- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Byłam taka wsciekła że niemal piana mi sie z ust toczyła :/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moni_a111
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Margollka jednak synkowi spieszyło się na ten świat

Dzieczyny dajecie czadu jest co czytać, brzuchy super, mój też rośnie i kilogramów przybywa ech

Ja dzisiaj mam wizytę i stresa oczywiście jak zawsze zresztą.
Trzymajcie się ciepło bo pogoda znów kaprysi, pozdrawiam.
- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
jak to jak wychodze z jednej to sie juz drugiej nie moge doczekac

A pogoda faktycznie nie rozpieszcza

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Agnieszka podróżniczko

Dziewczyny ja posprzątałam i leżę od wczoraj coś mi weszło w krzyże i każdy ruch skłon czy nawet chodzenie boli masakra jakaś

Któraś tam pytała o nianie, moja szwagierka miała i była zadowolona coś ponad 200 zł dali ale to było 3 lata temu, ja nie kupuje jak dla mnie to zbędny wydatek mamy domek jednopoziomowy i wszystko blisko, a poza tym nie zamierzam nigdzie się ruszać bez małej
Jutro mam wizytę u gin i wreszcie zobaczę moja księżniczkę, zapytam czy mogę ćwiczy bo od następnego tyg zaczynam szkolę rodzenia

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia

Po wypłacie zabieram się więc za kupienie reszty rzeczy do wyprawki, bo to nigdy nie wiadomo kiedy nasze Maleństwa zechcą przyjść na świat:)
Za dwa dni mam kolejną wizytę i już się nie mogę doczekać

Mam dylemat z wyborem szpitala...ale znając życie i moje szczęście, to mąż będzie w pracy, a ja taksówką pojadę sama rodzić do najbliższego szpitala:(

No nic życzę miłego dnia:) i dzwonię do szkoły rodzenia:)
- margollka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Marcelek jest malutenki, jak sie urodzil wazyl tylko 710g, ale jest stabilny i lekarze mowia ze jak na tak wczesnie urodzone dziecko, radzi sobie calkiem dobrze.
Ze wzgledu na to, ze my nie mieszkamy w Liverpool'u(mamy jakies 35min drogi z domu samochodem), dostalismy mieszkanko zaraz przy szpitalu(nieodplatne), zebysmy mogli byc blisko niego i co najwazniejsze zebym mogla go karmic mlekiem z piersi. on narazie nie jest w stanie polykac dlatego dostaje mleczko przez rurke biegnaca do jego zoladka. Ja odciagam pokarm co trzy godziny, nawet w nocy i zanosze mu mleczko do szpitala. chodzimy do niego kilka razy na dzien, praktycznie nasz dzien opiera sie tylko na kursach szpital-dom-szpital. karmimy go ze strzykawki, myjemy go, zmieniamy pieluszki, trzymamy za raczke i robimy wszystko zeby czul sie kochany i ze jego rodzice sa blisko i choc troszke go ukoja w tych ciezkich chwilach, gdzie co chwile ma robione jakies badania itd...
Ja juz doszlam do siebie po porodzie(rodzilam naturalnie)
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

marzena25 ja będę z niani korzystać, bo będę dużo u rodziców, a tam spory ogród, wiec będzie się przydawała, jak malutka będzie spała w domu, a ja będę się plątać w ogrodzie. Pojeździłam po sklepach i już zdecydowałam, ze na allegro kupię tą: allegro.pl/niania-elektroniczna-194-babyono-i4087135001.html wyczytałam raczej dobre opinie, że dobry produkt w stosunku do ceny. tyle, że muszę do niej dokupić ładowalne akumulatorki jeżeli chcę używać jej bezprzewodowo, bo w zestawie są zasilacz i zwykłe baterie (które się pewnie zaraz rozładują).
MarzenaBZ ja wlasnie tez czekam do wyplaty z kolejnymi rzeczami... trochę w tym miesiącu naciagnelam nasz budżet

ja mam dziś o 18 USG, powtórka bo tak się ostatnio układała, ze nie dało się dobrze serduszka zobaczyć. Miejmy tez nadzieję, że już nie tyle CHYBA co NA PEWNO potwierdzą, że będzie dziewczynka

- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53

My mieliśmy z początkiem marca lecieć na Wyspy Kanaryjskie ale w lutym miałam plamienia i zrezygnowalismy. Ale za to w zeszły weekend wybraliśm y się do Tropical Island pod Berlinem - w sobotę wygrzaliśmy się, wymoczyliśmy- było super, a w nd zwiedzaliśmy Berlin. Nawet droga szybko minęła. Jak tylko znowu zrobi się ciepło to planuję wybrać się na krokusy do Doliny Chochołowskiej - trasa bardzo łatwa w sam raz dla kobiety w ciąży a to jest taka moja mała tradycja coroczna już 4 lata z rzędu byłam.
Zaraz idę na wizytę do mojej gin - mam nadzieję że z małą wszystko w porządku bo ostatnio coś spokojna była ale w sumie dziś trochę łobuzuje.
Pogoda nie za ciekawa ale na szczęście bardzo nie pada - już byłam na spacerze i nazbierała pięknych kwiatów w lesie. Wiosna jest wspaniała

http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images/IMG_0044.jpg[img] www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attac.../images/IMG_0044.jpg
- Agnieszka_H
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65
Gratuluję Ci silnego synka

Trzymajcie się dalej tak dzielnie i naprawdę WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !

Tak, wszystkie ciocie choć daleko - to są z Wami całym sercem

- margollka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Wszysctkie tu jestesmy z Toba
- margollka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17

Jestes bardzo dzielna