- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Biedroneczka - to zalezy, jaka zamowilas, bo ja mialam wybor, 8, 10 i 12ft, wzielam najwieksza czyli 365cm!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
dzieki dziewczyny, hehehe! Czulam sie jak w jakiejs wielkiej paszczy
Biedroneczka - to zalezy, jaka zamowilas, bo ja mialam wybor, 8, 10 i 12ft, wzielam najwieksza czyli 365cm!
Hmyyy ja nie miałam do zaznaczenia takiej opcji ale też zapłaciłam 35 £. Kurczę zmartwiłam się teraz
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
I piżamka też super:D
A moja podusia będzie malutka 1mx 0,8m taki rogalik.
Wyślę też fotkę
beaciaa- link do masażera nad którym myślę.
allegro.pl/masazer-do-karku-plecow-rak-n...-16-i3725548350.html
Gosiu - dobrze że się wyjaśniło:D:*
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzisiaj miałam ostatni dzień zajęć, teraz będę siedzieć w domu...bu. Muszę sobie jakąś rozrywkę znaleźć ;p ja już od 12.12 nie będę musiała tylko patrzeć na mojego mężczyznę,juhuu;D
Gosia27trzymałam mocno kciuki! To musisz się Gosiu naprawdę oszczędzać chociaż przy malutkiej to też nie jest pewnie łatwe. Luteina na pewno pomoże, mi zostały jeszcze tylko dwa opakowania luteiny i chyba koniec. I dzięki niej przestałam plamić, ale fakt dalej nie mogę nic nieść choć troszkę cięższego bo zaraz brzuch boli.
nati.olsztyn ojejku biedna:( co ta kobieta teraz musi czuć, bidulka:(
ciarnaaaCześć o jak fajnie, że tak szybko dowiedziałaś się o płci, mam nadzieję, że ja na następnej wizycie też się dowiem o ładnie...30 kg to dużo uważam tak jak Uśmiechnięta86 :)no żeby to jutro nie było od następnego poniedziałku itd. ;p ja nie jem nic zakazanego, bałabym się za bardzo ;p
uśmiechnięta86jak już uszyjesz swoją poduchę to pochwal się ;D ja to od początku schudłam 2-3 kg przez mdłości i wstręt do jedzenia i waga stoi mi w miejscu. I jak na początku martwiłam się że może dużo przytyje tak teraz dziwnie mi z tym że jeszcze nie przytyłam a i też zauważyłam że pół kg mniej ważę. O doszłam do tego momentu w czytaniu na forum jak beaciaa napisała że schudła na początku też więc można być spokojnym raczej no chyba że chodzisz głodna? ojej jaka Ty szczuplutka musisz być, ja ważę prawie 10 kg więcej od Ciebie ;p
selaCześć ojj wymioty;/ mnie na szczęście tylko mdłości męczyły, co dwie godziny się pojawiały i wstręt do jedzenia, teraz powolutku odpuszcza a tak ogólnie to też się dobrze czuje i to też jest moja pierwsza ciąża:)i też bardzo chciałabym mieć choć troszkę widoczny brzuszek na święta ;p
Idę teraz wziąć prysznic, wykremować się i będę oczekiwać telefonu od mojego chłopa na dobranoc
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja wlasnie oglądam Lekarzy i siedzę w wannie
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nigdy się nie przejmowałam jedzeniem, po prostu jadłam ile wlezie . Jesli tyłam to szłam na ściankę wspinaczkową albo rower albo biegać -aby to spalić .i w ciągu tygodnia wracałam do wagi. Żałuje ze lekarze zakazali mi teraz ćwiczeń i męża, bo bez nich pojawi się cellulit 100% i krążenie gorsze i mniej radochy. No ale dbam o dzidzie to jest teraz najważniejsze. Kremy stosuje 3 x dziennie, a resztą zajmę się jak mi pozwolą lekarze, też jak mowmimama mam 12.12 wizytę Już się nie mogę doczekać jak znowu zobaczę to malutkie ciałko w ruchu , to małe serduszko Czuje wtedy taką radość i spokój jak widzę i słyszę od lekarza że jest wszystko ok
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ciekawa jestem czy to działa..
allegro.pl/urzadzenie-tens-przeciwbolowe...cow-i3687402764.html
są też pasy ciążowe na ból pleców:
allegro.pl/super-pas-ciazowy-na-bol-plec...nta-i3736160611.html
A tu dla waszych facetów instrukcja masowania naszych plecków w ciąży:
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mowmimama- tak, tak schudłam, ale w końcu przez ostatni miesiąc 1kg w górę czyli i tak na minusie;p a u Ciebie rozumiem nic nie drgnęła waga?
Paradise- nie mogę się napatrzeć na Ciebie w tej ogromnej podusi Wyglądasz taaaaaaak słodko !
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
MoniaW nadrabiałam forum i widziałam ze szukasz prezentu dla chrześniaka? Ja mojemu na chrzciny kupiłam złotą bransoletkę i dałam pieniążki bo siostra sie zdecydować nie mogła....
mowmimama Twoja dzidzia jest cudowna! Ciesze sie ze wszystko jest ok!!!
biedroneczko Kochaniutka widze ze zaczelas kompletowac wyprawke Twoje Corcie juz duze wiec masz duzo do kupienia Ja narazie nie kupuje nic jak bedzie corcia to mam ubranka po 1 jak bedzie synus to siostra sprezentuje mi swoje po moim chrzesniaku ale na 100% tez cos kupie wczesniej! Ale przyznam sie ze nie moglam sie oprzec i kupilam rekawiczki niedrapki dla malenstwa bo byly takie malutkie slodziutkie
marcyniu ja mam wysypke w postaci okraglych plam na szyi i lewym udzie. Moj gin powiedzial ze moze to byc tez zmiana grzybiczna, ale ze do dermatologa mam bardzo daleko i ciezko sie wybrac z 2 letnia corka to siedze w domu...ale skad to dziadostwo si ebierze nie mam pojecia!!! Byli u mnie tescie z Polski na weekend i powiedzieli ze takie zmiany nasi pradziadowie i dziadkowie smarowali najprostszym octem i tak tez zrobiłam uwierzysz ze pomaga zmiana maleje!!
Uśmiechnięta86 ja tez chciałabym juz zaczac kompletowac ubranka ale z Mezem chcemy zaczekac jeszcze troszke...W lutym jedziemy do PL wiedz pewnie tam zaszaleje na zakupach ale wezme tez ubranka od siostry po jej synku jesli okaze sie ze to syn
Madziarah Bardzo mi przykro. Wiem przez co teraz przechodzisz sama straciłam dziecko 3.06
ciarnaaaSela Witajcie Kochane na Naszym Forum
Gosieńko już jestem już jestem!!!! Miałam od czwartku Teściów z Polski i ani chwili dla siebie żeby wejść tutaj i odpisywać!!! U mnie wszystko dobrze Olivka już zdrowa po antybiotyku także dzisiaj 2 noc w całości przespana aż do 9
Cieszę sie że z Wami wszystko dobrze bo strasznie się o Was martwiłam Moja Kochaniutka!!!!!!!!!! Jak się czujesz dzisiaj ???
Paradise Słoneczko Kochane przecudownie Ci na tej podusi jak jakaś Księżniczka:) Co u Ciebie bioderka odpuściły więc napewno lepiej i teraz masz siłę na odprężanie się a nie stałe myślenie o bólu!
U nas dobrutko dzisiaj wybieramy się na 2 urodzinki do kolegi Olivki który urodził się dzień przed nią w tej samej klinice a jutro będziemy swiętować urodzinki Olivki tzn. jedną imprezkę mamy za sobą w niedziele się odbyła bo Dziadki byli i brat.
Teraz po nadrobieniu forum czas na śniadanko w postaci surowych frankfuterek ale oczywiście gotowanych i musztarda francuska Mniammiiiiii Do później Moje Ulubienice!!!!!
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
danusia A jakiego koloru masz te zmiany? jak białe to może być to łupież pstry. Coś słyszałam o occie Mi dermatolog przepisała w sprayuu lek na bazie klindamycyny NORMACLIN , postosuje go 10 dni i odstawiam.
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam dzisiaj jakiś dobry jumor wyjątkowo ale kręci mi się w głowie od czasu do czasu ;|
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
Ja dziś miałam bardzo ciężką noc ,najpierw najadłam sie na noc pomarańczy i było mi strasznie nie dobrze .Gdy już w miarę się uspokoiło oglądałam do późna program w telewizji,wyłączyłam tel i poszłam spać.Ale nie stety nie na długo obudziłam sie w nocy i nie mogłam spac dopiero nad ranem zaczęły kleić mi sie oczy.
mowmimamate wymioty myslałam ze mnie wykoncza ja nie miałam siły chodzić czasami z beslilnosci leżałam na łóżku i płakałam Ale jak juz wczesniej napisałam powoli wracam do swojego Ja
Jesli chodzi o mój brzuszek przesyłam wam moja fotke,jest skromny ale obserwuje go coziennie z nadzieja ze na zdjeciach świątecznych bede miałasie już czym pochwalic
danusia87ten ocet to do czego stosujesz??Ja ostatnio słyszałam ze po kapieli jest dobrze smarowac sie olejkiem mgdałowym podobno dzieki niemu nie ma sie roztepów ale ile w tym prawdy to nie wiem ja na razie stosuje tylko krem nivea który trzeba spłukac woda