- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"

Obudziłam się sporo przed budzikiem i uciekłam, żeby nie budzić męża. Niech śpi. Dziś zapowiada się równie cudowny dzień co wczoraj

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Jak ten czas leci ...
U mnie nie widać dziś ani kawałka nieba - tylko chmury i wg pogody - deszcze będzie lał to końca przyszłego tygodnia. Dobrze że wczoraj tak dobrze wykorzystałam słoneczko...
Czuję się trochę winna, bo zaplanowałam na dzisiaj mycie okien i ... Lipa! To już drugi raz, kiedy chcę myć okna (skoro już muszę...) i diametralnie zmienia sie pogoda. Hmm...

Sezon grillowy

Miłego dnia Wam życzę Mamusie

Obyście miały ładniejszą pogode niż ja tutaj

P.S. Niestety nie wiem nic o listerii. Wydaje mi się, że - tak jak napisała Meniado - skoro ktoś to robił a nie kupne, to na pewno dbali żeby było wszystko świeże i przechowywane odpowiednio zeby się sami nie pochorowali. Gorzej gdyby były kupowane, wtedy nigdy nic nie wiadomo jak to przechowują i robią...
- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20

U mnie zapowiadali piekna pogode slonce od rana i 20 stopni a po poludniu burze... ael cos liipa...;P troszke pochmurnie ale cieplo jest ;D moze sie jeszcze wypogodzi ;D
Oooh na grilla to i ja mam ochote ;D trzeba cos bd pomyslec ;D a ja sobie dzis pospalam jak nigdy ;D po 8 wstalam ;D znaczy mala mnie obudzila ;D
Agnii dobre wiesci ;D fajnie ,inaczej byc nie moglo przeciez.;D
Kolyska prawie stoi ;P ciekawe jak bd wygladac z wyposazeniem ;D fajna ;D
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Cania-co do tej rwy kulszowej to nie mam zadnego sposobu:( mam nadzieje ze tylko sie nie pogorszy jak brzuch bedzie wiekszy
A co do tego serka to ja bym sie tak tym nie przejmowala, mowia ze tego czy tego nie mozna a teraz jedzenie jest pelne chemi wiec bardziej moglby zaszkodzic ten serek ze sklepu gdzie pelno E40 itp niz taki domowy, a poza tym nasze prababcie itp kiedys tylko na takim jedzeniu w ciazy byly i dzieci zdrowe:)Troche przesadzaja w mediach.
A co do mycia okien nie wiem czemu ale na mnie raz kolezanka nakrzyczala ze nie mozna myc okien i od tamtej pory nie mylam tesciowa mi pomaga a ciotka nakrzyczala ze rak nie mozna do gory podnosic a tym bardziej firanek wieszac, mzoe to zabobony ale troche sie wystraszylam tylko pranie wieszam jak musze na sznurek
a brzuszki jakie juz duze!!ja nie wiem co jest z moim, Lenka caly czas wariuje dobrze sie rozwija na polowkowym wsyztsko wsyszlo dobrze a jak zaloze bluze to wogole nie widac ze jestemw ciazy jescze teraz nikt by sie nie zorientowal
- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
Agni super,że na wizycie wszystko dobrze było i szyjka się wydłuza

wczoraj umyłam wszystkie okna,myślałam,że będę padnięta,ale nie.Wieczorem wyskoczyliśmy jeszcze do klubu pograc w darta.

Olek coraz bardziej szaleje w brzuchu.
WCzoraj się śmiałam z moim T,bo jakiś czas temu mówiłam-"kiedy będę mieć brzuszek" - no i brzuszek jest. Potem mówiłam "kiedy mały będzie mnie kopał ?" i kopie.Teraz mówię "chciałabym mie już go przy sobie" a mój T mówi tak "poczekaj,za jakiś czas będziesz mówić,kiedy się On wreszcie wyprowadzi"

ps.piękne macie domki maluszków.Ja chyba dzisiaj porobię troszke fotek

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rewelka brzusio moze i nie jest jakis duzy, ale zdecydowanie widoczny

Elmirka obok tej kielbaski ma byc rybka i warzywka, wiec to co grillowe tygryski lubia najbardziej

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
A powiem Ci tak dla pocieszenia , ze mam ciotke ktora ma 6 dzieci a jak ja z ostanim brzuchem widzialam to znaczymoze nie z brzuchem ale jak byla ciezarna to bym nigdy nie powiedzial ze jest w ciazy ;D wygladala jakby miala lekkie wzdecie czy cos w tym stylu ;D taki leciutko wypukly. nie miala zadnej tendencji do tycia jest z natury bardzo szczupla a w ciazy jadla za przeproszeniem jak swinia a brzusia mimo to nie bylo do konca ciazy ;P
Cos dzis jakiegos neerwa mam ... chyba przez pogode najchetniej to bym sobie poplakala i spala caly dzien . zrobila nie dawno nalesniki posprzatalam i dalej mnie meczy dol.... ;( eh. Fajnie ze u Was pogoda ładna to nie macie glowy to smutkow ;D
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Marzena25 bardzo ladny brzuszek

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

szukalismy lamp, tapet do pokoju malej skonczylo sie na tym, ze kupilismy w promocji 3 paki pampersow premium care

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Ja za to dzisiaj mam pierwszy dzień wynudzony tak, że zaczynam się wkurzać :/ Od 15.00 jak wróciłam ze spaceru zaczęła się totalna nuuuuuuudaaaaaaa :/ I trwa i trwać będzie bo jestem sama w domu :/
Nic mi sie nie chce oglądać ani czytać, nie mam do kogo zadzwonić, w necie pustka i zaraz chyba zwariuję z tych nudów :/
Pierwszy raz odkąd jestem w ciąży i na zwolnieniu nie mam co robić :/ Ale lipa :/
Już mi sie nawet patrzenie na dziecęce rzeczy w necie znudziło, uwierzycie? Tyle tego, że można dostać bzika

Dobra, nie smęcę

Mam nadzieję, że żadna z Was nie miała ani nie ma takiego dnia jak ja. Nic przyjemnego.
Miłego wieczorku Wam życzę a sobie, by się szybko skoczył i niech już będzie nowy dzień ....

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9