BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #776925 przez nati.olsztyn
mallgonia Myślałam o Tobie! I jak tam żyjecie. Fajnie że się odezwalas:-) A jak u Twojego Maleństwa wyglądały narządy? Kiedy byłaś na badaniu?:-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #776951 przez karla2102
hey kochane
Danusia wyrazy współczucia kochana.... Nie wiem czy nie głupio tego pisać ale ja wierze w życie poza grobowe i ze ktoś nad kimś czuwa.... Ze przychodzi do niego :laugh: o tej plamie nie mogę się wypowiedzieć, bo nie mam nic takiego....Ale cerę mam gorsza kochane
Nati super fotka maleństwa...
Dziewczyny dzisiaj robiłam sobie odrosty, w końcu wyglądam jak człowiek hura... :lol: u mnie dzisiaj wszystko wporzadku, tylko czasem kręgosłup boli:)

11 lata 1 miesiąc temu #776957 przez biedroneczka39
A wiecie co dziewczynki? Od wczoraj boli mnie pięta. I zauważyłam dziś że mam zaczerwienienia na boku pięty na żyłach. Myślę że może mi żyłki pękają :(. To taki promieniujący ból , dziwny , ciągnący I boli jak chodzę :(

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #777038 przez Paradise1982
Hej laseczki,

w koncu moge odpoczac. Jezu, czemu my kobiety mam zawsze tyle do zrobienia! Praca caly dzien, potem zlozyc pranie, zrobic obiad, posprzatac, padam... :(

Jakos mam dzisiaj dola, troche sie posprzeczalam z moim, dzis niby miedzy nami wszystko ok, ale jakos tak nie wiem....sztywno....

Mallgonia - bardzo sie ciesze, ze dzidzia rosnie :) Szkoda, ze drugie dziecko Ci sie rozchorowalo :(

Nati - na USG w 20 tygodniu, to juz na 100% beda te narzady uksztaltowane, nie?

Karla - hehehe, zazdroszcze, ja bede odrosty robic w weekend, to wygladam na straszydlo! :cheer:

Biedroneczka - kurcze, co jest z ta Twoja pieta, to ja nie wiem, moze jakis wredny odcisk? No, zeby az tak bolalo??

A propos bolu, pamietam, ze Danusia pytala, dziewczyny, ja juz nie wytrzymuje na te moje biodra :( W nocy prawie plakalam z bolu, nawet wielka poducha miedzy nogami nie pomaga, ja juz nie wiem, co mam zrobic, chyba sie przejde do kreglarza, czy jak to sie taka osoba nazywa, bo naprawde wykituje. A ta glupia lekarka mi wtedy powiedziala, ze nic mi nie jest!!!! Aaaaaaaaa!!!! Chyba mnie szlag trafi.

Milego wieczoru dziewuszki :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #777048 przez biedroneczka39
Biedne twoje biodro Paradise. Jeśli boli cię tak jak mnie pięta to współczuję kochaniutka. Ta moja pięta to nie odcisk bo mnie boli pod kostką po boku jak już się pięta zaczyna a nie pod spodem. Boli nawet jak leżę I nic nie robię :dry:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #777049 przez nati.olsztyn
Paradise- Tak tak, jeśli tylko Maleństwo się dobrze ułoży to wtedy można zobaczyć. Narządy kształtują się już wcześniej, chyba jakoś po 14 tygodniu ale to często ciężko wypatrzec. Przykro mi że tak cierpisz:-(rozumiem, że Paracetamol nie pomaga?

Ja znów podziębiona! Ledwo żyje! A w piątek wyjazd na groby no i w poniedziałek ten nieszczęsny egzamin. A przez ta chorobę i straszny ból głowy dziś prawie wcale się nie uczyłam:-(

11 lata 1 miesiąc temu #777115 przez nati.olsztyn
biedroneczka, spróbuj może jakiś chłodny oklad sobie zrobić na te nozke, może to coś pomoże.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #777134 przez Paradise1982
Nati - staram sie brać Paracetamol jak najrzadziej, bo to jednak lek... Jaki egzamin masz? Nic nie wiedziałam...

Biedroneczka - jeśli Ciebie boli pięta jak mnie biodro to tez Ci współczuję :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #777139 przez nati.olsztyn
Paradise- zrobiłam specjalizację z pielęgniarstwa neonatologicznego i teraz w poniedziałek mam egzamin państwowy...

A jeśli boli to lepiej wziąć lek niż cierpieć i się denerwowac bo Maleństwo też odczuwa Twój stres. także spokojnie co 12 h myślę że można.

11 lata 1 miesiąc temu #777160 przez Paradise1982
Dziękuję Nati

11 lata 1 miesiąc temu #777240 przez nati.olsztyn
Dzień dobry!:-)

11 lata 1 miesiąc temu #777248 przez Paradise1982
Dzień dobry :)) jak samopoczucie? :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #777255 przez nati.olsztyn
Przeziębienie mnie dobija. Delikatnie lepiej niż wczoraj ale i tak gardło boli, katar się leje i glowa pęka. Za to ciążowe dolegliwości albo przeszły albo przeziębienie je zagłusza.;-)
Paradise, a jak Ty się czujesz?

I jak reszta dziewczyn?:-)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #777474 przez biedroneczka39
Hejka kochane laseczki.
Pieta nadal boli a dzis halloween i trzeba z dziecmi po domach pochodzic :huh: .
nati sprubuje tego zimnego okladu moze cos da ;) Dziekuje. Bede trzymac kciuki za twoj egzamin i wiem ze napewno sie uda :silly: Przykro ze glowa boli i przeziebienie. Herbatka z cytrynka i miodem i do lozka kochana :kiss:
A ja wlasnie sie udaje na drzemke :woohoo:

Po półtorej godzinie:
Miało być spanko ale podkusiło mnie posłuchać serduszka. I co? ZNALAZŁAM :lol: :lol: :lol: Puls od 158 nawet do 170 I tak szybciutko biło. Jezuuu moje kochane maleństwo. Cóż za boskie uczucie :lol:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #777558 przez nati.olsztyn
biedroneczka - Cudownie, że Ci się udało:-) A gdzie wysłuchałaś, też tak nisko jak u mnie Twój bąbel siedzi?;-)gratulacje!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka