- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Blagam, przeslij mi przepisssssssss na 3 bita
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziekuje!!!!!!
- usia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Długo nic nie pisałam a to wszystko że miałam strasznego doła. Wszystko przez mojego M. O byle co się złości. Nic mu nie pasuje. A najgorsze że mi się obrywa. Złości się na szefa wyżywa sie na mnie, na rodziców to też mi się obrywa. Jakbym się nie odezwała to reaguje takimi nerwami. Przestałam się do niego odzywać. Najgorsze co mnie dobilo to to że miesiąc temu miałam umówioną wizytę u lekarza na usg i obiecał że pójdzie ze mną zobaczyć po raz pierwszy dzidziusia. Wiedział jakie to dla mnie ważne. A tu dzień przed wizytą wieczorem oznajmił mi że kolega nie chce się z nim zamienić na zmiany i że nie zdąży. Różnica w zmianie jest 1 godz. Załamałam sie. Ryczalam cały wieczór. Byłam w czwartek. Lekarz się spóźnił i wszystko przesunęło się o 1 godz. I tak potrafił nie zdążyć. Wybaczylam już mu ale to były dla mnie straszne dni. Z dzidzia wszystko ok. Ma 56 mm i z usg wynika ze już 12 tydzień i 2 dzień. Ładnie kopał nóżkami. Ciekawe kiedy będę czuć ruchy.
Widać dziewczyny że wszyscy faceci są siebie warci.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Warstwa herbatników
Warstwa masy krówki
Warstwa herbatników
Krem karpatka
Warstwa herbatników
Ubita śmietana kremówka
Posypać startą czekoladą
Chłodzić minimum 2 godzinki
SMACZNEGO !!!
W razie pytań pisz śmiało. Mój się już chłodzi. Niektórzy robią wersję z biszkoptem.
Acha. Moje pierwsze USG już 20 listopada
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Jesli chodzi o moje samopoczucie to raczej dobrze. Dzis pierwszy raz dostalam mdlosci,kaszka na mm dla Zosi je spowodowala. 7.11 mam wizyte I zobaczymy czy bije serduszko,stresuje sie juz ale wierze ze wszystko bedzie dobrze.
Dobrego wieczoru kochane
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
z góry przepraszam za moją kilkudniową nieobecność, ale w czwartek mieliśmy w domu Halloween Party dla Dzieciaków 2-latków w pt cały dzień tak strasznie bolał mnie brzuch ale pojechaliśmy na grób naszej córeczki zaświecić świeczkę i oczywiście pod krzyżem za Mojego Tatę i wszystkich którzy odeszli...Po powrocie do domu tak bardzo bolał brzuch...a raczej podbrzusze że z tego wszystkiego musiałam zwymiotować tak więc pt i sob byłam wrakiem człowieka...Do tego teraz mam nowy tel i nie mogę na nim znaleźć naszego forum majóweczek....nie wiedząc dlaczego?! Ale mniejsza z tym. Dzisiaj nadrobiłam wszystkie Wasze teksty tzn. 2str
Kochane nie przejmujcie się Facetami nie warto a może to zaszkodzić i Wam i maleństwu a tego raczej żadna z Nas nie chce! Mi też ostatnio hormony buzowały wszystkie żale wylałam na Mężusia a on na to że jak jeszcze raz coś mnie natknie to mam się nie krępować bo on od tego jest aby mnie wysłuchać a więc muszę przyznać że mam złotego Męża choć czasem tym swoim podejściem mnie irytuje, ale wole aby był taki jak miałby po mnie krzyczeć albo mieć ciągle do mnie problemy
biedroneczko robiłam niedawno 3Bita wychodzi smacznyyyy tylko że u nas w Austrii nie mamy mleka kondensowanego i robię go tylko w tedy jak wrócę z PL
Za 9 dni mam prenatalne ale też nadzieję że wszystko bedzie dobrze, bo tym razem musi być zbyt dużo złego w tym roku nas spotkało!
Jak znajdę nasze forum na kom napewno częściej bede pisać i zaglądać z tego względu teraz tak zadko jestm bo Mój Mężuś komputer ma tylko do swojej pracy wiec nie chce mu tutaj przesiadywać
Życzę Wam wszystkim miłej niedzieli i do sklikania
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Cieszę się że wróciłaś Ja też siedzę na telefonie.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Dobrej niedzieli kobietki
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Usia - widze, ze kazda z nas ma jakies 'ale' to meza/partnera, ale co zrobic
Gosia27 - trzymam kciuki, na pewno bedzie dobrze, inaczej by Cie nie zemdlilo
Biedroneczka - mniaaaaaaaaaaaaaaam, chyba pojade dzis do polskiego sklepu i normalnie kupie wszystkie produkty! Nie wiedzialam, ze istnieje gotowa krowka w puszce
Danusia87 - ojej biedaczku, mam nadzieje, ze juz sie lepiej czujesz! Ten twoj maz, to zloty facet
A teraz co u mnie. Tak wiec, wczoraj znalezlismy serduszko, hurra!!! Ale fajnie bylo posluchac, az nagralam na komorce, zeby mamie pokazac. Po poludniu poszlismy sobie do miasta i dostalam prazent, kolczyki z bialego zlota, takie, o jakich zawsze marzylam, hurra !! Potem poszlismy do naszej ulubionej restauracji, i tak sie najedlismy, ze az spodnie musialam rozpiac hahaha!!! A potem wrocilismy do domu i figlowalismy pol nocy i dzisiaj chce mi sie spac
Za chwile wstane z lozka i pojde do sklepu, bo mam na cos ochote, ale nie wiem, na co.
Zycze Wam milego dnia, u nas swieci slonce, ale straaaaaaasznie wieje, glowe chce urwac.
Aha, pofarbowalam sobie wlosy wczoraj, w koncu nie wygladam jak straszydlo
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Tak tak jest gotowa masa krówkowa czy też kakaowa. Żeby ją łatwo rozprowadzić należy wstawić puszkę do wrzątku na jakiś czas żeby zmiękła.
Gosia27 myślę żebyś się nie martwiła kochana. Mnie też często boli podbrzusze I kłuje jakby igłę ktoś wsadzał. Tam się wszystko nam rozciąga. Dzidzia musi mieć miejsce
- isia
- Wylogowany
- gaworzenie
ale u nas dzisiaj wieje! i gradem nawet sypnęło.
mi dzisiaj nic się nie chce, a na 18:00 do pracy muszę iść
ja nigdy nie robiłam 3bita ale chyba się skuszę
Paradise- w UK np w tesco jest gotowa masa krówkowa(karmelowa)
www.carnation.co.uk/Products/Default.aspx#anchorBrand
i mleko skondensowane słodzone
www.carnation.co.uk/Products/Default.aspx#anchorBrand
a ja jutro mam prenetalne na 9 rano. bardzo się stresuję.
dobra, idę spać, bo niedługo do pracy
- isia
- Wylogowany
- gaworzenie
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja mam teraz leniwa niedziele maz z corcia sie bawia a ja leze sobie w sypialni z moja podusia "bananem" ojjjjj jak mi dobrze