BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #833360 przez margollka
a mi wychodzi 28.06 i wedlug om i wedlug usg az sie zdziwilam ze sie tak pokryly terminy. w pierwszym tyg czerwca mam egzamin do zdania w szkole bez opcji podejscia do niego wczesniej indywidualnie. Jesli nie podejde w czerwcu to nastepny termin w sierpniu wiec fajnie by bylo jakby dzidzia poczekala i dala zdac :) ze dwa tyg przed terminem zamierzam zaczac macierzynski wiec tez bym nie chciala zeby dzidzius sie urodzil po terminie bo wtedy o tyle bede z nim krocej...no ale wiadomo to nie my decydujemy o tym :)

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #833362 przez Cania
my idziemy na USG w czwartek także mam nadzieje ze się dowiemy czy chlopiec czy dziewczyka :) Już pora najwyzsza :D

tez mam wrazenie ze mam twardy brzuch, ale gin badala i twierdzi ze wszystko jest w porządku. Widocznie to tylko takie dziwne wrazenie...

10 lata 10 miesiąc temu #833368 przez wiolcia1004
Anilla wpisz mnie na 16.07 płeć jeszcze nieznana:(

10 lata 10 miesiąc temu #833372 przez carmen12345
Cania ja mam takie samo wrażenie. Chyba się za dużo naczytałam o tym, ale nie ma obaw, jeżeli pani doktor powie Ci, że wszystko w porządku to chyba TRZEBA być dobrej myśli :laugh: :laugh:
Ja przynajmniej cały czas tak myślę i po każdej wizycie jestem bardzo zadowolona :woohoo: , bo nie przychodzą mi do głowy różne takie obawy.

10 lata 10 miesiąc temu #833377 przez wiolcia1004
No ale chyba musi byc troszke twardy, bo nam cos w srodku wypycha te powloki brzuszne. jezeli jest twardy jak kamien to chyba trzeba sie martwic. Jak lekarz nic nie mowi to znaczy ze jest ok.

10 lata 10 miesiąc temu #833479 przez carmen12345
własnie teraz mam taki twardy i w sumie dzieje się tak każdego ranka a z maleńką wszystsko w porządku,więc to tak musi chyba być.

Drogie moje też macie taki straszny problem z wypadaniem włosów?:(
Mam normalnie bardzo gęte włosy,ale to co się dzieje teraz to jest koszmar, połowę chyba gdzieś starciłam Biorę regularnie witaminy itd.
Co jeszcze? Macie może na to jakieś sposoby? Ja jestem kompletnie niezorientowana bo przed ciążą narzekałam na ich nadmiar. :(

10 lata 10 miesiąc temu #833503 przez wiolcia1004
Carmen ja mam cienkie włosy i zawsze mi wypadały a teraz w okresie ciąży wogóle mi nie wypadają, ale za to strsznie nie chcą się układać. Natomiast moja koleżanka, która też ma gęste włosy mówi że jej to chyba kilogramami wypadają. Nie martw się to wina hormonów, po ciąży wrócą do normy:) A co do sposobów to chyba żaden sposób nie jest dobry, ponieważ na hormony nie ma rady.

10 lata 10 miesiąc temu #833510 przez Agnilla
dzien dobry :) ja zawsze miałam geste wlosy i jak narazie pozostaja bez zmian :) tez mi sie zdaje, ze trzeba to przeczekac...swoja droga mam wrazenie, ze na nogach mi wolniej odrastaja, ale nie ubolewam ;)

10 lata 10 miesiąc temu #833548 przez agnieszka89
Agnilla jak możesz mnie wpisac 17.07 (chłopczyk) :)
i czekam na wiadomosc co do lozeczka :)

10 lata 10 miesiąc temu #833551 przez Agnilla
ok, w wolnej chwili dopisze
wiadomosc odnosnie lozeczka, eee ode mnie? :) coś przeoczyłam? :)

10 lata 10 miesiąc temu #833553 przez agnieszka89
o sorrki z tym lozeczkiem to Agnieszka_H Coś mi sie pokreciło :)

10 lata 10 miesiąc temu #833575 przez staślubania
Hej :laugh:

proszę o wpisanie nas na listę :laugh: termin 7 lipca, ale płeć ostatecznie poznamy za ponad dwa tygodnie. Pod warunkiem, że będzie to możliwe ;)

martwię się troszkę, że nie czuję kopniaków ostatnio, ale nie panikuję i jutro u gina (NFZ) dowiem się wszystkiego- a mam naprawdę wspaniałego lekarza :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #833688 przez wiolcia1004
Dziewczyny orientujecie się może ile kosztuje usg 4D i 3D czy któraś z was juz robiła? kiedy najlepiej zrobić takie usg?

10 lata 10 miesiąc temu #833706 przez Agnieszka_H
agnieszka89 dam Ci znac ale najwczesniej w poniedzialek bo teraz jestem na wyjezdzie.
Agnilla wpiszesz mnie na 2.07 plec jeszcze nie znana w poniedzialek wieczorem ide na usg prenatalne i pewnie juz sie dowiem to dam znac;)

dziewczyny ja tez mam taki twardszy brzuch wiec pewnie nie jestesmy przyzwyczajone i dlatego panikujemy:D
bedzie dobrze juz polowa za nami!a ja najchetniej juz bym szla na porodowke:D

Mama Aniołka~Józio 5.04.13
Mama Aniołka~12.08.13

10 lata 10 miesiąc temu #833716 przez Agnieszka_H
wiolcia1004 badanie usg 3d 4d najlepiej zrobic w okolicach 20 tygodnia ale najpozniej w 22.
ja raczej szukalam nie po cenie ale po tym jaki sprzet maja.Jak ktoras z was jest z okolic krk to na pilsudskiego 36 maja najlepszy w calym miescie i teraz jest promocyjna cena 260 zł.

Po badaniu dam wam znac jak to wszystko wyglada:)

Mama Aniołka~Józio 5.04.13
Mama Aniołka~12.08.13

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka