- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
Ja tez się musze pochwalić, ze kolyska zamowiona ta, do której link wysylalam wcześniej.
Dzis w planie znow porządki, tym razem w książkach. Na pewno do literatury naukowej ze studiow w najbliższym czasie zagladac nie będę, wiec piwnica albo kosz a zrobi się trochę miejsca na gadgety dla malej
Agnilla przyznam, cena powala ale lozeczko jest piękne
Dzis maz wyciagnal motocykl z garażu. ech, ja tez chce! ale ten sezon nie dla mnie heh... chyba ze na jesien dopiero
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kinngga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Moje maleństwo obudziło się dziś o 3 w nocy i spać nie mogłam na lewym boku tak kopała
agnieszka89 ten zestaw ciuszków z allegro jest fantastyczny, aż sama zaczęłam buszować w poszukiwaniach czegoś dla dziewczynki.
Magdalen łóżeczko jest super i fajna cena jak za łóżeczko z materacem
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
A ubranka naprawde mi sie tafily, duzonw paczce nowych ale ciezko odroznicz ktoee uzywane bylo , naprawde w bardzo dobrym stanie, Polecam kupowanie na all paczek naprawde sie oplacaja, a angielskie ubranka sa co tu duzo ukrywac ladniejsze
W koncu slonce swieci, az sie chce na spacer leciec
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
No cena fajna bo w promocji bylo ;D tak to jest troszke drozej ;D ale zawsze fajnie te kilka zlotych zaoszczedzic np na kocyk ;D
Cania musisz sie wstrzymac ;D na porodowke cie zawiezie motocyklem ;P
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Magdalen nie obraź się ale muszą to napisać aż mnie ciarki przechodzą po plecach jak piszesz że żałujesz ze to nie będzie synek , rozumiem że masz już córeczkę i tym razem miałaś nadzieje że to będzie chłopczyka ale na litość nosisz tą małą księżniczkę już 6 mieś pod sercem i ciągle wypisujesz takie głupoty, już któryś raz to czytam i szkoda mi się jej robi że w pewnym sensie jest nie chciana.
Może to ostre słowa i przepraszam Cie za nie ale może czasem zastanów się co piszesz.
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
Wraz z piekna wiosenna pogoda wrocil mi humor i lepsze samopoczucie... Bo dziewczyny kto jak kto ale ja strasznie reaguje na zmiany pogody...jest ze mnie leniuszek ale jak jest brzydka pogoda to wogole masakra tylko spanie i jedzenie
Piekne sa te ubranka gabi co kupilas rzeczywiscie oplaca sie troche pogrzebac w lumpkach i znalezc cos fajnego
Lozeczko piekne Agni ale cena mnie powalila ale szczerze mowiac kazdy kupuje to na co go stac i co mu sie podoba
Jestem juz po sniadanku i wlasnie zabieram sie za maly odpoczynek zeby sie ulezalo
Moj Tymcio tez ostatnio daje o sobie znac ale to dobrze bo ja lubie kiedy mnie popukuje i daje znac ze wszystko ok
Czasem mi sie wydaje ze jestem troche przewrazliwiona na punkcie malego i jego zdrowia... Tyle sie teraz slyszy
Zycze wam kobitki milego i slonecznego dnia
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
jak znajde inne rzeczy taniej to tym bardziej zreszta przez okres staran o dziecko juz na nie odkładalismy, liczylismy sie z remontem pokoju i wydatkami. a jak kasa odlozona to lepiej, bo nie musze jakos specjalnie podliczac. jednak ten wydluzony czas staran o malucha wyszedl na plus pod tym wzgledem
ja musze zrobic liste, co jeszcze przed porodem trzeba zrobic w mieszkaniu, tez musze poukladac w szafkach, zrobic porzadek w dokumentach itp zeby potem sobi duperelami ni zawracać głowy
nie wiem gdzie Wy patrzycie, ja nadal na słońce czekam i mam nadzieje, ze sie doczekam
haa a ja mam kolezanke, ktora do 9 mca miala nadzieje, ze lekarz sie pomylil i nie bedzie to synek, a druga dziwczynka, tak bardzo chciala druga corke. a dzis taka zakochana w synku ja mysle, ze tego nie mozna rozpatrywac w kwestii zalu, bo Magdalen po prostu sie nastawila tak jak ja bylam nakrecona na Pole, nie wiem co bym mowila, jakby sie okazalo, ze to chlopak
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moni_a111
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
O rany ale ruszenie zakupowe na forum fajnie , ja z zakupami zwlekam bo wydaje mi sie że ciągle zawcześnie. Cudne rzeczy macie upatrzone lub zakupione.
Aż żałuje że mam sporo po starszych dzieciakach.
Zestawy startowe są na prawdę ok i cenowo przystępne i zaw. sporo elementów.
Widze że nie tylko ja myślę o tym że nie doczekam 9 m-ca chociaż poprzednie ciąże donosiłam no ale latka jużnie te .
Co do narzekania to taka nasza natura, a właśnie proszę o dopisania do tabelki po raz kolejny chłopczyk ( tak wiem dużo ich więcej niż płci przeciwnej ) , 13 lipiec .
A jeśli chodzi o pogodę to u mnie super może tylko trochę wieje.
Trzymajcie się cieplutko a brzuszki niech rosną nie niecznie z dodatkowymi kilogramami .
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
u mnie też piękna pogoda-tylko jeszcze wieje.
Teraz przede mną czas porządków,chcę to zrobić teraz póki mam jeszcze siłę na to wszystko.Do kuchni narazie nie wchodzę bo mogę zawału dostać.Poczekam aż T skończy malować i pewnie popoludniu zacznę tam już sprzątać.
Agni,łóżeczko .śliczne-i ta mięta
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23