BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 4 miesiąc temu #793442 przez karla2102
Gosia super wiadomości:) ciesze się bardzo, gratulacje córeczki bodajże pierwsza dziewczynka u nas na forum hihihihi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #793453 przez beaciaa
Super ja też nie mogę się doczekać kiedy się dowiem kto tam mieszka w moim brzuszku :P Mój wciąż mówi, że chłopak nawet jak do brzuszka mówi to jako do chłopczyka . Śmieję się ciekawe co zrobi jak się okaże, że dziewczynka :D To będzie chyba chłopczyca :D

11 lata 4 miesiąc temu #793484 przez nati.olsztyn
Gosia Cudowne wieści:-) Jak się czujesz?

11 lata 4 miesiąc temu #793506 przez jakasse
Gosia a to przypadkiem nie masz terminu na czerwiec? bo jestem na podobnym etapie co ty a mam termin na 10 czerwca. Pozdrawiam :)

11 lata 4 miesiąc temu #793523 przez biedroneczka39
Gosia27 no jak wspaniale. Swoją drogą twój doktorek musi mieć niezły sprzęt że już wiesz że córa :laugh: Cieszę się z Tobą :kiss:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 4 miesiąc temu #793602 przez Gosia27
Mam termin na czerwiec,ale bedzie cesarka i wypadnie w maju.
Moj lekarz jest kardiologiem prenatalnym jednym z najlepszych w Pl. Czuje sie rewelacyjnie!

11 lata 4 miesiąc temu #793653 przez moniaW
Gosia gratuluję :kiss: oj też bym chciała córeczkę :) wczoraj koleżanka przywiozła mi 4 wielkie wory ciuszków , są takie śliczne i malutkie że nie mogłam się od nich oderwać,2 godziny przeglądałam :)
w poniedziałek mam wizytę ale raczej jeszcze nie dowiem się płci maluszka bo jest za wcześnie może będziemy mieć niespodziankę przed świętami ;)
beacia mój mówi że nie ważne co będzie byle by był chłopak :laugh: i to nie jest fasolka tylko "on" groszek :)

dziewczyny w grudniu mam chrzciny i będę matką chrzestną ,macie jakieś pomysły na prezent?
na razie kupiłam na allegro foto książkę,w programie sami robicie album ze zdjęciami,napisami i tłem.mam dużo zdjęć małego od początku jak był w brzuchu do teraz więc myślę że taka książka będzie fajną pamiątką ale do tego muszę jeszcze coś dodać więc jak macie jakieś pomysły to poproszę :) tylko nie pieniądze w kopercie ;)

11 lata 4 miesiąc temu #793754 przez Gosia27
moniaW napisał:

Gosia gratuluję :kiss: oj też bym chciała córeczkę :) wczoraj koleżanka przywiozła mi 4 wielkie wory ciuszków , są takie śliczne i malutkie że nie mogłam się od nich oderwać,2 godziny przeglądałam :)
w poniedziałek mam wizytę ale raczej jeszcze nie dowiem się płci maluszka bo jest za wcześnie może będziemy mieć niespodziankę przed świętami ;)
beacia mój mówi że nie ważne co będzie byle by był chłopak :laugh: i to nie jest fasolka tylko "on" groszek :)

dziewczyny w grudniu mam chrzciny i będę matką chrzestną ,macie jakieś pomysły na prezent?
na razie kupiłam na allegro foto książkę,w programie sami robicie album ze zdjęciami,napisami i tłem.mam dużo zdjęć małego od początku jak był w brzuchu do teraz więc myślę że taka książka będzie fajną pamiątką ale do tego muszę jeszcze coś dodać więc jak macie jakieś pomysły to poproszę :) tylko nie pieniądze w kopercie ;)

Moja Zosia dostała krzesełko do karmienia formy peg perego, zalezy ile chcesz przeznaczyć, potem łańcuszek na szyję z Kruka od chrzestnej a tak to kasę,najlepiej zapytaj sięrodziców czego potrzebują

11 lata 4 miesiąc temu #793948 przez moniaW
Gosia tylko że oni mieszkają w Anglii więc duże rzeczy odpadają bo nie zmieszczą do walizki.chciałabym mu dać jakąś fajną pamiątkę bo kasa się rozejdzie i małemu nic nie zostanie po tym dniu.poczytam jeszcze w internecie,może uda mi się znaleźć coś fajnego :)

11 lata 4 miesiąc temu #794021 przez Gosia27
moniaW napisał:

Gosia tylko że oni mieszkają w Anglii więc duże rzeczy odpadają bo nie zmieszczą do walizki.chciałabym mu dać jakąś fajną pamiątkę bo kasa się rozejdzie i małemu nic nie zostanie po tym dniu.poczytam jeszcze w internecie,może uda mi się znaleźć coś fajnego :)

A nie mozesz juz UK czegos zamówic? bo jedynie to zabawka....tylko przychodzi mi do głowy i kasa, Zosia dostała praktycznie od wszystkich pieniazki

boli mnie dzis brzuch,wezme no-spe. Zosia wzglednie grzeczna

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #794063 przez Gosia27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #794082 przez usia
Gosia - slicznosci maluszek :)
Co robicie dzisiaj na obiad?

11 lata 4 miesiąc temu #794089 przez Gosia27
usia napisał:

Gosia - slicznosci maluszek :)
Co robicie dzisiaj na obiad?

Naleśniki z pieczarkami a jutro zapiekanka ze szpinakiem i kurczakiem

gdzie reszta babeczek????

11 lata 4 miesiąc temu #794095 przez biedroneczka39
Gosia sliczna foteczka :laugh:
Ja dzis robie zupke klopsowa na obiad :silly:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 4 miesiąc temu #794215 przez Gosia27
Gdzie Wy się wszytskie podziewacie?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka