BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #778911 przez danusia87
isiu kochana trzymam kciuki za jutro !!!!! ♡ serduszko wszystko bedzie ok nie stresuj sie :kiss:

Ja mam teraz leniwa niedziele :laugh: maz z corcia sie bawia a ja leze sobie w sypialni z moja podusia "bananem" ojjjjj jak mi dobrze :silly:

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #778915 przez biedroneczka39
A ja czekam na obiadek. Dziś puree ziemniaczano-marchewkowe , piersi z kurczaka I zielona fasolka szparagowa z masełkiem I bułeczką :laugh: Aż ślinka leci :silly:

isia pracujesz na nocki ? Jutro trzymam kciuki. Będzie dobrze.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #778957 przez isia
dzięki dziewczyny.

Biedroneczka- tak pracuję na nocki.Mój shift to 4 dni od 18:00 do 06:00 i cztery dni wolne
w pazdzierniku byłam 3 tyg na zwolnieniu lekarskim ze względu na mój torbiel, ale musiałam wrócić do pracy,żeby potem należało mi się macierzyńskie z pracy. a warunki macierzyńskie z zakładu mam fajne, bo po 5 latach zatrudnienia, kobieta która wróci z macierzyńskiego ma extra dodatek do każdej cotygodniowej wypłaty 50 funtów przez 36 tygodni. a jak zdecyduje się zostać na macierzyńskim 3 miesiące dłużej to dostaje z zakładu 105 funtów tygodniowo extra. mi akurat będzie się należało, bo pracuję już ponad 5 lat w tym miejscu.

Jutro dowiem się też czy ten torbiel dalej rośnie, czy nie

11 lata 1 miesiąc temu #778992 przez Paradise1982
Isia - dzieki za linki, teraz bede wiedziala, gdzie szukac produktow :)No i trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki kochana, na pewno wszysko bedzie dobrze!!

Ja ma na obiad kotlety z piersi kurczaka, to tego sos, puree ziemniaczane i brokul, za chwile siadamy jesc, bo bylismy u Johna rodzicow, taka nasza niedzielna tradycja, mieszkaja pare ulic dalej.

Buziaki!

11 lata 1 miesiąc temu #779245 przez Paradise1982
Dzień dobry wszystkim!! Życzę wam dziewczynki miłego dnia ;) Ja za chwilę do pracy.

11 lata 1 miesiąc temu #779285 przez karla2102
Witam dziewczynki:) ja wlasnie sie obudzilam zjadlam batona i nie mam co sie domyslic teraz... Kochane nie przejmujcie sie tak facetami bo oni sa z innej planety. Ja ze swoim tez mam od czasu do czasu spiecia, ale mimo wszystko sie kochamy... Dzisiaj w koncu jestesmy u siebie w domku i ja odpoczywam a maz w pracy....
:laugh: odezwe sie do was pozniej....

11 lata 1 miesiąc temu #779457 przez danusia87
Witam Moje Drogie ☆
U mnie dzisiaj byla ciezka noc...Olivia choruje juz tydzien czasu a dzisiaj w nocy dala nam strasznie popalic non stop pobudki bo kaszel ale az taki z pod pluca a to zas katarek i tak cala noc o 8bylam z nia juz u lekarza a przyjela nas o 11 masakra jakas...na szczescie pluca i oskrzela czyste ale smad ten kaszel...:( Jestem juz wykonczona swoja 3tygodniowa choroba a teraz juz tygodniowa u Malej....musze w koncu sie wyspac....

11 lata 1 miesiąc temu #779469 przez biedroneczka39
Witam I całuję :kiss:
danusia zdrowiejcie kochane jak najszybciej. Karla odpoczywaj milutko :side:
isia czekamy na wiadomości.

A ja teraz drzemka. Dzieci w szkole, partner w pracy. Domek posprzątany. Na obiadzik placuszki ziemniaczane ze śmietaną I cukrem.
Do później :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #779497 przez danusia87
Witam Moje Drogie ☆
U mnie dzisiaj byla ciezka noc...Olivia choruje juz tydzien czasu a dzisiaj w nocy dala nam strasznie popalic non stop pobudki bo kaszel ale az taki z pod pluca a to zas katarek i tak cala noc o 8bylam z nia juz u lekarza a przyjela nas o 11 masakra jakas...na szczescie pluca i oskrzela czyste ale smad ten kaszel...:( Jestem juz wykonczona swoja 3tygodniowa choroba a teraz juz tygodniowa u Malej....musze w koncu sie wyspac....

11 lata 1 miesiąc temu #779549 przez isia
witam.

no więc widziałam dzidzię, serduszko, dwie rączki, dwie nóżki. cały czas skakała, że ciężko było pomiar zrobić :) Na razie wszystko jest ok.

torbiel nie rośnie i wszystko wskazuje na to że zaczyna się wchłaniać. Ulżyło mi po tym skanie.

muszę zadzwonić do położnej i przesunąć badanie krwi na zespół downa, bo termin zmienił mi się z ok 17.05 na 10.05 :) czyli to mój 13tydz i 2 dzień ciąży.

Następne USG 23 grudnia, wtedy mam nadzieję dowiem się czy będzie kolejny synuś :)

Idę trochę pospać przed pracą. Pa

11 lata 1 miesiąc temu #779559 przez biedroneczka39
isia super, super. Wiedziałam że będzie dobrze. Tulę I ściskam. Cieszę się z Tobą :kiss: :silly:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #779646 przez Paradise1982
Isia - wspaniale wiesci, bardzo sie ciesze kochana!!! :lol:

Danusia - boze jedyny, kiedy Was to okropne chorobsko opusci :(

A ja siedze w pracy i wcinam zupke instant hahaha, taka mnie naszla ochota! W ogole to mam ochote jesc same zupy ostatnio, mniaaaaaaaaaaaaaam! :P

Pomimo, ze moja praca nie jest ciezka, bo to praca biurowa (no ok, czasami mozg boli), ale ja powaznie juz sie nie moge doczekac, kiedy pojde na macierzynskie, a wedlug wyliczen angielskiego rzadu moge isc najszybciej 23 lutego, hmmmm...... ;)

11 lata 1 miesiąc temu #779681 przez biedroneczka39
Paradise1982 kochana ty się ciesz że na werhousie nie robisz ;)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #779687 przez mowmimama
Cześć Dziewczyny :) Tak jak Wy spodziewam się maleństwa, jestem w 10 tygodniu :) mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć :)

11 lata 1 miesiąc temu #779722 przez danusia87
Witam Moje Drogie ☆

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka