- Otrzymane podziękowania: 65
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
Jest pościel Jest tak identyczna z opisem na stronie, że lepiej podeślę linki do niej bo mój aparat robi zdjęcia albo zbyt ciemne albo zażółcone i nie widać tak ładnie kolorów:
1) rożek:
allegro.pl/sliczne-rozki-rozek-nadia-wyprzedaz-i4051168555.html
2) pościele do wózka:
allegro.pl/komplet-posciel-do-wozka-2-el...daz-i4051175286.html
a z tych wybrałam reksio niebieski:
allegro.pl/komplet-poscieli-do-wozka-2-e...sci-i4027801059.html
3) pościel do łóżeczka:
kupiłam wełniaczki niebieskie i baranki niebieskie
allegro.pl/2-el-posciel-nadia-90x120-cm-...ory-i4036474635.html
Do tych pościeli dokupiłam prześcieradełka w tych samych kolorach
Naprawdę bardzo fajna bawełenka
Mam też materac i wypełnienie do pościeli do łóżeczka - też polecam
Ta sprzedawczyni ma też wieloelementowe pościele, to zainteresowane Kobietki sobie zerknijcie, bo i ceny fajne
Agnilla, śliczne ciuszki Ja właśnie swojego synka poukładałam wg rozmiarów i będę teraz dokupywać to, czego mi brak, bo np. bodziaków mam różnych pełno (z dł. i krótkim rękawkiem, krótkie i dł. nogawki) a nie mam ani jednych śpioszków/pajacyków do spania i na chłodniejszy dzień, koszulek/kaftaników też mi brak. Przynajmniej wiem, na czym się teraz skupić na kolejnych zakupach
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Olek dzisiaj też szaleje-dzisiaj jest pierwszy dzień gdy go czuję co chwilę.
Nie wiem która z was ,chyba Ewa pisała,że te rózne rzeczy( butelki itp) zamawiała na necie,możesz mi podać stronę?
postanowiłam,że wytrzymam jak najdłuzej bez słodyczy,muszę przejść na owoce.. może uda sie tydzień
edit. Elmirka..fajne wszystkie te rzeczy i kurcze może skuszę się na rożek jednak... zobaczę.
Ja poduszkę mam profilowaną o coś podobnego
allegro.pl/poduszka-klin-duza-60-x-36-cm...niu-i4066091314.html
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy...tis-i4035393805.html
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
no wlasnie ja w bodziakach tone, a pajacykow do spania mam malo, wiec wzielam dwa, kazdy po 4 zl a naprawde w super stanie
ja nie kupowalam butelek w zestawach, bo chcialam TT z zaworkiem antykolkowym. zamawialam swoje w aptece gemini www.aptekagemini.pl/ tam bylo najtaniej, a ze mam ją u siebie to powyzej 150zl mialam dostawe gratis. zamowilam tam tez sterylizator, termometr i jak leki bede kupowala to tez tam wszystko wraz z kosmetykami
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Magdalen fajna ta pościel Dlaczego mówisz ze bardziej dla chłopca? Powiedzialabym, ze jest wlasnie uniwersalna Te misie tez ciekawe. Niezly zestaw jak za ta cene.
MarzenaBZ zazwyczaj przed ciaza chodziłam do jednej gin, ale kiedy chciałam potwierdzić ciaze (bodajże 5,6tc) to nie miała terminow, musiałam pojsc do innego gościa. I po wyjściu od niego nie dziwie się, ze ma wonne terminy, bo nikt nie chce do niego chodzic. Na pierwszej wizycie wyslal mnie tylko na bete. Nastepnego dnia przyszłam do niego z pozytywnym wynikiem, jednak nie zrobil mi zadnego usg (ani nie skierowal na żadne w najbliższym czasie), mowiac, ze zobaczymy pęcherzyk, ale nic nam to nie da. Dopiero po wyjściu od niego doszło do mnie, ze co jeśli to jednak ten przypadek i okazaloby się, ze zarodek się ulokowal nie w tym miejscu co trzeba? Gin nie zdawal się być w ogole zainteresowany i o cokolwiek pytałam to mnie zbywal. Pozniej poczytałam na jego temat opinie w internecie... I to były naprawdę krwawe opowieści, lacznie z tym ze faktycznie jedna dziewczyna się skarzyla, ze narazil ja na niebezpieczeństwo, bo miała ciaze pozamaciczna i niczego nieswiadoma tak sobie chodzia. Także szybko wrocilam do mojej doktorki...
kinngga87 mi ta kolyska na więcej nie będzie potrzebna wlasnie, bo na jesien już planuje przeprowadzke po prostu poki co będziemy się gnietli i potrzebuje czegos mniejszego niż standardowe lozeczko, bo na nie braknie mi dosłownie centymetrow i nie mam już jak manewrować, żeby mi się zmiescilo... Stad pomysl z kolyska. Potem będzie już cos większego, bo mala będzie miała swój pokoik a co do kopniaczkow i cichych dni, moja tez czasami bywa cicha ale potem nadrabia
gabi28, ciuchy puchy robia robote zdecydowanie się pod tym podpisuje.
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
allegro.pl/56-62-68-sliczna-wyprawka-syn...ato-i3947412420.html
nie mogę się do konca zdecydowac na łóżeczko, napewno chcę białe i żeby krótsze boki miało kryte ale naprawde mało jest ładnych, i nie wiem czy nie zamowic poprosti pierwszego jakie wpadlo mi w oko allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-i-materacem-gpk-i4040499862.html , bo do lipca raczej juz nic nowego nie wprowadza
A wy dziewczyny jakie lożeczka wybrałyście?
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
agnieszka ale zes dorwala ciuszki ;D wiekszosc to mi sie bardzo spodobala az znow zaczelam zalowac ze nie bd miec synka ;(
Ja sie juz moge pochwalic łozeczko zamowione ;D teraz tylko czekac az przyjdzie i znalezc kogos kto je skreci fachowo heheh .. oby nie bylo to mega skompliikowane ;P bo nie damy rady ;D yyh
allegro.pl/lozeczko-kamil-mis-materac-gr...kos-i4036049151.html
to bd przyszle loze mojej krolewny ;D
a ta podusia z klinem ... no powaznie sie zastanowie nad nia bo chyba to fajna sprawa... tylkko pozniej jak sie maluch zacznie wiercic czy nie bd sie zsuwal czy cos... hmmm ;D
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aga, wow ale wypas zakup, fajnie Ci sie trafilo Gabi, ja sie zastanawiam czy dzis tez nie skoczyc na łowy maz mowi, ze nie ma problemu, jak w takim dobrym stanie wiekszosc
to jest moje wymarzone lozeczko www.lamillou.com/shop/lozeczka/l-zeczko-...-good-night-%7C-mint widzialam aukcje powystawowego, ale mi ucieklo spod nosa, a cena znacznie nizsza ale bede dalej szukac
czy Wy tez tak mocniej i czesciej czujecie male smrody? :0 kurde, narzekalam ze nie czuje Poli chwilowo, a od 3 dni fika i za dnia czuje jak sie przewraca. fakt rosnie a miejsca ma znacznie mniej, fajne to
miłego dnia!
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
Ech Magdalen, ile chcesz tej energii? kurierem Ci przesłać w paczce do 25 kg? Jesteś tak aktywna na forum, że nie widzę spadku formy wręcz przeciwnie:)
o lekarzach nie będę pisała, bo to więcej robi szkody niż dobrego, trenujmy pozytywne myślenie, a nic i nikt nie będą w stanie nas zbić z tropu i zdołować, oo
Zakupy w pewexach to ja zaczęłam uprawiać już dawno, a jak się dowiedziałam, że jestem wreszcie w ciąży, to teraz chodzę tam pod kontem ciuszków dla Stasia. I jest z czego wybierać, same firmówki, świetnej jakości:)a gabi już ma gotowe komplety, super:)
ostatnio kupiłam fotelik używany i jestem zadowolona:)
Cmoki w loki
Lecę do gina, mam na 8-8.30:)
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
Heh ta aktywnosc to od tego ze nie chce mi sie nic innego robic takiego leenia mam .;P ale pogoda dzis piekna sie zapowiada ;D wiec dobrze to wrozy ;D
Agni ale ześ poszalała z tym łozeczkiem fajne... ale cenna to zajebista ;D Oby sie marzenie spelnilo
Ja ide w poniedzialek do gin