- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- kinngga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jaka byłam wczoraj zadowolona jak wczoraj tylko poczułam dym grilla to mała od wczoraj szleje ::D jak ja kocham to uczucie jak się kręci, wierci i kopie:).
Ale po mięsku z grilla miałam taką zgagę jak nigdy w życiu ale po wypiciu mleka trochę przeszło i szybko usnęłam,a dziś już po zgadze nie ma śladu . I macie chyba rację,że ładna pogoda powoduje wzrost aktywności naszych maleństw.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
A przy wielowodziu 60% mam i dzieci jest zdrowych i nie wiadomo, dlaczego to wielowodzie powstaje. I Wam też nic nie bedzie Magdalenko!
Mocno trzymam za Was kciuki, żeby ten oczekiwania na wizytę szybko minął i odeszły już te zmartwienia w siną dal ... A kiedy masz wizytę? Ja 18 kwietnia i będę miała USG. Niby sie cieszę, że zobaczę dzieciątko, ale tez i jestem pelna obaw, żeby się coś nie wykryło niewlaściwego (ciągle miewam twardy brzuch...). I taki nasz los z tymi zmartwieniami...
Trzeba wypłenić głowę pozytywnymi myslami Ot co Jutro wybieram sie z koleżanką (też z brzuszkiem ale starszym od naszego o 8 tygodni) do sklepów po ciuszki dla naszych maluszkow. Obysmy zlowiły cos ladnego Takie emocje trzeba zbierac, wyszukiwac, zeby dzieciom bylo błogo i beztrosko a nam i oprocz dobrego samopoczucia szybko minie kolejny dzien ciąży
Lekarz powiedział, ze teraz czas bedzie nam mijał znacznie szybciej bo...... I tu wlasnie rozgadał sie na inny temat i kombinuje jak Żyd pod górkę zeby wymyslic o co mu chodzilo ??? .... Bo zapomnial do tego wrocic. Ma ktos jakiś pomysl? Ale spodobala mi sie ta mysl - niech mija szybko, chce juz miec stres i poród za soba a dzieciatko na rekach
Miłego wieczoru wszystkim Mamusiom!
Trzymajmy sie ciepło, zdrowo i z pozytywnymi myslami w glówkach
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
Tez mam nadzieje ze z malym wszystko ok trzymam sie pozytywnych mysli
Milej nocy mamuski dla was i waszych maluchow
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
Nie było mnie kilka dni miałam naprawdę sporo do nadrobienia
Piękny dzień dzisiaj Dużo czasu spędziłam na powietrzu i teraz najchętniej poszłabym już spać... A propo snu ostatnio mam problem ze snem. Tak jak Wy muszę wstawać na siku jakieś 5 lub 6 razy w ciągu nocy. W dodatku boli mnie kręgosłup i cierpną nogi, często muszę zmieniać pozycję, Trochę mnie to dziwi bo w ciągu dnia kręgosłup w ogóle mi nie dokucza, a w nocy nie daje spać.
A propo tętna to w ciąży tętno przyspiesza. Ja osobiście mam od dziecka tachykardię, czyli szybki i nierówny rytm serca. Przed ciążą brałam leki na zwolnienie tętna i jego wyrównanie. W ciąży jednak tych leków brać niewolno więc serce bije mi naprawdę szybko dlatego nawet wejście na piętro do sypialni po schodach powoduje u mnie ogromne zmęczenie.
Tak jak piszecie ciąża to cudowny stan i daje naprawdę wiele radości ale te nasze ciągłe zmartwienia... Też niestety tak mam, że jak coś zakłuje albo zaboli to zaraz panikuje, że coś nie tak może być z dzieckiem... Ehh ale chyba tak ma każda ciężarówka ;p
Piękne te wasze ubranka i mebelki
Dzisiaj mąż w HM zauważył śpioszki i stwierdził, że takie musi nosić jego syn, a w piątek byłam w lumpku i też zakupiłam nowe spodenki Jutro wrzucę fotki
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sama kupowałam w IKEI i dość długo zastanawiałam się który wybrać dlatego jestem bardzo ciekawa na które Ty się zdecydowałaś
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- Queen89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moja Kropka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Queen pytalas o tetno... Zazwyczaj mam niskie cisnienie bo 90-100/50-60 i tetno 60 (takie mi tez badala hematolog) a ostatnio cisnienie mualam 130/80 i tetno 95. Wciaz ksiazkowe i w normie, ale jak dla mnie to naprawde duzy skok.
Ciaza to cudowny okres, choc pelen niewiadomych. Niektore z nich rozplywaja sie po kliknieciu przez lekarza na ekranie, niektore sie poteguja. To tez taki okres bezradnosci kiedy na niewiele rzeczy tak naprawde mamy wplyw, a na to co mamy to chuchamy i dmuchamy takze jest to troche takie zderzenie z kobieca natura, gdzie chcialybysmy wszystko miec pod kontrola zdecydowanie jest to niesamowity czas
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Elmirka tak to ja mialam pecha na stronie ikea sa niedostepne ale jakime fartem wyrzucili do sprzedazy ostatnie sztuki (pewnie te same co wtedy byly) my akurat pojechalismy po same pierdulki tam ale z ciekawosci zajrzelismy na magazynie czy cos jest nowego i sie trafilo
Ale mi narobilyscie dziewczyny ochote na grila, chyba dzisiaj tez zrobie
A to moj domek
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Zapach grilla jest boski uwielbiam .
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie dzisiaj pochmurnie... a tak liczyłam na słoneczną pogodę...
Wczoraj mąż musiał służbowo wyjechać do Niemiec więc dzisiejszą noc miałam praktycznie nieprzespaną (jak wcześniej pisałam nie mogę spać jak nie ma go w domu ). Na szczęście dzisiaj już wraca
Agnieszka wczoraj Twoje zdjęcia łóżeczka było niewidoczne na moim komputerze. Jak ja byłam w Ikei to nie było takiego łóżeczka. Jest na prawdę śliczne. Ja zdjęcie swojego już wklejałam ale pokażę jeszcze raz
No i zakupiony wczoraj pajacyk w HM, spodenki dresowe w Pepco i oczywiście dżinsy z lumpka ;p
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
Ale sliczne te wasze lozeczka ciuszki tez piekne ja niestety na grilla bede musiala poczekac i to pewnie do majowego weekendu ale jakos wytrzymam
U mnie niby cieplo ale jakos slonca brak
Zycze wam milego dnia
url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=69202 [/url]
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
No bo z tym lozeczkiem to jakies jaja robili Ale widze że prawie każda białe łóżeczko kupiła