- 100krootka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Do tego ze zmiotką polatalam i teraz mnie brzuch pobolewa, okazuje się, że nie bardzo nadaję się już do porządków, dzidziuś kopie jak jadę autem, chyba mu ciasno i mi tez, żolądek się do gardła wciska wtedy... Tyle z tym mieszkankiem jeszcze załatwiania, a mi sił już brakuje

- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mi czop jak odchodzil, mysle ze to czop, to uplawy sie zrobily brunatne, zmienialam czesto wkladki wieczorem a juz w nocy na porodowce to sporo krwawilam, pamietam ale jak przez mgle ze zakladalam podpaski.
- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ewelkaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
tweety może faktycznie coś złapałam

Piszecie o wilczym apetycie, ja bym konia z kopytami zjadła

edit: a dlaczego nie wolno mieć pomalowanych paznokci do porodu? Ja bym miała ochotę sobie dziś pomalować, ale nie wiem...
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Przyszła szczęśliwa mama
Pewnie Igamon powie nam całą prawdę o co chodzi

- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mój krążek się naprostował, no zwariuje z nim! Pewnie małolat napierał jak szalał. Nawet mu fotę cyknełam bo tak mi brzuch zdeformował popołudniu że nie mogłam uwierzyć

Ehh tak pomyslałam, że pierwsza rodzic bym nie chciała

Ewelka na stronie któregoś ze szpitali jest napisane tak:
"Drogie Panie pamiętajcie o zmyciu lakieru u rąk i nóg (kolor płytki paznokciowej jest ważną informacją o Waszym zdrowiu)"
- mila
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
a jak niektórzy nie maja na stanie to albo wysyłają do szpitala albo nie robią dopiero przed porodem na oddziale także mysle ze to zależy od lekarza po prostu

a co do "wujka" tez takiego mam w rodzinie chętny do pomocy za pare piwek itp. a potem robota do poprawki

a ja dziś rano ubrałam dwie różne skarpetki i tak chodziłam jak ten cieć dopiero skapłam się po paru godzinach dobrze że akurat nikogo w chacie nie było

mój brzuch tez robi się mega kwadratowy mój maluch chyba tez będzie niezłym urwisem daje czadu,

a dziś też wyłam z bółu chol... mnie podkusiła isc na spacerek już w połowie nie umiałam doczłapać się do domu a teraz ból nogi az mnie paralizuje i właśnie w takich chwilach marze o rozwiązaniu bo mam zwyczajnie dość

a i zamówiłam wreszcie pościel do łóżeczka 8el+ na zmiane poszwe i poszewke

- agulka901
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- angela_216
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-