BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #796705 przez Paradise1982
dzieki dziewczyny, hehehe! Czulam sie jak w jakiejs wielkiej paszczy :lol:

Biedroneczka - to zalezy, jaka zamowilas, bo ja mialam wybor, 8, 10 i 12ft, wzielam najwieksza czyli 365cm! :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #796746 przez biedroneczka39
Paradise1982 napisał:

dzieki dziewczyny, hehehe! Czulam sie jak w jakiejs wielkiej paszczy :lol:

Biedroneczka - to zalezy, jaka zamowilas, bo ja mialam wybor, 8, 10 i 12ft, wzielam najwieksza czyli 365cm! :lol:

Hmyyy ja nie miałam do zaznaczenia takiej opcji ale też zapłaciłam 35 £. Kurczę zmartwiłam się teraz :(

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #796752 przez Uśmiechnięta86
Paradise-Jaka piękna , ogromna poducha :D większa niż Ty heheheh :D
I piżamka też super:D
A moja podusia będzie malutka 1mx 0,8m taki rogalik.
Wyślę też fotkę:D

beaciaa- link do masażera nad którym myślę.
allegro.pl/masazer-do-karku-plecow-rak-n...-16-i3725548350.html

Gosiu - dobrze że się wyjaśniło:D:*
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #796766 przez mowmimama
Cześć dziewczyny :)
Dzisiaj miałam ostatni dzień zajęć, teraz będę siedzieć w domu...bu. Muszę sobie jakąś rozrywkę znaleźć ;p ja już od 12.12 nie będę musiała tylko patrzeć na mojego mężczyznę,juhuu;D

Gosia27trzymałam mocno kciuki! To musisz się Gosiu naprawdę oszczędzać chociaż przy malutkiej to też nie jest pewnie łatwe. Luteina na pewno pomoże, mi zostały jeszcze tylko dwa opakowania luteiny i chyba koniec. I dzięki niej przestałam plamić, ale fakt dalej nie mogę nic nieść choć troszkę cięższego bo zaraz brzuch boli.

nati.olsztyn ojejku biedna:( co ta kobieta teraz musi czuć, bidulka:(

ciarnaaaCześć :) o jak fajnie, że tak szybko dowiedziałaś się o płci, mam nadzieję, że ja na następnej wizycie też się dowiem :) o ładnie...30 kg to dużo :) uważam tak jak Uśmiechnięta86 :)no żeby to jutro nie było od następnego poniedziałku itd. ;p ja nie jem nic zakazanego, bałabym się za bardzo ;p

uśmiechnięta86jak już uszyjesz swoją poduchę to pochwal się ;D ja to od początku schudłam 2-3 kg przez mdłości i wstręt do jedzenia i waga stoi mi w miejscu. I jak na początku martwiłam się że może dużo przytyje tak teraz dziwnie mi z tym że jeszcze nie przytyłam a i też zauważyłam że pół kg mniej ważę. O doszłam do tego momentu w czytaniu na forum jak beaciaa napisała że schudła na początku też więc można być spokojnym raczej :) no chyba że chodzisz głodna?:P ojej jaka Ty szczuplutka musisz być, ja ważę prawie 10 kg więcej od Ciebie ;p

selaCześć :) ojj wymioty;/ mnie na szczęście tylko mdłości męczyły, co dwie godziny się pojawiały i wstręt do jedzenia, teraz powolutku odpuszcza :) a tak ogólnie to też się dobrze czuje i to też jest moja pierwsza ciąża:)i też bardzo chciałabym mieć choć troszkę widoczny brzuszek na święta :) ;p

Idę teraz wziąć prysznic, wykremować się i będę oczekiwać telefonu od mojego chłopa na dobranoc :P

11 lata 1 miesiąc temu #796794 przez Paradise1982
Biedroneczka - nie martw się! Myśle ze jak tyle samo zapłaciłas to bedzie identyczna :) £35 z powłoką?

Ja wlasnie oglądam Lekarzy i siedzę w wannie :)

11 lata 1 miesiąc temu #796797 przez Uśmiechnięta86
sela- To takie zabawne kiedy brzuch wystaje z ciała bardziej niż cycki hehhe:D Zawsze miałam brzuch płaski idealnie:D ALe te czasy juz za mną hehhe CIąża to dziwny czas , cieszysz się że jesteś większa każdego dnia hhehe Daj znać jak brzuszek. Na moim pojawiły się niedawno takie niebieskie żyłki - jakby skóra zrobiła sie przezroczysta i taka kreseczka brązowa od pempka w dół sie pojawiła... Jest teraz całkiem ciążowy.

Nigdy się nie przejmowałam jedzeniem, po prostu jadłam ile wlezie . Jesli tyłam to szłam na ściankę wspinaczkową albo rower albo biegać -aby to spalić .i w ciągu tygodnia wracałam do wagi. Żałuje ze lekarze zakazali mi teraz ćwiczeń i męża, bo bez nich pojawi się cellulit 100% i krążenie gorsze i mniej radochy. No ale dbam o dzidzie to jest teraz najważniejsze. Kremy stosuje 3 x dziennie, a resztą zajmę się jak mi pozwolą lekarze, też jak mowmimama mam 12.12 wizytę:D Już się nie mogę doczekać jak znowu zobaczę to malutkie ciałko w ruchu , to małe serduszko :D Czuje wtedy taką radość i spokój jak widzę i słyszę od lekarza że jest wszystko ok :D

11 lata 1 miesiąc temu #796812 przez Uśmiechnięta86
Beacia- jeszcze takie znalazłam na plecy, ponoć podczas porodu są pomocne.
Ciekawa jestem czy to działa..
allegro.pl/urzadzenie-tens-przeciwbolowe...cow-i3687402764.html

są też pasy ciążowe na ból pleców:
allegro.pl/super-pas-ciazowy-na-bol-plec...nta-i3736160611.html

A tu dla waszych facetów
instrukcja masowania naszych plecków w ciąży:

11 lata 1 miesiąc temu #796835 przez beaciaa
Uśmiechnięta- ciężko jest mi uwierzyć w tego typu urządzenia, a trochę drogo żeby próbować czy zadziała

Mowmimama- tak, tak schudłam, ale w końcu przez ostatni miesiąc 1kg w górę czyli i tak na minusie;p a u Ciebie rozumiem nic nie drgnęła waga?:)

Paradise- nie mogę się napatrzeć na Ciebie w tej ogromnej podusi :D Wyglądasz taaaaaaak słodko :D!

11 lata 1 miesiąc temu #796853 przez Paradise1982
Hehehe! Dzięki beaciaa :-D

11 lata 1 miesiąc temu #796992 przez danusia87
NO TO NARESZCIE WRÓCIŁAM NA NASZE WSPANIAŁE FORUM

MoniaW nadrabiałam forum i widziałam ze szukasz prezentu dla chrześniaka? Ja mojemu na chrzciny kupiłam złotą bransoletkę i dałam pieniążki bo siostra sie zdecydować nie mogła....:P

mowmimama Twoja dzidzia jest cudowna! Ciesze sie ze wszystko jest ok!!!

biedroneczko Kochaniutka widze ze zaczelas kompletowac wyprawke :) Twoje Corcie juz duze wiec masz duzo do kupienia :) Ja narazie nie kupuje nic jak bedzie corcia to mam ubranka po 1 jak bedzie synus to siostra sprezentuje mi swoje po moim chrzesniaku ale na 100% tez cos kupie wczesniej! Ale przyznam sie ze nie moglam sie oprzec i kupilam rekawiczki niedrapki dla malenstwa bo byly takie malutkie slodziutkie :)

marcyniu ja mam wysypke w postaci okraglych plam na szyi i lewym udzie. Moj gin powiedzial ze moze to byc tez zmiana grzybiczna, ale ze do dermatologa mam bardzo daleko i ciezko sie wybrac z 2 letnia corka to siedze w domu...ale skad to dziadostwo si ebierze nie mam pojecia!!! Byli u mnie tescie z Polski na weekend i powiedzieli ze takie zmiany nasi pradziadowie i dziadkowie smarowali najprostszym octem i tak tez zrobiłam uwierzysz ze pomaga zmiana maleje!! :)

Uśmiechnięta86 ja tez chciałabym juz zaczac kompletowac ubranka ale z Mezem chcemy zaczekac jeszcze troszke...W lutym jedziemy do PL wiedz pewnie tam zaszaleje na zakupach ale wezme tez ubranka od siostry po jej synku jesli okaze sie ze to syn :)

Madziarah Bardzo mi przykro. Wiem przez co teraz przechodzisz sama straciłam dziecko 3.06

ciarnaaaSela Witajcie Kochane na Naszym Forum

Gosieńko już jestem już jestem!!!! Miałam od czwartku Teściów z Polski i ani chwili dla siebie żeby wejść tutaj i odpisywać!!! U mnie wszystko dobrze Olivka już zdrowa po antybiotyku także dzisiaj 2 noc w całości przespana aż do 9 :)
Cieszę sie że z Wami wszystko dobrze bo strasznie się o Was martwiłam Moja Kochaniutka!!!!!!!!!! Jak się czujesz dzisiaj ???

Paradise Słoneczko Kochane przecudownie Ci na tej podusi jak jakaś Księżniczka:) Co u Ciebie bioderka odpuściły więc napewno lepiej i teraz masz siłę na odprężanie się :) a nie stałe myślenie o bólu!

U nas dobrutko dzisiaj wybieramy się na 2 urodzinki do kolegi Olivki który urodził się dzień przed nią w tej samej klinice a jutro będziemy swiętować urodzinki Olivki :) tzn. jedną imprezkę mamy za sobą w niedziele się odbyła bo Dziadki byli i brat. :)

Teraz po nadrobieniu forum czas na śniadanko w postaci surowych frankfuterek ale oczywiście gotowanych i musztarda francuska :D Mniammiiiiii Do później Moje Ulubienice!!!!!

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 1 miesiąc temu #797020 przez marcynia
HEj :)

danusia A jakiego koloru masz te zmiany? jak białe to może być to łupież pstry. Coś słyszałam o occie :P Mi dermatolog przepisała w sprayuu lek na bazie klindamycyny NORMACLIN , postosuje go 10 dni i odstawiam.

11 lata 1 miesiąc temu #797072 przez danusia87
marcyniu Kochana zmiany mam tak jakby wyphkle koloru blado czerwonego ale zauwazylam poprawe od 2 dni stosuje ocet i jestem zadowolona.... :)

11 lata 1 miesiąc temu #797102 przez marcynia
danusia - hmmm. postaram się wygrzebać informacje cóż to moze być, wypukłe, bladoczerwone... może wyprysk kontaktowy jakaś alergia na coś , ale nie przypominam sobie żeby one były wypukłe ::) Sięgnę do swoich ksiąg :) i dam znać jeśli przejdzie po occie to super.

Mam dzisiaj jakiś dobry jumor wyjątkowo :) ale kręci mi się w głowie od czasu do czasu ;|

11 lata 1 miesiąc temu #797112 przez danusia87
marcyniu jeśłi możesz coś znaleźć to poproszę :) moze w końcu bedę cos więcej wiedzieć! Ja dzisiaj mam dzień na nic nie robienie Olivia biega w koło z różnymi zabawkami ale że wstałyśmy przed 9 spać pójdzie około 13 :) a później o 15 na urodzinki :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #797119 przez sela
Hej Gwiazdeczki :kiss:
Ja dziś miałam bardzo ciężką noc ,najpierw najadłam sie na noc pomarańczy i było mi strasznie nie dobrze :huh:.Gdy już w miarę się uspokoiło oglądałam do późna program w telewizji,wyłączyłam tel i poszłam spać.Ale nie stety nie na długo obudziłam sie w nocy i nie mogłam spac dopiero nad ranem zaczęły kleić mi sie oczy.
mowmimamate wymioty myslałam ze mnie wykoncza ja nie miałam siły chodzić czasami z beslilnosci leżałam na łóżku i płakałam :( Ale jak juz wczesniej napisałam powoli wracam do swojego Ja :laugh:
Jesli chodzi o mój brzuszek przesyłam wam moja fotke,jest skromny ale obserwuje go coziennie z nadzieja ze na zdjeciach świątecznych bede miałasie już czym pochwalic :silly:
danusia87ten ocet to do czego stosujesz??Ja ostatnio słyszałam ze po kapieli jest dobrze smarowac sie olejkiem mgdałowym podobno dzieki niemu nie ma sie roztepów ale ile w tym prawdy to nie wiem ja na razie stosuje tylko krem nivea który trzeba spłukac woda
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka