- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kinngga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Hej dziewczyny chciałam jak większość z Was dziś przestać jeść słodkie,ale od rana pada ja jakaś przybita chodzę nawet nie chciało mi się obiadu robić więc musiałam kupić ciastka w czekoladzie i lody i od razu jest lepiej:).
A co do dywanika to jest super, wózki też fajne widziałam w sklepie wózki firmy tutek świetne są, ja tak jak pisałam chyba zdecyduje się na wózek passo.
Pozdrowionka dla Wszystkich
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
- carmen12345
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Ciebie nasze słoneczko
- Otrzymane podziękowania: 2
U mnie dziś bardzo zmienna pogoda.. w drodze z uczelni raz marzłam a raz było mi aż za gorąco.. ja już chcę taką pewną wiosnę.. no a najbardziej chyba to chcę już lato (najlepiej sierpień)
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Już go o to prosimy i przekupujemy - może wreszcie posłucha nas:D
Na pewno Was poinformuję Pozdrawiam:)
PS- Wysyłam mój brzuszek w którym rośnie Maluch i kopie- ale też przejmuję się każdym jego brakiem aktywności:) Na szczęście widzę, że nie tylko ja tak panikuję Fajnie, że mogę na forum się wyluzować i pocieszyć, że nie ja jedna jestem taka zestresowana:)
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- carmen12345
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Ciebie nasze słoneczko
- Otrzymane podziękowania: 2
Marzena- życzę Ci,żeby dzidziuś pokazał co w nogach piszczy hehe
Co do ruchów to moja pani ginekolog powiedziała, że na ruchach mam się skupić na początku 25 tygodnia bo wcześniej ruchy i ich częstotliwość mogą być wyłącznie kaprysem kruszynki.. no i jest baaardzo kapryśna bo raz szaleje a raz mam wrażenie, że ma gdzieś żeby dać o sobie znać Może dlatego ja się tak nie stresuję, kiedy się nie ruszę przez dłuższą chwilę bo poprostu czuję że wkrótce mnie zaskoczy mocnym kopniakiem
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Faaaaaajny, bawię się nim od godziny Jaki by nie był to bym pewnie była zachwycona, hehe
Wiolcia - Ty pisałaś, że się nad nim zastanawiałaś - to już Ci piszę: parasolka i śpiworek wyglądają według mnie ładniej niż na zdjęciu z linka.
Śpiworek polarkowy dostałam caly czarny a nie w kwiaty i mi to bardzo na rękę, bo ten w kwiaty ma dużo białego i widziałam go na żywo jak jakaś pani wiozła w spacerówce i tym śpiworku dziecko i wcale tak się ładnie nie prezentował (może tez dlatego, że miała ten spiworek wyraźnie nie do swojego wózka który był w zupełnie innych kolorach). Także czarny jednolity jaki dostałam przypadł mi do gustu.
I parasolka nie jest cała w kwiaty a ma na przemian: materiał czarny i ten w kwiaty, zaraz postaram sie dołączyć zdjęcie z ta parasolką - choć trochę może będzie widać.
I kosz pod wózkiem jest caly czarny a nie czarny w kwiaty jak na zdjęciach w aukcji co tez mi na rękę bo nie zachlapię tych kawałków, które miałyby byc białe Własnie o to sie najbardziej martwiłam
Fotelik bardzo fajny - z wkładka dla niemowlaczka, w przykryciem na nóżki i mozna zrobić daszek zaczepiając nakrycie dodatkowe na fotelik i jego rączkę. Aaaaa! I buja się jak kołyska
nie potrafimy tylko zamontować półki na napój i mam do tego pana zadzwonić za 2 godziny bo teraz jechal autostradą i słabo sie słyszeliśmy. Chciałam sie go poradzic jak to sie montuje Bo jak dla nas to jest za wąska ta półeczka, ale może jest jakiś myk na który nie wpadliśmy po prostu
Tyle o wózku Jakby co - odpowiem na każde pytania
Marzenka, jaki ladny kształtny brzusio Ja mam swój o wiele większy i wygląda już jak balon, heh To czekamy na wieści czy chopczuś czy dziewczynka Ja swojego synka przekupiłam i się nam tak ładnie pokazał, że lekarz nawet stwierdził, że najladniej to nam pokazał swoją płeć tego dnia
Ładne ciuszki z linka dla synka!! :)Jak się fajnie to wszystko ogląda
Ja też nie miałam badania krwi pod kątem wad genetycznych.
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Marzena, ja tez sie zastanawialam, musze zrobic toxo i nie wiem kiedy znowu isc, spytam lekarza na wizycie 11.04. kiedys mi polozna powiedziala, ze musze je powtorzyc w 3 trymestrze, a 3 trymestr dopiero zaczynam powoli
dziewczyny, a orientujecie sie kiedy sie robi to kolejne usg genetyczne? gdzies czytalam, ze nazywaja je wzrostowym. raz pisza, ze mdz 28 a 32 a innym razem 32 a 34 tc. musze sie juz zapisac do tego prywatnego ginka na to
piekny, maly brzuszek ja ost stwierdzam, ze Pola robi sie leniwa, a juz w ogole jak klade reke, albo chce sobie popatrzec to ona sie buntuje i nie rusza w ogole
bylam dzis znowu w lumpku, cale 23zl wydane a jak cieszy tym bardziej rozumiem radoche z wozka
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
Właśnie obudziłam się po popołudniowej drzemce – nieźle mnie zmogło teraz Was nadrabiam.
Mój M też by chciał od razy jedno po drugim – w ogóle on to marzył o trojaczkach – pewnie dlatego że to nie on będzie ogarniał ten cały kochany bajzel ja to tak średnio chcę jedno po drugim, na pewno chcę mieć 3 dzieci albo więcej ale mam bardzo dobrą pracę i nie wyobrażam sobie jak wrócę po 1,5 rocznej przerwie ( macierzyński + chorobowe) a co dopiero jakby zaraz miało być następne. Zobaczymy co będzie.
Wózki macie super co jeden to lepszy– ja to raczej będę chciała kupić używany - bo naprawdę można kupić fajne – w sumie to nie dlatego że nas nie stać ale wolę kupić maleństwu coś innego. Chyba że nie zdążę znaleźć coś fajnego to kupimy nowy – jestem ograniczona przez mojego M którego w tygodniu nie ma a sama nie chcę wózka kupować. Mi podoba się kolor błękitny albo limonka i pewnie taki kupimy. Pewnie w niedługim czasie kupimy drugi wózek bo będziemy się przeprowadzać do naszego domu już tak na stałe i chciałabym mieć jeden wózek w domu a drugi na polu.
Agnilla ciiszki przesłodkie szczególnie te panterki i wyglądają jak nowe.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Elmirka,fajny wózek lubie ciemne kolory-sama mam czarny,tzn Olek będzie miał
Agni to usg to po 28 tyg. wiem,bo będe miała kontrolne. CIUSZKI są świetne.
MarzenaBZ ładny zgrabny brzusio-mój brzuchol jest większy.
Ja teraz dostałam skierowanie na toxo. będe robic w przyszły piątek.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
Agnilla ciuszki boskie masz nosa hehehe, Pola bedzie wygladala jak gwiazda:)Co do usg genetycznego nie mam pojecia.
Meniado dobrze ze masz jutro wizyte chociaz bedziesz spokojniejsza:)
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
3.bp.blogspot.com/-cWP7moQK8P4/T049p5z7M.../quarterofaninch.jpg
Jak Wam się podoba? Bo ja się zakochałam
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!