- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mamutek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Monis nie przejmuj się gatkami-szmatkami innych, niech sobie gadają..może jakaś cięta riposte walnie żeby się odczepili.. w końcu to ty nosisz dzidziuś i wiesz ile masz sił! Cieszę się razem z tobą z wycieczki do Wrocławia! Też bym tam pojechała, bo jeszcze nie bylam
Aga czekamy na same dobre wieści!
Margolec przesyłam ci mega dużo pozytywnej energii! Pomysł jak będzie ślicznie już niedlugo
Igamon mi też po głowie chodzi wosk, bo z lusterkiem już nie daje sobie rady, ale odkładam ten pomysl z dnia na dzien ciekawe dlaczego?!
O pobudka Antosia, to cmok wpadnę wieczorem przeczytać co tam u was dziś się wydarzyło. Papa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Agulka on dupke na dole ma Trzymaj się, mam cichą nadzieje że pozwolą Ci posiedzieć jeszcze w domu to podjecie ale jak macie być pod kontrolą to lepiej niech Cię położą
A mi kurde na KTG nie mówili o żadnych skurczach, teraz myślę czy ich nie było czy po prostu nie powiedzieli... zobaczymy w piątek.
I cały czas głodna jestem ;/ pasztetu mi się chce!
- mamutek
- Wylogowany
- gaworzenie
Agulka te moje skurcze były kropką w kropkę takie same i w równych odstępach, więc raczej to nie dzidzia, a przynajmniej taką mam nadzieje A ty kiedy masz wizytę?
Tolad dobrze ze na dzisiaj nic nie zaplanowałas...no poza serialami ja też mam mega głoda. Jem po dwa kotlety na obiad.
- mamutek
- Wylogowany
- gaworzenie
Pijecie liście malin, ja już bez nich żyć nie moge wpadłam w nałóg hehe, gorzej z masażem krocza, nie chce mi się i robię to rzadko..
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- mila
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja czekam na moja przesyłke z wyprawką do szpitala jeszcze nie doszła
monis tacy dziwni ci ludzie miesiąc to dużo wcale nie minie jak strzała a potem jak trafi się do szpitala to powiedzą ze nie zdążyłyśmy kupic wszystko co potrzeba a tyle czasu miałyśmy...wkurzają mnie takie gadki przecież dla nas przyszłych mam dzidzia jest najwazniejsza i kazda z nas chce mieć dopięte wszystko na ostatni guzik a nie jakiś remont u teścia jeszcze no!
a mi dziś sniło się ze trafiłam do szpitala już ale nie rodziłam właściwie to nie wiem co tam robiłam
czekamy na wiadomości z wizyt dziewczyny
a ja pojade chyba do siostry po południu na słoneczku posiedziec
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
mamutek a to już inna sprawa w takim razie ;P u mnie takie nieregularne kopy tylko były ;P Wizyta dzisiaj na godzinkę 18. Ze 2h zejdzie mi z tym KTG i rozmową z lekarzem. Jak nie dłużej ;P Dzisiaj zrobiłam sobie właśnie zdjęcie brzuszka...niestety nie mam pewności czy jeszcze będzie mi dane zrobić zdjęcie w 2 paku, w szpitalu pstrykać nie będę ;P
megi chyba napar z liści malin powoduje skurcze ale głowy sobie uciąć nie dam ;P
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ewelkaa ja byłam kiedyś na Bezpiecznym Maluchu i było fajnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Margolec dbaj o siebie!!!! Znam ten bol – zamieszania remontowego, mnie czeka przeprowadzka w najbliższym tygodniu!!!
agulka901 trzymaj się – buziaki!
Tez słyszałam, ze napar z lisci malin warto pić, jak się akcja nie rozkręca, a już termin porodu jest…
Piekne słoneczko, ja ślęcze 3 dzień nad torbą dzielę wszystko na 2 ale z racji pogody biorę zwierza na spacer.
Aaaa wiecie co, myslałam, że mój brzuch jest ogromny, ale wczoraj na spotkaniu z koleżankami jedna, ktora ma termin na miesiąc po mnie miala jeszcze większy. Tak sama na codzień nie mam porównania widać... Miłego dnia
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a u nas masakra, maly ma zapalenie ucha (kurcze konczy chory po kazdej nocy spedzonej u tesciow), goraczkuje i tylko nurofen dziala, a potem od nowa. chyba tez idzie zab bo zmeczony ale tez okropna maruda. no cos tam widac na dziasle i wypadaloby zeby to byl zab.
a Adas troche spokojniejszy, nadal jak sie rusza to kopie bardzo i boli ale chyba wiecej spi. moze juz odpoczywa przed porodem? no i sprawdzialam i porownalam sobie wagi moich smykow z tego 32 tygodnia. i Kacper mial 1770, a Adas prawie 2300. bledy pomiarow bledami ale bite pol kilo roznicy. moj byczek wielgachny
pozdrawiam wszystkie ktorych nie doczytalam ale przez chorobe malego od poniedzialu nie zagladalam na forum
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Wyprawka w końcu jest, tylko to co na codzień kosmetyki, pieluchy. Jakiś ciuch i niech je z cyca to mleko pdpada.
Mi przeszło ale zonk kolejny bo pesar zmienił położenie jakoś bokiem się ułożył i nie wiem czy to Hubcia sprawka czy szyjkę puścił. Rano sprawdzałam i był ok, a po kompieli przy okazji aplikacji globulek już był "bokiem". Dotrwam leżąc plackiem do piątku i podejdę do mojej niech zerknie. Najgorsze to że rano na tą zasraną Karową na KTG jechac muszę, a ona od 15 przyjmuję. Jak to moja mama mówi "jak nie urok to sraczka"
Golenie- dajcie spokój już nie daje rady A lusterko zawsze mi zaparuje i nic nie widze, namęcze się tylko. I też staram się tylko do wiwyty bo tak to mi się już nie chce.
tweety współczuje, kto jak nie Ty da rade
Właśnie, przed porodem dzieci zmieniają "Zachowanie? W sensie uspokajają się czy sa bardziej ruchliwe, czy nie ma reguły?
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Dzisiaj mialam czas by sie zdrzemnąc bo wolne mialam
Na zakupach bylam od ranca i znów kupe kasy stracilam.
Bylam U KUBUSIA i u nas jest promocja na chusteczki papmers sensitive z 29,99 na 23,99 za 6 paczek. Moze u was tez jest taka promocja
Kupilam butelki , jakies pierdołki i 150 zł pooooooooooszlo
Co do zakupów takich wiekszych to ja tez mam po synku łóżeczko, krzeselko do karmienia, nsidelko itp , ale wtedy tez sami to kupowalismy
Moja mama mi ciuszków zawsze nakupila i innych pierdół , ale od tesciowej to nie mam co liczyc nawet na bodziaka
Co do KTG - to dlaczego wam lekarz to zalecił? Mi nic o tym nie wspominał. I jak bylam z synkiem tez nie mialam robione - dopiero przy porodzie.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35