- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Jestem głodna. Idę na kanapki z serem
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja się wczoraj położyłam do łóżka i poczułam takie jakby stukniecia:D Cudne to było! Więc się doczekalam:-) To nie to co konkretne kopniaki ale zawsze coś
- usia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ale dzisiaj długo sobie pospałam, 9:40! i wiecie co dalej w łóżku leżę, ale w końcu dzisiaj jest niedziela i można tak jak co niedzielę wybieram się dzisiaj na obiad do teściów wczoraj byłam na urodzinach u przyjaciółkach, objadłam się trochę słodkościami, a co! czasami można
ja do swojego brzuszka jak mówię, to mówię jak do dziewczynki i mam nadzieję, że to będzie dziewczynka
ja już skończyłam studia pod koniec października, a w poniedziałek mam ostatnie zajęcia (chodziłam na kurs) i od wtorku siedzę w domu...myślę by od stycznia może pójść na 3 miesięczny staż, by nie siedzieć cały czas w domu, ale zobaczymy jak z tym będzie.
Uśmiechnięta86 usiajak mi miło mogę być Twoją inspiracją, póki sama się wytrwale tego trzymam ale oczywiście bez przesady, jak przed ciążą, też starałam się nie jeść słodyczy, choć ciężko z tym było, ale raz w tygodniu w weekend siadałam i zajadałam się czekoladą, w kilka min jej nie było i teraz też uważam że raz w tyg jak sobie pozwolę to nic się nie stanie, bądź jak jestem właśnie na urodzinach, czy jak będą święta :)mmm dobrze mieć takiego mężczyznę w domu mój takich wymyślnych posiłków nie robi ale jak dla mnie gotuje też wspaniale, tym bardziej że ja w kuchni taka sobie jestem, wole sprzątać
biedroneczka39śliczny bobasek :)ah ja jeszcze nic nie kupuje, kupię coś na święta, jak mój wróci do domu i już strasznie nie mogę doczekać
Mmusiato oby wszystko dobrze się skończyło, i byś bez problemów przeszła na L4! chociaż Twój szef pewnie jakieś swoje 3 grosze dorzuci;/
MoniaWmoże łańcuszek z jakąś zawieszką?
Gosia27Śliczny maluszek !:)kurcze to rzeczywiście, biedna;/ a ja planowałam jutro na śniadanie zjeść makrele wędzoną;/
marcynianie ma co słuchać koleżanek, moja przyjaciółka też nasłuchała się swoich koleżanek i później żałowała że je posłuchała bo musiała wszystko na raz kupić...więc jak masz ochotę kupować to kupuj, tym bardziej że już jesteś w 17 tygodniu
nati.olsztynojej współczuję, oby Cie już więcej takie bóle nie łapały;/
ja wstaje, idę drugie śniadanie zrobić, trochę ogarnąć mieszkanie i uciekam
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ciarnaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przepraszam za moj smutny poprzedni wpis! Tu masz link do kwietniówek:http://www.zapytajpolozna.pl/53-przyszle-mamy/726324-kwietniowki-2014.html
ale nie możesz już nas zostawić!!! Jak się czujesz?
- ciarnaaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Ogólnie czuję się swietnie. Od początku zero wymiotów i prawie nie wyczówalne mdłosci. Jedynie chodzę bardzo wczenie spać ale mi to nie przeszkadza Tylko ciąża nie była planowana i zaszłam na diecie na której schudłam 30 kg i ze względu na ciążę musiałam przerwać... Teraz efekt jojo mnie dopada... Nie wiem co będzie na koniec.... Tego się najbardziej boję... Bo jestem w 18 tyg i od początku przytylam juz około 7 kg
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajnie ze nie masz ciążowych dolegliwości:-) A wagą się nie przejmuj, po ciąży znów zrzucisz. Dla dziewczynki jakie macie imię?
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
to straszne że tak się dzieje, że mamy tracą swoje maluszki
witam nową mamusię
kiepawo się dziś czuję,słabo mi jakoś. Brzuch boli...i nie wiem czy to nie od przytulanek z em-kiem... ale co tu zrobić jak się tak chce!!!!
Na obiad się robią dusozne warzywa w bulionie z podpiekanym karczkiem
A po za tym nic wielkiego bo na dworzu szaro buro i ponuro.
Danusia gdzie jesteś???
Ależ Wam zazdroszczę już ruchów, nie mogę się doczekać pukania naszej Hani, Zosię czułam już w 16hbd!
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Cześć dziewczyny!!!
Pozdrawiam was wszystkie gorąco!
Byłam wczoraj na urodzinach przyjaciółki było tyle pysznego jedzenia...
Wybierałam tylko zdrowe - na szczęście większość włąśnie taka była. Sałatki owocowe, ciasteczka francuskie ze szpinakiem, warzywa świeże, zupa burito, tortilla z warzywami i szyneczką eh wspaniale się dziś czuje ! Humor poprawiony bo się uśmiałam wczoraj.Polecam imprezki:D Póki jeszcze mamy siły:P
Ciasta i słodyczy nie zjadłam - jestem z siebie bardzo dumna:P
Ciarnaa- Witam nową mamunie:D
Nie smaż i nie jedz słodyczy. Jakbyś mocno tyła dalej to do dietetyka idź. Bo przecież nie chodzi o wygląd tylko żeby CI jakieś żylaki lub hemoroidy nie wyszły. Wiadomo że tłuszczyk za duży obiąża układ krążenia. I ja bym tylko się martwiła o twe zdrówko. Bo tłuszczyk to można faktycznie zrzucić po ciąży.
marcynia- kupiłam mazidło na pryszcze za twą radą nie ma kwasów, tylko olejek z drzewa herbacianego i jakieś glinki:D
Jak się kochane czujecie ? Bo czytałam że różnie było. Dwa dni nie było mnie a tu tyle się wydarzyło:o
Jak wasze brzuchy? Mam nadzieje że nie bolą już dziś??
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak Wam mija niedzielka ??
Witam nową mame
Uśmiechnięta - daj znać czy są jakieś efekty ja już jutro dermatolog
Eh co za pogoda, najchętniej nie wychodziłabym z domu ale jak to mówią praca uszlachetnia hehe