- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
A glukoza nie taka straszna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka_H
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
cania ja teraz jestem na glukozie wszyscy mnie straszyli, bezsensu to nie jest zle:)
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
Dziwna mialam noc....dwie noce z rzedu wielkie charce mojego dziecka a dzis cisza i jak jadlam sniadanie to tez cisza a zazwyczaj byla burza kopniakow dopiero jak sie polozylam na plasko i polozylam reke na brzuchu to dopiero moj syn sie odezwal do matki
Powiem wam szczerze zostalo mi moze 17 tygodni ale jak moj syn bedzie sie tak zachowywal to umre wczesniej na zawal przynajmniej 10 lat wczesniej
Tija ja wlasciwie nic nie mam jeszcze dla mojego maluszka ale w sobote jedziemy kupic wozek i lozeczko juz mamy tylko trzeba skrecic i pomalowac wedlug naszych upodoban... Ja juz niedlugo zaczne kupowac posciolke do lozeczka i wozka oraz materac - wszystko mam juz upatrzone trzeba tylko zamowic...bylam rowniez w odwiedzinach w roznych sklepach dla dzieci ale te ceny w sklepach jakos mnie przerazily wiec wole przez internet
Mnie dzisiaj czeka kolejny dzien leniuchowania moze niedlugo bede mogla sie troche poruszac i wyjsc na spacer
Milego dnia dziewczyny
:
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
malgorzatawalak te maluszki wlasnie takie kapryśne, raz się tluka, raz siedza cichutko ale tak jak ktoś (przepraszam, już nie pamiętam kto) pisal, ruchy należy liczyc od 25 tygodnia, bo wcześniej maluchy sa kapryśne choć moja i teraz po skończonym 25 tygodniu czasem ma bardziej ciche chwile
jeah, wyplata mogę ruszac dalej na zakupy
- carmen12345
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Ciebie nasze słoneczko
- Otrzymane podziękowania: 2
U mnie dziś piękna pogoda.. tzn jest słoneczko ale termometr wskazuje tylko 7 stopni
Cania - to ja pisałam o tym kapryszeniu moja mała kapryśna panna od wczoraj znów siedzi ciuchutko.. tak samo jak na USG na drugich prenatalnych nie chciała się nam wgl pokazać.. ledwo ledwo wypatrzyliśmy nosek ale zaraz sie zakryła rączkami.. ehh no a to ostatnia moja okazja zobaczyć ją w 4D
My będziemy mieć chyba jednak problem z tym wózkiem bo właśnie sobie uświadomiłam, że mój D ma prawe dwa metry wzrostu.. nie orientuję się wogóle, czy są wózki z regulacją rączki tak, żeby było mu wygodnie prowadzić wózek.. znów nie mozemy kupić ze zbyt wysoką rączką, ponieważ ja w porównaniu do D. jestem krasnalem (160) Widziałam gdzieś na necie wysokie wózki dla wysokich mam, ale tutaj potrzebna jest funkcja regulacji.. spotkałyście się z czymś takim ?
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Heh, te panterkowe akcenty na dziecięcych ciuszkach normalnie mnie poruszają Maleńkie strojnisie będą Moja bratanica na urodziny swojego taty (miała wtedy 9 miesięcy) byla ubrana w panterkową sukieneczkę i kokardkę we włosach i wyglądała cudownie Mała dama Ale będziemy miały później rewie mody na zdjęciach jak się urodzą nasze księżniczki mali dżentelmeni
Meniado, ta kapa jest śliczna! Naprawdę trzeba w nia włożyć mnóstwo czasu, cierpliwości i wysiłku, ale jak tylko ja skończyśż córcia będzie miała piękną pamiątkę od Mamusi
Witam Tija Nie przejmuj się tym co mówią inni - chcesz robić zakupy to rób Tak jak dziewczyny pisały: nigdy nie wiadomo, kiedy maluszek pospieszy na świat a i dla portwela wyprawka dla pierwszego dziecka to nie lada wyczyn. Dla kolejnego to tez ogromny koszt a jesli nie ma się zupełnie nic... Nie ma z czym zwlekać.
Mnie hamował na początku mój mąż i własne przekonanie, że do końca maja jak kupię wszystko to będzie super a do teraz to zbyt wcześnie Ale potem zdałam sobie sprawę, że skoro jestem w 6 miesiącu (teraz już równo połowie 6 miesiąca), to lada moment będzie ten 7 a wtedy rodzi sie dużo dzieciaczków i nie chcę oddać sprawy kupowania wszystkiego w ręce męża i teściowej. Bo tak by się to skończyło. Poza tym sama wiem po sobie, że mam już sporo rzeczy a nie ma w nich NICZEGO, co kupiłabym bez promocji lub przez internet O WIELE TANIEJ NIŻ W SKLEPIE. Porównywałam ceny ze wszystkich sklepów z dziecięcymi rzeczami w moim mieście i różnica w kosztach podstawowych tylko rzeczy wyniosła ponad 1000 zł !!! Polecam więc internet !
Widzisz coś, kupuj i sie nie zastanawiaj nawet
My na wózek dostaliśmy pieniądze, więc go kupiliśmy, z łóżeczkiem zwlekalismy bo nam sie wyadawalo za wczesnie, to teraz jest nowsza werjsa z inna półką na przybory a wolalam poprzednią, ale co zrobić. Kupilismy więc by znowu czegos nam nie pozmieniali
Marzenka, GRATULUJĘ córci (wstepnie ) i bardzo się cieszę, że wszystko w badaniu wyszło prawidłowo To najważniejsze
Uciekam bo dzisiaj znowu kupa garów, zakupy, obiad i jedziemy po mamę do szpitala - wszystko ok, widzi lepiej, jest zadowolona i bardzo mnie to cieszy Będzie mogła dobrze przyjżeć się wnusiowi jak się urodzi
Życzę Wam wszystkim pieknego, udanego dnia i duzo zdrówka i uśmiechu
Do później, pa!
P.S. Śmiać mi się chciało, bo mąż co chwila podchodził do wózka i sobie go prowadził (przymierzał sie do przyszłej roli ). A niby taki twardziej, heh Jednak też i chłopa ruszyło
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Melduję posłusznie, że na ostatniej wizycie potwierdził się chłopak w 200% więc można dalej kolekcjonować męskie ubranka hihi. Waży mi już 537g ale wielkość trochę mnie martwi bo niecałe 14cm.... Reszta jak najbardziej ok, bez zastrzeżeń. Tylko ja muszę wybrać się do laryngologa bo coś mi się porobiło z ciśnieniem ale tym w uchu środkowym.
Ja mam właśnie wybrany wózek taki z regulowaną rączką ale widziałam mnóstwo innych właśnie z taką funkcją.
Tobi rozrabia zawsze jak tylko wyczuje, że już się obudziłam. Od razu daje znać żebym się ruszyła bo jest głodny
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
Elmirka ja czesto zagladam do komody naszego synka i wyobraz sobie moj szok jak przylapalam keza na ty, samym
Ja dzisiaj mialam straszna noc Spac nie moglam, od rana kicham i z nosa mi leci :/ mama nadzieje ze mnie nic joe rozlozy
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- Tija
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Malgorzatawalak- leniuchowanie wymuszone przez zalecenie lekarza? dzidzia sie za szybko na swiat pcha?
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pare stron wczesniej margolka zdawala nam relacje Teraz czekamy na nowe wiesci