- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
a ja normalnie chodze podjarana bo wlasnie kupilam Poli opaske i buciki
smalldesign.pl/glowna/542-buciki-niemowlece-115cm.html
smalldesign.pl/glowna/384-opaska-z-kwiatkiem.html
tak to ja moge sobie humor poprawiac i mnie nawet snieg za oknem nie ruszy
obiad mam z wczoraj, wiec dzis tez odpoczywam
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Agnilla, no sliczne te buciki i opaska Ale będzie piękna mała królewna Aj, co Ci sie dziwić, że się cieszysz Prawidłowo
Gabi28, łobuzie, z tym ciachem .... Aż mi ślinka pociekła Ale ja muszę najpierw wciąć moją szczawiówkę i jak mama dojedzie to dzisiaj kurczak z ziemniaczkami i ćwikłą. Potem mam nadzieję, że już mi się słodkiego odechce i nie starczy mi miejsca, bo ostatnio jadłam słodkiego za dużo.. Przynajmniej w moim mniemaniu, gdzie wcześniej nie jadałam więcej niż wafelka raz na tydzień. W ciązy w ostatnich tygodniach jem co dzień coś. Za dużo, oj
Gabi28 a napiszesz o tym przepływie w pępowinie coś więcej? Ja bylam ostatnio na USG w 21 tygodniu i nic mi takiego lekarz nie wspominał i mnie tym zaintrygowałaś Oglądaliśmy tylko w dopplerowskim obrazie czy krew natleniona i odtleniona płynie czyli czy obraz jest niebiesko czerwony. Był, więc lekarz powiedział, że wszystko gra To to mogło być?
Buziaki ogromne dla Was, niech Was przestaną już kłuć i boleć te brzuszki! Miłego popołudnia Mamusie!
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Cania i gabi brzuszki sliczne ja mam zblizony do gabi:)
Margolka gratulacje trzymajcie sie oboje bedzie dobrze:)
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja od wczoraj nie jem slodkiego normalnie 2 dzien i pewnie jutro bede chodzic zla
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
No ale można było sie spodziewać, niby na chłopaka ma się smaka na kwaśne, a ja bez slodkiego zyc nie moge, codziennie dokuouje cukierków, batoników, czekoladek a lody to juz w całych paczkach kupuje po 6-8 sztuk
Dzisiaj sobie po wazeniu obiecałam ze koniec ze słodyczami (oczywiscie po tym jak oproznilam paczke cukierków) Ale wiem sama jak to sie skonczy
Dziewczyny piekne brzuszki macie, chyba sie zmotywuje i tez swoj wrzuce
Agnilla zakupy pezepiekne I niech ktos powie ze dla dziewczynek nie ma sa piekniejsze ubranka szkoda ze nia ma na tej stronie nic dla chłopcow
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
zjadłam serniczka i tyle moich słodkości..ale mam bigosik jeszcze od babci i tak mnie kusi i udeczka takie pieczone... no i co ja mam zrobić?? chyba muszę omijać kuchnię
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
- carmen12345
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Ciebie nasze słoneczko
- Otrzymane podziękowania: 2
też mam słabość do słodyczy, ale kupuje sobie cukierko-landrynki i tak się delektuję słodkim smakiem a po 2-3 cukierkach już wystarczy mi słodkości .
Boję się o wynik z krzywej cukrowej.. jeszcze nie byłam na badaniu, ale wybieram się w poniedziałek..dlatego minimalizuje cukier w swojej diecie.
Gabi28 mmm bigosik.. ale mi zrobiłaś smaka.. niestety mój bigos nie jest nawet w połowie tak dobry jak bigos mojej babci, zostaje mi tylko czekać aż wróci z sanatorium
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
meniado dobrze, ze udało CI się zalatwic. ja tak na pol Tarnów, na pol Krakow Mój plan był taki, żeby rodzic na Siemiradzkiego, ale na chwile obecna i ginekolog i hematolog mnie przekonują, ze w moim przypadku (trombofinia wrodzona) tylko uniwersytecki na kopernika, bo to jedyny szpital o trzecim stopniu referencyjności w malopolsce. I jestem w kropce, bo jednak wolalabym Siemiradzkiego. uslyszalam, ze na pewno nie mogę rodzic w szpitalach o randze powiatowej, czyli stopien pierwszy, np. w Tarnowie.
co do słodyczy... wlasnie mnie napadlo i musiałam zjeść kilka kawalkow ptasiego mleczka, bo chodziłam po domu i nie wiedziałam co ze sobą zrobić heh
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a wiecie, ja sobie na jutro zaplanowalam na obiad nalesniki z dzemem i bita smietana, to bedzie moje slodkie noo i zrobilam galaretke z kiwi
sama nie wiem kiedy pojde na badanie glukozy, wizyte mam 11.04 wiec pewnie pojde jakos blizej wizyty
aga, ja wlasnie dlatego chcialam miec dziewczynke, naogladalam sie tych ciuszkow i pierdolek i zwariowalam kupilam dzis w carrefourze zel do prania jelpa a plyn do plukania byl za 1 zl niebawem zaczne prac ubranka, bo szafe dostaniemy
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
a do prania kupilam mleczko leveli w promocji Normalnie jest po 26 zł a ja kupiłam za 12 (choc mysle ze poprostu byl zle zmetkowany i dlatego taka cena)
- carmen12345
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Ciebie nasze słoneczko
- Otrzymane podziękowania: 2
Nas czekają jeszcze duuuże zakupy dla Elizki, sama niewiele mogę kupić, ponieważ mój D chce brać aktywny udział w wyborze ubranek bardzo mnie to cieszy, że nawet i tak mało męska sprawa go interesuje bo dotyczy naszej kruszynki
wkurzyłam sie tylko jak kupiłam sukieneczkę w motylki z opaską (akurat taka na miesiąc może dwa) - mnie się bardzo podoba.. jednak mój narzeczony uważa że jest za bardzo yy jak to on okreslił... CIAPATA i że kupimy jej ładniejsze.. AHH ten mój "ciapaty" D.