- Otrzymane podziękowania: 20
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
AAaaaa łożeczko przyszlo ;D ;D ;D ja juz bym chciała skrecic ale noo chyba jest na to czas ;D
Mój chce skrecac za dwa miesiace dopiero eeh ale moze i dobrze ;D. buziaki ide sie oopalac na balkon ;P.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Dzis taki cudny dzien ze od rana mam energie zawiozlam meza do pracy, pojechalam na targ do sprawdzonego pana po warzywa potem z tesciowa na zakupy, bo chciala tez cos dla malej kupic, ale nie wiedziala co mamy a czego nie. Ja tez zrobilam zakupy, kupilam lakrator, jesli bede miec tak jak moja mama, to na pewno bede z niego korzystala.
Powiem Wam ze jak jeszcze niedawno pracowalam to nie bylo czasu na nazwijmy to "glupoty" a tak to ciagle po sklepach chodze. Nie kupuje na razie tylko kosmetykow, a tak to juz calkiem sporo sie uzbieralo. Chyba w tym miesiacu juz nie moge wydawac, bo puszcze nas z torbami
Rewelka mnie tez czasami rwa kulszowa dopada, tak ze chodze jak paralityk i sycze przy kazdym kroku. Udalo Ci sie znalezc cokolwiek, co pomaga?
Magdalen, ja bym skrecila lozeczko, chocby z dwoch powodow: pierwszy, to zobaczysz, czy nic nie brakuje. A drugi, to mozesz zrobic zdjecie i nam wyslac a pozniej mozesz rozkrecic i niech czeka
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
A to mój wczorajszy nabytek
i mój ciążowy brzuchol
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
A z tym słońcem i opalaniem dziewczyny to nie przesadzajcie czytałam, że opalanie może powodować przegrzanie organizmu co grozi krwawieniem z dróg rodnych. Wysoka temperatura może wywołać skurcze macicy, duszności, omdlenia, mroczki przed oczami, złe samopoczucie, puchnące stopy, plamy na skórze ja osobiście nie lubię teraz siedzieć na słońcu tak bezpośrednio bo mi gorąco wolę pospacerować. Wiem że słonce jeszcze może nie jest tak ostre jak w lecie ale u mnie termometr w słońcu wskazuję ok 30 stopni więc nagrzać się można.
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Jak wyszłam z domu o 10.00 tak wróciłam dopiero po 15.00 !!! Taka piękna pogoda!!! Wreszcie ubrałam letni płaszczyk (w dodatku nie zapinałam - bo i bym sie nie dopięła hehe ) i było lekko, słonecznie i cudownie! Wykorzystałam dzisiejszy dzien maksymalnie - jak weszłam do domu słońce zaszło chmurami i juz nie jest tak pieknie jak wcześniej.
Ja dostanę skierowanie na glukozę w kier. cukrzycy ciążowej w przyszły piątek - 28.03 - lekarz juz mi zapowiedział, że przepisze. Tylko nie wiem kiedy będzie następna wizyta więc badanie zrobię na tydzień przed wizytą żeby był świeższy wynik niż jak zrobię zaraz po tej. Także ja też to badanie będę miała robione później- na pewno w kwietniu - bliżej połowy miesiąca
Fajnie się ogląda te wszystkie zdjęcia i linki z zakupów l
Lyanka, ładny brzuszek - zgrabny Mój znowu urósł - jak mi się uda to wstawię!
Miłego popołudnia Mamusie!
Pełne 23 tygodnie [teraz mam 2 dzień 24 tygodnia]
- kinngga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ale cena mnie powala;/ może widziałyście gdzieś coś w tym stylu ale nie za takie pieniądze, chciała bym maxi sukienkę na lato gdy już brzuszek będzie spory.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
- Adel
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Mąż dał mi naleśniki z twarogiem ( zjadłam) po czym stwierdził , że to pyszny twaróg z mleka niepasteryzowanego, domowa robota. I padłam, słyszałam że nie można jeść rzeczy z mleka niepasteryzowanego, że jakaś listeria ??? Kto coś wie na ten temat, czy ten twaróg z niepasteryzowanego mleka może zaszkodzić? S>O>S help !!!
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
Elmirka Lyanka brzusie sliczne ;D zgrabniutkie jak nalezy ;D
Fajna kieca choc nie dla mnie bo jestem malutka ale sliczna i cena zadowalajaca jak nic
Ja na wielkosc brzusia nie narzekam ;p jak juz pisalam mi taki pasuje ;D
Tak przecudnie dzis bylo mimo cholernego wiatru ale nie dawal mocno odczuc chlodu tak cieplutki wial ;D na szczescie ;D oby takl juz codziennie lecz nie koniecznie z wiatrem ;D
Mialam isc w pon do gina ale przelozylam wizyte bo w niedziele prawdopodobnie jade w odwiedzinki do mamy pod Szczecin na kilka dni;D, jesli mi sie mala nie rozchoruje bo cos pokaszluje;/ do lekarza ide wieczorem w czwartek ;D Meniado to slicznie tam u Ciebie musi byc jak juz kwiatki tam kwitna aah ;D wroce od mamuski to jade na wioche na stare smieci ;P
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Marzena25 nic sie nie martw, opalaniem nym tego nazwac nie mogla tylko wygrzewaniem do slonka na pewno przegrzanie nam nie grozi co innego sie opalac a co innego posiedziec chwilke z buziakiem do sloneczka
Moja kolyska dzis tez dotarla! nie skrecilismy by ujrzec w pelnej krasie heh, ale sprawdzilismy czy sa wszystkie elementy
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
doktorek zrobil usg dopochwowe, szyjka powiedzial, ze dluga nawet dluzsza niz powinna, cale 47 mm. moj ginek sprzed tyg mowil, ze 46, wiec jak juz dwoch potwierdza to samo to jest git. bron boze nie lezec, bo za duzo przytyje i nie bede miala sil do porodu....bo nad cc jeszcze bedziemy myslec, bo on ma inn wizje
dostalam skierowanie na glukoze 75 g, mocz i glikemie na czczo
takze wracamy do ruchu, spacerow i aktywnosci
brzuszki rosna moj tez wiekszy jest,w ndz kolejne foto
tz bym chciala miec juz lozeczko
dobrej nocy!
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53