- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Salonka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mila
- Wylogowany
- pierwsze słowa
okaze się w praktyce jak będzie jak wrodzi się w nas to będzie ciort mały cos czuje chyba ze będzie przeciwieństwem rodziców i wrodzi się w teściową bo ona jest bardzo spokojna także nadzieja jest
- Margolec
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dobrze wiedzieć, że w razie co mam taką możliwość by zadzwonić po karetkę
- mila
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- igamon
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Torba przepakowana, buleczki kupione jutro pierwsza z rzeczy do zaliczenia przed porodem czyli obiad u babci
Tolad u has klada na położnictwo dzien przed na sale pooperac od razu. Takze rano po cc wracasz do swojego lozka. Ale wieksze szpitale moga miec to inaczej rozwiązane nie stresuj sie, wszystko pojdzie gladko, szybko i na kilka godz bezbolesnie
u bas karetka do wszystkiego przyjedzie, daleko nie ma:)
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeszcze jedno pytanie mam Kolor czopu śluzowego? Odchodzi mi dziś od popołudnia galaretowaty śluz koloru hmmm... śmietankowy budyń sorki za określenie ponoć nie musi być zabarwiony krwią, a na upławy które ostatnio mam w ilości jednak większej to nie wygląda, upławy mam przezroczyste.
- Salonka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- igamon
- Wylogowany
- pierwsze słowa
podbarwia sie jak sie rozwarcie robi, bo malutkie naczynka w szyjce puszczaja
takze spokojnie, czekamy i jemy popcorn
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
Melduje sie kontrolnie jeszcze w dwupaku. Od rana gonilam po mieszkaniu,sprzatalam,prasowalam,ogarnialam... Stres jest podobny jak u Ciebie Tolad ale ja sie jakos nie boje tego pobytu w szpitalu, nie wiem czemu ale mysle o tym jak o czyms co trzeba przezyc i nie ma co rozkminiac a wszystko dazy do tego ze w koncu moj syn pojawi sie na swiecie Jestesmy juz zwarci i gotowi, wszystko prsygotowane lacznie z wielkimi zakupami ktore zrobilam w Tesco online i dzis kurier przywiozl i wniosl do domu. Moj maz stwierdzil ze to byl genialny pomysl bo zamiast tracic pol soboty w markecie to ja wszystko zamowilam wczoraj na stronie a dzis zostalo nam dostarczone do przedpokoju bez koniecznosci jezdzenia, wybierania i wnoszenia tych ciezarow Od dzis takie duze zakupy tylko tak bede robic!
Nam na szkole rodzenia mpwili ze karetka ma zawsze obowoazek przyjezdzac do ciezarnej nie wazne czy rodzi czy tylko jej sie wydaje wiec mamy dzwonic gdy tylko uwazamy ze potrzebujemy natychmiastowej pomocy.
Megi dzieki bardzo za mile slowa i pamiec
Jutro ostatni dzien w domu bez syneczka Eh...ale ta ciaza zleciala
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gabi, Tolad dawajcie znac Salonka, mam nadzieje,ze i Ciebie wreszcie konkretnie ruszy
Tolad, a gdzie kupilas majty na po cesarce? Ja jak wczesniej mialam podejrzenie, ze tak sie skonczy, to widzialam tylko na targu,ale byly takie gigantyczne, ze troche mnie przerazily a to byly zwykle wysokie majty.bo chyba sobie wezme ze 2 pary takich na wszelki wypadek
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Salonka 10 dni z tym czopem wypadającym to masakra, ale skoro mówią, że to normalne, to widać tak...
Ja w dwupaku, 3x S zaliczone, a jedyne co to spompowana zasnęłam o 18 po spacerku i wstałam niedawno Lekko brzuch się ponapinał, ale skurczy brak.
Usg nie mielismy, bo byla masakryczna kolejka w związku z tą akcją, listy rezerwowe itd... Ale troszkę prezentów/ probek dostaliśmy, spotkalismy położną ze szkoły rodzenia. Wycałowala nas! hehe czyli poznaje, stwierdziła, że brzuch mam niżej, a jak synek sie nie wybiera do nas, to na piechotę do domu mamy wracać,a potem seks uprawiać Mowila, że z owiniętą pępowiną nie za dobrze i może lepiej w wannie nie rodzić jednak, ale jak będziemy na KTG to żeby dzwonić do niej, że jesteśmy...
Dobrej, spokojnej nocy i niedzieli
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Gabi - czekam na wiesci zi zdjecia - ale to zleciała - juz zaraz bedziesz miec synka przy sobie
Mnie głowa boli od niewyspania ehh trzeba jakos przezyc ten dzien
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
no u nas karetka przyjeżdża , ale powiem wam bajer ,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a odnośnie symptomów porodu , u mnie ani widu ani słychu , no ja tu nie mam auta , S ma przy sobie nasza "krówkę" , jak coś to karetkę wezwę i tyle , możne trafie na dyżur wujka haha
wczoraj dzwoniłam do S , by pogadać , nie odbierał , później oddzwonił , a ja do niego jakbym urodziła to co ??, no to byś urodziła... , ja cos czuje , ze tym razem nie zdarzy na poród Kajtka...
jejkuuu ja k ja bym już chciała leżeć sobie na porodówce ehh.. pewnie młodego tez w 39 urodzę jak Tymka