- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- moniaW
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agnieszka gratuluję synka:)to już pewne na 100%? bo 13 tydzień to trochę wcześnie,moja koleżanka jest w 17 stym i jeszcze nie wie co będzie miała.
Spadam do łóżka,pogoda paskudna leje od samego rana:( mimo tego życzę wam miłego dnia:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do czucia sie w ciazy to ja sie nie czuje, wiem ze jest wszystko w porządku ale poza bólem piersi nic mi nie jest, czasami zapominam, ze w ogole jestem w ciazy! ;-D
Nati - ale swietnie!!!!!! Gratulacje!!!! Musimy to dziewczyny jakoś uczcić! Jakimś soczkiem przez internet!!! :-D
- isia
- Wylogowany
- gaworzenie
mowmimama- witaj. moim zdaniem to jest chore, że partner nie może być przy USG dopochwowym, przecież jakoś to dziecko zrobił i chyba wie co i jak tam wygląda!
Aguśka- trzymam kciuki!!!!
Agnieszka- gratuluję synka. Ja chyba też chciałabym synka drugiego mieć
Paradise- u mnie też jest festyn, ale ja nie idę bo do pracy ostatnią nockę muszę iść
Nati- gratuluję specjalizacji
Danusia, Gosia-współczuję. mój tata jest bardzo chory, od kilkunastu lat nie chodzi, a od kilku lat traci czucie w rękach. choroba nieznana, badali go specjaliści w całej Polsce i żaden lekarz nie zna takiego przypadku. Najpierw wymienili mu dysk w kręgosłupie, potem podejżewali stwardnienie rozsiane, zrobili mu milion bodań i nic, nieznany zanik mięśni i do tego jeszcze od około roku nie oddaje sam moczu. Marnieje w oczach.Nawet nie wyobrażam sobie że może go kiedyś zabraknąć
Ale jestem śpiąca, a za godzinę małego muszę odebrać z przedszkola i znowu na noc do pracy
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dalejjjjj
zrobiłam tą karkówkę w szybkowarze ale że plastry troszkę się porozwalały zrobił się z pieczeni gulasz no nic ważne że Mężuś i córcia zjedzą coś smacznego bo mama - JA- z samego rana narobiła twarogu na słodko i teraz cała miseczkę zjadła więc z obiadu dzisiaj nici hehehe ale to dobrze bo od samego zapachu mięsa robi mi się niedobrze
Buziiiiiii idę powoli się szykować na powrót męża z pracy i na moje wyjście popołudniowe
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
pozdrawiam i całuje i do później
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
nati kochana gratulacje. Wiedziałam że będzie dobrze. Cmokam cię I bardzo się cieszę
Agnieszka gratuluję synka. Powiem Ci że szybko poznałaś płeć. Ja dopiero poznam w 20 tygodniu
- Aguśka88
- Wylogowany
- gaworzenie
Własnie wróciłam z usg Chyba dopiero teraz , kiedy zobaczyłam dziecko , uwierzyłam że jestem w ciązy Wszystko w porządku, dzidzia rozwija sie dobrze, na zdjęciu jest napisane że ma 6,3 cm, a na karcie ciąży że 7,8 cm , nie wiem czemu tak.Termin mam na 8 maja czyli 2 dni wcześniej niż obliczyłam z miesiączki.
Paradise u nas robili Bonfire w sobote,(chociaż teraz też słyszę jakieś fajrwerki ) ale nie byłam, bo byliśmy na imprezce urodzinowej....schlałam się jak świnia......... żartuje Całą imprezkę jechałam na herbatce miętowej
danusia dobrze że z małą lepiej, wiem co to znaczy chorujące dziecko...
nati gratuluję
gosia widzę że masz kiepskie dni, też takie miałam, to chyba te hormony.... buzują i zmieniają samopoczucie, już niedługo wszystko powinno sie ustabilizować.
Będzie dobrze zobaczysz
a co do ciązy , to bardzo czesto tak mialam ze nie czułam ze jestem w ciazy, dzis na usg jak zaczeła jeździć mi po brzuchu moje pierwsze pytanie brzmiało "czy jest wogóle dziecko?" Niedługo jak brzuchole nam urosną , to wsyzstkie będziemy to czuły , a jak zaczną kopać to już aż nadto
monia i ty też schorowana, witam w klubie, dziś 2 razy przez kaszel wymiotowałam...
isia przykro z powodu taty, mam nadzieję że z tego wyjdzie... kurcze, ale żeby lekarze nie potrafili zdiagnozować choroby..?
gosia, danusia tak mi przykro.... straszne są te choróbska....czasem jak w przypadku waszych rodziców....człowiek nie ma z nimi szans....
- Aguśka88
- Wylogowany
- gaworzenie
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
nati.olsztyn Gratuluję
Agnieszka23 Gratuluję tylko żeby ta płeć za kilka tygodni się nie zmieniła ;p
Mi dzień minął spokojnie, do 13 na zajęciach posiedziałam, później spotkanie z koleżankami i z ich dziećmi a za 10 min kolację zacznę dla siebie robić, bo nie wiem czy któraś z Was też miała/ma mdłości średnio co 2 godziny mam nadzieję, że po 12 tygodniu już mi to minie.
- agnieszka_23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dziś nie dałam rady nadrobić wszystkiego co pisałyście.. ale na spokojnie doczytam
płeć na 100%, stał siusiaczek więc chyba nie ma mowy o pomyłce płeć widać, bo byłam prywatnie, bardzo dobry sprzęt mają- ale taka przyjemność to koszt 300 zł. Znam obwód głowy, brzuszka, długość nogi
- Kasiunia88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Buziaki babeczki
- agnieszka_23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
wstałam rano żeby na spokojnie nadrobić wszystkie moje zaległości
Danusia- strasznie mi przykro przez to co przeszłaś.. współczuję kochana i wiem, że wyrazy współczucia i tak Ci bólu nie odbiorą.. Uważam, że Twój tata nie może odejść w spokoju, dlatego przychodzi do mamy.. Wierzę, że zmarli nie mogą odejść w spokoju dopóki tutaj ktoś po nich płacze, przecież oni nie chcieli nam sprawić cierpienia.. Może poprawiając kołdrę, chce jej przekazać, że jest dobrze, że jest bezpieczna..
Ciążowe dolegliwości ustały, no może poza humorkami Co do płci to ja marzyłam o dziewczynce i szczerze mówiąc jestem dość rozczarowana.. no, ale najważniejsze, że się zdrowo rozwija Serce biło ładnie, przepływy krwi dobrze, tylko chudzinka bardzo jest;) obwód brzuszka ma 7 cm. No i cały czas się mały odwracał pupą i zasypiał ale lekarska potem go wybudziła to szalał
Beaciaa- ja schudłam 4,5 kg a przed ciąża w wakacje 12, ale w ciąży podobno to normalne, że się chudnie na początku. Za to teraz od 2 dni mam straszny apetyt, cały czas bym jadła .. ;(
Zastanawiam się nad zmianą lekarza.. ten dopiero po 20 tygodniu bada na fotelu.. kurczę trochę późno.. wizyta to tylko oglądanie wyników krwi i wypisanie skierowania na następne badania.
Nati- serdeczne gratulacje
Mówmimama- właśnie mam nadzieję, że się zmieni płeć