- Otrzymane podziękowania: 65
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

U mnie też dzisiaj piękna pogoda - ani jednej chmurki!

Agnieszka89, przepiekne te ciuszki !!!

Ja miałam kolejną ciężką noc - ciągle drętwiało mi biodro i tyłek, potem na minutę przed północą już mi tak burczeć w brzuchu zaczęło że wstałam i zjadłam dwie kanapki, a potem tak mnie bolał kręgosłup, że miałam kłopoty z oddychaniem, znowu... Mąż się ze mnie śmiał, że jak zobaczył rano jak spałam (w półpionie - dosłownie - pionowo oparłam poduszki o ścianę i tak na siedząco zasnęłam, bo tylko tak nie bolał mnie kręgosłup i mogłam oddychać), to wymyslił że może mi haki do sufitu przytwierdzić i się będę wieszać żeby spać całkiem pionowo :/ Ha ha! Ale ma żarcik

Także spadam się dotlenić i zrobie rundkę po sklepach

Trzymajcie się ciepło Mamusie! Oby piekna pogoda i dobry nastrój do Was wszystkich podocierały, co by miło spędzić dzień!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 23

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

elmirka_20 az tak z Twoim kręgosłupem niedobrze? Kurcze, mnie boli wieczorami, ale nie az tak zebym spac nie mogla. Może wspomnij o tym lekarzowi, bo to nie o to chodzi, zebys przez ostatni czas, kiedy możesz faktycznie się wyspac, nie spala pol nocy przez plecy

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

a ostatnio gdzieś wyczytałam,że jak się ma zwyrodnienie kręgosłupa to nie można rodzić sn tylko cc.Musze zapytać o to moją gin jak to jest z tym.
- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
mam chory kregoslup i tez mi czasem ciezko ... ani dlugo siedziec ani stac na plecach tez mi ciezko lezec ...najgorzej jak chodze duzo caly dzien i na noc przychodzi sie polozyc to jest koszmar zanim sie uloze za nim mi tam sie nastrzela w tych kosciach zanim sie wyprostuje... jak stara babcia.. ja ostatnio jak spie to poduszke midzy nogami mam i jest wygodniej ;D pierwsze slysze ze jest przeciwwskazanie do naturalnego porodu ... o kurcze.piersze jakos urodzilam nic mi sie nie stalo ;D no tez musze pogadac o tym z lekarzem.. eh
A co tych paczek na allegro to tez bd szukac ale juz na wieksze dzieicatko troszke bo poki co ma troche tego ;D
A co do brzuszków moj tez od dluzszego czasu stoi w miejscu ;d ale jest fajnie widoczny zgrabny taki moze byc ;D na poczatku szybko zaczał rosnac a teraz nic. pewnie tam minimalnie jest go coraz wiecej ale nie zauwazam roznicy. ;D
Ma ktoras moze juz "problem " lecaca siarą ??? eh... kurcze co ktorys dzien sa tak nabrzmiale ze dotknac nie mozna bo pryska "mleko" albo w og sama leeci.. ;/
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Cania, na pewno powiem o tym lekarzowi na następnej wizycie czyli w przyszły piątek (28 marca). Może akurat coś zaradzi

A jak się synek wrodzi w tatusia to mamy przechlapane! Ś.P. Tato mojego męża wspominał, że mój M. darł gębusię całe dwa lata noc w noc !!! :/ I równo w 2 urodziny koniec. Aż wstali w nocy do niego bo jak ich nie obudził darciem, to sami wstali, bo myśleli że mu się coś stało!!! Oby moje dziecko po tatusiu odziedziczyło inne rzeczy: rzęski, nosek zgrabny, tyłek (

Ale psychicznie już się na to nastawiam... Zawsze lepiej być miło zaskoczonym jak się tak nie stanie niż się rozczarować

Gabi28, ja wypróbuję Twój pomysł z cieniutką poduszką pod biodro - dzięki !

Magdalen, mi tez jest wygodniej jak coś włożę między girki

I przez poszukiwania wyprawek na allegro zeszło mi znowu dużo czasu, ale przynajmniej kudełki wyschły to spadam już na ten spacer

Miłego dnia Mamusie !!!

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Tak narzekacie dziewczynki na ból kręgosłupa, to i ja się poskarżę. Miałam 5 lat temu operację na kręgosłup na odcinku lędźwiowym....i powiem wam różowo nie jest

Na dodatek jeszcze chodzę do pracy, ale już postanowiłam, że jeszcze do końca marca i KONIEC. Trzeba też trochę o sobie pomyśleć i o dzidzi

Dziewczyny, a mam takie pytanko, kupujecie sterylizatory do butelek? Przydatna to rzecz waszym zdaniem? Bo ja się zastanawiam...ale z drugiej strony tak myślę, że i wrzątkiem można potraktować butelkę i będzie ten sam efekt. Czekam na wasze sugestie i rady

Miłego dzionka

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
JA tez myslalam o tym urzadzeniu ale wiekszosc znajomych co kupila mowi ze to nie potrzebne ze szybciej wrzatkiem poleje niz to wyjac wlaczyc i miejsca zajmuje itp.. duzo jest teraz tych gadzetów a uwazam ze wiekszosc jest zbedna np takie jak pachnace woreczki na pieluszki, ja tam bede wyrzucala jak tylko zmienie do normlanego kosza a nie trzymala w pokoju dziecka:)
U mnie tez pogoda piekna 20 stopni i ciagle siedze na allegro przegladam rzeczy bo juz za 2-3 tyg bede zamawiala paczke
www.marktplaats.nl/a/kinderen-en-baby-s/...3e3a&previousPage=lr
a to sa moje wymarzone mebelki dla dziecka(strona nie polska) ale niestety juz wlasnie zarezerwowane , nie zdazylismy:( a chce kupic identyczne prawie jak nowe a w sklepie cena polowe wieksza
- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18

u mnie też dzisiaj jest pięknie i słonecznie :)Taka pogoda dodaje energii.
Jeśli chodzi o sterylizator to ja też nie zamierzam kupować. Uważam, że wrzątek wystarczy.
A pachnące woreczki na zużyte pieluszki zamówiłam na allegro ;p
Fajne te wszystkie rzeczy, które oglądacie. Rewelka a mebelki są przecudowne

- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-