- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
- Adel
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Cania- trzymam kciuki za Twoją szkołę rodzenia, jeszcze 2 tygodnie i też zaczniesz zgłębiać wiedzę tajemną My z mężem, też próbujemy Amelkę przyłapać na brykaniu, tak żeby mąż coś poczuł i wczoraj się udało, brzusio falował - tak jak u Was i było cudnie
Agnilla- jak u Ciebie jest śnieg i ma do nas dojść to gdzie mieszkasz, bo ja w Gdyni Moja mała też ok 6 mnie budzi i ssie- mama wstawaj bo chcę jeść
Malgorzatawalak- trzymam kciuki za Twoje zdrówko z tą anemią
Gabi 28- fajnie, że masz dziś wizytę, ja zawsze nie mogę się doczekać dnia wizyty a jak już przyjdzie to tak się ociągam, chyba z emocji i też mi się dziś nic nie chce...
Ewa1001- Amelka też ma tak, że w jakies dni jest mniej aktywna a w inne bardziej, wczoraj przyłapałam że bryka sobie w nocy, jak śpię i wcale o tym nie wiem :)Masz świetne mebelki i łóżeczko- a zdradzisz ile w sumie kosztowały?
Agnieszka89- z tym brykaniem , u nas to samo jak mąż chciał małą poczuć i rękę przykładał- wstydzi się chyba
Kinngga87- przewijak też na łóżeczko kupię, mniej miejsca zajmuje, i jeszcze jakieś podkłady na niego .
Elmirka20- no dokładnie- pełzakowaty dzień , ja też czuję niskie ciśnienie i zmiany pogody, jakiś dół dzisiaj i nawet lody zagryzione kapusta kiszoną nie pomogły
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ja tez czekam na telefon ze szkoly rodzenia, babka mowila, ze ruszamy ok 28-30 tc, wiec juz niebawem
z tym jedzeniem mam to samo, najpozniej o 7 siadam do sniadania
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Agnilla, ja obserwuje podobnie Z małymi wyjątkami Ale zazwyczaj malenka rusza się bardziej po jedzeniu A jak już cos słodkiego zjem, to już w ogole Jak wypilam glukozę na badaniu, to szalala z radości Może dlatego wczoraj tak brykala wieczorem, bo zjadłam do filmu kruche ciasteczka z nadzieniem jabłkowym?
Adel taaa będziemy zglebiac wiedze mroczna i tajemna jak czarna magie i zaklęcia
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Mój Tobi jest najbardziej aktywny jak nie ma mojego męża Zawsze jak próbuje go wyczuć dłonią to staje się nagle nieśmiały i kopie ewentualnie tak jakby chciał powiedzieć: "No masz tata tego kopniaka i się już odczep..."
Ja już też zaczęłam powoli coś tam kupować. Wczoraj dostałam część pościelową do łóżeczka tzn. kołderkę z poduszką, ochraniacz, rożek, organizer, itp...
Teraz czekam na łóżeczko z materacem i przewijakiem właśnie takim montowanym na łóżeczko, bo w naszym przypadku nie ma szans żeby było ustawione na komodzie.
Dziś mam wizytę u gin. Znów zobaczę mojego rozrabiakę hihi Ale nie zgadniecie o której ma tam iść .... na 22. No ale dobrze chociaż, że mam bardzo niedaleko.
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
Adel, za komplet tych mebelek zapłaciliśmy 1370 zł. Do tego jest jeszcze taka wisząca półka jednak nie ma jej na zdjęciu bo zastanawiam się gdzie ją powiesić ;p Łóżeczko bez materaca kosztowało 299 zł. Materace w IkEI są bardzo drogie i nie ma do wyboru tego z kokosem a na nim najbardziej mi zależało.
Nasz Olek też buszuje w brzuszku cały dzień a jak tylko mąż chce zobaczyć albo poczuć jak kopie to on nagle się uspokaja
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewa1001 to cakiem niezla cena jak za taki komplet bardzo ladne my co prawda będziemy szukac czgos bardziej w naturalnych kolorach drewna, moze jakiś buk, cos w ten desen
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Gabi,Cania śliczne brzuszki. może później też zrobię.
na wizycie wszystko ok,słyszałam serduszko.
przytyłam od początku ciąży 3,5 kg.
moja gin przejrzała wyniki usg i mówiła ,że książkowe. a to co na granicy jest to przepływy w pępowinie,ale do 28 tyg mamy o tym nie myśleć.
rozmawiałyśmy też o porodzie. I jeśli wyniki konsultacji od ortopedy i neurologa będą ok.. to ona chce bym rodziła sn.
dostałam dzisiaj od babci T kilka kawałków placków-serniczek tam jest,jakiś czekolady z kokosem... mniam..zrobie sobie kawę i będę wcinać kto chce? to zapraszam
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ggabii no i piękny brzuszek, pierwszorzędny
a ja wlasnie montuje obiad kotleciki, ziemniaczki i marchewa z jabłkiem w duuzej ilosci