BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #795051 przez nati.olsztyn
biedroneczka No te pierwsze dwa dni to podejrzewam, że za dużo nosiłam Dawida i właśnie sporo chodziłam. Ale wczoraj to nie wiem dlaczego tak mnie złapało, to był zupełnie inny ból, przeszło mi nawet przez myśl czy nie pojechać na ginekologiczną izbę przyjęć albo dzwonić do lekarza jak nie przejdzie, ale na szczęście przeszło.

A ja mam taką poduchę: inny klor ale tej firmy: allegro.pl/ty-i-my-poduszka-wielofunkcyj...y-c-i3725264489.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #795072 przez marcynia
nati.olsztyn nasza macica przygotowuje nasze ciało do porodu od II trymestru. Każda z nas chyba czuje je inaczej. Napewno o to chodzi :)

11 lata 1 miesiąc temu #795077 przez nati.olsztyn
marcynia Mam nadzieję, że jest tak jak mówisz. W poprzedniej ciąży nie miałam takich sensacji... wiem, każda ciąża jest inna...

11 lata 1 miesiąc temu #795117 przez karla2102
Witajcie.
Gosia , Nati współczuje wam kochane :kiss: :kiss:
Ja też chora jakaś gardło mnie dopadło, właśnie wróciłam z apteki kupiłam tantum verde w sprayu i prenalen (obrzydliwy jest , mam po nim odruchy wymiotne ale cóż trzeba się poświęcić) mam nadzieje ze mi przejdzie...
Paradise super poducha ja się zbieram do kupna i jakoś zebrać się nie mogę....

11 lata 1 miesiąc temu #795125 przez nati.olsztyn
karla Mam to samo po Prenalenie, w poprzedniej ciąży nie bylam w stanie sie do niego przekonac, a teraz byłam zdesperowana i znalazłam na niego powiedzmy że niezły sposób...po prostu piłam go z zatkanym nosem:) i jak tylko wystarczalo mi powietrza to zapijałam tez z zatkanym, najważniejsze to bardzo bardzo obficie zapić:) Próbowałaś tak?

11 lata 1 miesiąc temu #795137 przez Gosia27
Przez tą rewolucję mam schizę że coś z maluszkiem nie tak :dry: durna pała ze mnie, ale do teraz nie mogę dojść do siebie bo to było koszmrne.
Nati nie umiem Ci poradzić, mnie ani w poprzedniej ani w tej ciązy takie skurcze nie męczą, ale faktem jest że macica pracuje a przy kazdej ciązy jest to bardziej odczuwalne bo więzadła już tak nie trzymają i mięsien maiccy jest nadwyręzony

11 lata 1 miesiąc temu #795237 przez nati.olsztyn
Gosia Jak się czujesz?

11 lata 1 miesiąc temu #795241 przez Gosia27
nati.olsztyn napisał:

Gosia Jak się czujesz?

dziekuję dobrze, tylko mega rozdrażniona jestem....humory mam że az mi wstyd

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #795242 przez Paradise1982
O Boże! Jak wyszłam do miasta o 10:20 tak wróciłam godzinę temu. Padam. Poleżę trochę i czas robić obiad ! Uffff!!!

Gosia - nie przejmuj sie, ja tez mam humory ze ho ho! :-)

11 lata 1 miesiąc temu #795243 przez nati.olsztyn
Hormonalne humory to nasza specjalność;-) Mojego męża doprowadzilam ostatnio do tego że zaczął szukać stancji i chciał się wyprowadzić:-D

11 lata 1 miesiąc temu #795250 przez beaciaa
Cześć dziewczynki ja dalej walczę z wykładami, ale mam przerwę więc od razu wpadłam do was żeby się pochwalić, że dziś poczułam w końcu dzidzie ! Cudowne uczucie :kiss:

Mam nadzieję, że Gosia i Nati już u was wszystko dobrze? Ja się dośc dobrze czuje oprócz bólu kręgosłupa ale co się dziwić jak od 8 zajęcia i wciąż siedzenie a 15 min przerwy to niestety mało..

11 lata 1 miesiąc temu #795263 przez nati.olsztyn
beaciaa Dziękuję, ja dziś póki co dobrze chociaż dzień się jeszcze nie skończył a ja dziś sama bp mąż wyjechał i wróci nad ranem. Dawid mnie już dziś troszkę wymeczyl bo coś popoludniu nie mógł zasnąć - coś go bolało, tylko na rękach był spokojny więc godzinę go bujalam aż zasnął... Zobaczymy o której pójdzie spać na noc - ostatnie trzy dni to było o 23, poprzestawial mi się przez te chorobę...:-(
A powiedz, jak poczulas Maleństwo? Gratulacje!:-)

11 lata 1 miesiąc temu #795306 przez Paradise1982
Buuuu a ja jeszcze nic nie czuję, a juz sie doczekać nie mogę!

Nati - chyba wiem o co ci chodziło z tym ze dzidzia nie lubi jak sie ją podsłuchuje, bo tez wczoraj słyszałam podobne trzaski itp że szło ogłuchnąć.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #795310 przez nati.olsztyn
Paradise, ja też chcę coś czuć! Poczułam parę razy w 12/13 tygodniu a teraz nic!

Ja już chcę żeby był 10.12 żeby upewnić się że wszystko ok.

11 lata 1 miesiąc temu #795362 przez karla2102
Nati już spróbowałam twoja metodę na penalen jest o niebo lepiej ale i tak mnie obrzydza...
Tez bym chciała poczuć już maleństwo a tu nic i nie wiem czy to rozpoznam nie wiem jakie to uczucie , wszystko jest nowe... Już nie mogę jak wy się doczekać :lol: :lol: :lol: ..

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka