BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #778160 przez Paradise1982

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #778171 przez biedroneczka39
No właśnie natuś a co on? Co go naszło? Ach te chłopy paskudne. Jesteśmy z Tobą kochana myślami. Nic się nie martw. Przejdzie mu tylko Ty się pewnie denerwujesz.
A ja leżę dziś cały dzień a podbrzusze boli jak cholera :dry:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #778173 przez nati.olsztyn

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #778175 przez Paradise1982

11 lata 1 miesiąc temu #778176 przez nati.olsztyn
Biedroneczka - Leż na lewym boku, najlepiej z podkurczonymi nogami. I weź nospejak masz w domku. Mnie do niedawna często bolało a teraz już coraz rzadziej.

11 lata 1 miesiąc temu #778186 przez nati.olsztyn

11 lata 1 miesiąc temu #778190 przez Paradise1982

11 lata 1 miesiąc temu #778219 przez isia
hej dziewczyny!!!

nie było mnie trochę bo net mi padł. wykonałam z milion telefonów do orange, a tam za każdym razem ktoś inny i każdemu z osobna tłumaczyć to samo! tylko wszyscy jeden tekst- " all right my friend?"z arabskim akcentem... i za każdym razem a to 5 dni roboczych i będzie ok, potem 10 dni, potem znowu 10 dni uhhh :(

widze że mam sporo stron do nadrabiania, ale dzisiaj nie dam rady, przeczytałam tylko ostatnią stronę i powiem wam jedno, faceci są "too young, too dumb to realize" tak jak w tekście tej piosenki Bruno Mars. ja już tą piosenkę przerabiałam ze swoim, tzn puściłam mu ją kiedyś żeby się wsłuchał w tekst, ale spytał się tylko o co ci chodzi, przecież kupiłem ci parę razy kwiaty! :unsure: wię wtedy zdałam sobię sprawę że nie warto się nimi przejmować bo i tak nie zrozumieją

11 lata 1 miesiąc temu #778220 przez nati.olsztyn

11 lata 1 miesiąc temu #778222 przez isia
mnie też wzięło dzisiaj na słuchanie
to moja dzisiejsza i jedna z ukochanych piosenek

11 lata 1 miesiąc temu #778223 przez biedroneczka39
Dziękuje nati za rady. Sprubuję. Nospę mam ale boję się wziąść.
Co do facetów to chyba każda z nas ma jakieś "ale".
Ja np.jestem zła teraz bo mój dwie godziny temu pękł do kuzyna tylko po auto I go nie ma I napisał że nie wiadomo kiedy będzie. No jasna cholera mógłby pomyśleć że jestem w ciąży I różnie to bywa. I jeszcze nie zabrał kluczy. Idę spać. Mam go w nosie.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #778227 przez nati.olsztyn
Biedroneczka, Nospe śmiało możesz wziąć, jest bezpieczna. No i słodkich snów!!!:-)

11 lata 1 miesiąc temu #778285 przez biedroneczka39
Dzień dobry wszystkim :kiss: Ja już wyspana. Oglądam DDTvn z łóżka. Mój chłop przyszedł o 12 w nocy I do rana wymiotował. Spał na dole bo oczywiście jestem na niego zła.
Co dzisiaj? Hmyyy. Muszę po rower z córą jechać. Po za tym może coś upiekę. Mam chęć na 3bita. A później? Odpoczywamy :blink:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #778314 przez mallgoonia
Witajcie kochane. Mam teraz więcej czasu,ale niestety komputer odmawia posłuszeństwa. Wyłącza się po 10 minutach. Doszliśmy do wniosku z P., że czas na nowy laptop. I znowu wydatek.....Także czytam Was na telefonie,ale pisać tam nie lubię.

Dziewczyny ja uważam, że faceci są z innej planety i mój czasem też doprowadza mnie do szewskiej pasji. Ale taka prawda, że żyć bez niego nie mogę. Ostatnio mi powiedział, że przy drugim porodzie to pewnie nie będzie, bo przecież trzeba się małą będzie zając. Ja nawet nie zamierzam sama rodzić,skoro przy poczęciu był to przy porodzie też bedzie. Mam pół roku, żeby go przekonać. Co do opieki nad dzieckiem zawsze coś można zorganizować. Przy pierwszym był i bardzo sobie chwalił:) więc tak to z facetami jest

biedroneczka Ja dziś tez mam ochotę na 3 bita:)

nati- dużo zdrówka i powodzenia na egzaminie!!! Co dp płci to ja też czuje ze dziewczynka, ale na 100% bedzie wiadomo kolo 20tc. W pierwszej ciąży tez wtedy poznałam płec.

Pozostałym dziewczynom życzę miłego spokojnego weekendu. Pozdrawiam

11 lata 1 miesiąc temu #778349 przez Paradise1982
Nati - hehe, dobrze czuc sie tak samo ;-)

Isia - tez bardzo lubie ta piosenke

Biedroneczka - niezle Twoj poplynal heh :-/ Ty pieczesz 3 bita???????

Mallgonia - masz calkowita racje, faceci sa z innej planety :(

No wlasnie, ja tez mam wrazenie, ze to bedzie dziewczynka :lol:

Ja wlasnie siedze z farba na wlosach, bo normalnie wolaly juz o pomste do nieba!!

Zycze Wam milego dnia dziewczyny, i do klikniecia potem :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka