BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 5 miesiąc temu #781668 przez nati.olsztyn
iwonan - tylko jeden komentarz mi się nasuwa - polska rzeczywistość- masakra... oczywiście wolą odwrócić kota ogonem i czepiac się Ciebie niż jego poszukać i zakończyć sprawę raz na zawsze... przykre! Współczuję Ci, naprawdę szkoda Twoich nerwów! Trzymaj się Kochana!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #781674 przez danusia87
iwonan12 przykro slyszec jak Ty i Twoja coreczka cirrpicie z powodu jakiegos kretyna ktory nie dorosl do roli ojca!!! ♡♡♡♡♡ Mam nadzieje ze wszystko ulozy sie po twojej mysli!!!!

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 5 miesiąc temu #781689 przez iwonan12
Dzięki dziewczyny mi już ręce opadaja gdyby nie mąż to już bym dawno się poddała ,ale zależy mi bo byliśmy teraz w wakacje w Zakopanym i chcieliśmy jechać do Tatralandi na Słowacji z dzieciakami i niestety nie mogliśmy bo córka bez dokumentów nie może Polskie prawo jest do niczego :(

Najbardziej wkurzyła mnie kuratorka jak przyszła i powiedziała że trzeba by coś zrobić by ojciec płacił alimenty bo ona myśli że ja bym nie chciała by płacił normalnie myslałam że się rozpłacze a on siedzi zadowolony w Angli i ma nas głęboko gdzieś

[url=http://w

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #781729 przez danusia87
Witajcie Kochane :)

tak jak obiecałam zamieszczam dzisiaj Foto jak mójjjjj Brzuchol urusł a tak jak biedroneczka39 należę do szczupłych osób...no ale cóż to już 3 ciąża :) ale na kg nic nie przybywa nadal stoję w miejscy choć przy 1 i 2 ciąży miałam już +4 kg :)

Co tam u Was Moje Kochane? Ja dzisiaj śląski żurek robię bo Mężuś sobie zażyczył a poza tym siedzimy w domku bo brzydko za oknem...:/
Wczoraj znalazłam 2 fajne aukcje z tanimi bluzeczkami na ciężarne na allegro.pl muszę siąść dzisiaj i zamówić pokażę Wam wstawiając linki:

allegro.pl/bluzka-ciazowa-serduszko-rozm...lny-i3669223679.html

allegro.pl/bluzka-ciazowa-delia-rozm-uni...lny-i3655911277.html

a oto i moje zdjęcie z dzisiaj....

Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #781785 przez Joannna
Witam serdecznie wszystkie majóweczki

ponieważ nasza przywieziona "PAMIĄTKA" z wakacji ma termin otwarcia na koniec maja więc cieszę się bardzo, że w Maju tak aktywnie ;)
Sama jestem z Maja więc cieszę się, że i potomek urodzi się w tym wyjątkowym miesiącu ;)

Byliśmy w tym roku na Rodos...i tak zwiedzając wyspę wraz ze znajomymi trafiliśmy na przepiękne miejsce zwane Tsambika - nie dość, że po pokonaniu 300 schodów odkryliśmy najpiękniejszy widok na wyspę to trafiliśmy do malutkiego kościółka, do którego pielgrzymują mieszkańcy kiedy starają się o potomka... w trakcie tej wizyty spotkaliśmy Popa, który pobłogosławił nas i życzył szczęścia... następnie zabiliśmy wspólnie w dzwon i po powrocie okazało się że w maju będzię nas więcej.

Nasza znajoma, ponieważ jej mąż został z dzieckiem na parkingu, zabiła dzwonem w intencji koleżanki z pracy, i okazało się że również spodziewają się dziecka ;)

Są miejsca, które przypadkiem stają się dla nas ważne ;)
Już nie mogę się doczekać, kiedy całą rodziną będziemy mogli znowu odwiedzić Tsambikę ;)

NIC NIE DZIEJE SIĘ PRZYPADKOWO ;)

„Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”

11 lata 5 miesiąc temu #781792 przez danusia87
Witaj Joanna jesteś tu nowa widzę po postach :)
witamy Cię w naszym gronie:) Majówek jest sporo jak widać :)

11 lata 5 miesiąc temu #781822 przez nati.olsztyn
Joanna Witaj!:) Miło że do nas dołączyłaś!:) Piękna ta Wasza historia:) Gratuluje!!!

11 lata 5 miesiąc temu #781835 przez danusia87
nati dodaj swój ciążowy brzuszek... :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #781842 przez Gosia27
Hej kochaneee, a ja dziś trzęsę od rana portkami ze strachu. Mam wizytę dzis o 17:30, denerwuję się czy maluszek urósł i czy bije serduszko, aż mnie sciska zw klatce. Pobolewa mnie okresowo brzuch i kluje w pępku :unsure: tak więc ja swój brzuszek wstawię jak wrócę od gina, bo również chcę dołączyć do waszej galerii brzuszkowej. Proszę 3majcie kciuki
Witam nową mamę!
Iwona polskie prawo potrafi uprzykrzyć życie, szkoda bardzo córeczki ale takie durne są urzędasy!

11 lata 5 miesiąc temu #781858 przez danusia87
Gosiu Kochaniutka trzymam kciuki i pamiętaj nie ma się czego obawiać wszystko jest dobrze tylko teraz trzeba się o tym przekonać o 17,30 :) zobaczysz!!! Biedactwo nasze będziesz miała zszargane nerwy a potrzebujesz ich :) Czekamy na dobre wieści! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #781861 przez nati.olsztyn
Gosia Oczywiście że będziemy trzymać kciuki!:) Wszystko musi być dobrze!!!:) Myślami będę z Tobą!!! I zaraz po wizycie dawaj nam znać co i jak:)

11 lata 5 miesiąc temu #781868 przez moniaW
cześć dziewczyny,wczoraj byłam na kolejnej wizycie i dostałam zdjęcie naszego maleństwa :kiss: nie możemy się na nie napatrzeć :) mój dzisiaj wrzuci je na komputer to się wam pochwalę.ogólne z ciążą jest wszystko dobrze,wyniki moczu wyszły lepsze ale znowu zapisał mi jakieś leki na szczęście ziołowe.

mnie nadal męczy grypa i zatoki :dry: ledwo wysiedziałam w poczekali. doktor powiedział że nie mogę brać żadnych leków i że muszę to wyleżeć,więc jak tylko wróciłam do domu położyłam się do łóżka.mój mąż robi mi herbatki i przybiega na każde moje zawołanie,cieszę się że mam w nim oparcie bo też czasami jestem dla niego wredna ale jego na szczęście to nie rusza :)

fajne te wasze brzuszki już takie duże,ja jeszcze nie mam się za bardzo czym pochwalić
a pro po
czy wasi partnerzy też gadają do waszych brzuszków? :lol: bo mój to ciągle gada z fasolką i mam niezły z niego ubaw :)

kurując się w łóżku czytam książkę "Język niemowląt" bardzo fajna i przydatna książka,szczerze polecam :)

11 lata 5 miesiąc temu #781871 przez Gosia27
Dziewczyny przeprasza, ze pytam ale wiecie ze kobiecie w ciazy przychodzi mnóstwo mysli do głowy...gdyby było cos nie tak z maluszkiem to odczułabym to prawda? :(

11 lata 5 miesiąc temu #781873 przez moniaW
Gosia 3mam kciuki ale na pewno będzie wszystko dobrze.wrócisz do domu i pochwalisz nam się twoim pięknym brzuszkiem,czekamy!

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #781877 przez nati.olsztyn
Oto mój brzuszek;-) Zmieniłam zdjecie;-)[img] [img]http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images/DSC_1052_zmniejszacz_pl_88918.jpg

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka