- Otrzymane podziękowania: 65
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Buziaki ;***

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marta0488
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

www.3kiwi.pl/pol_m_Pokoik-489.html
Do tanich on nie nalezy chyba, ale zawsze może jakiś wzór przypadnie do gustu...

Uciekam do optyka robić patrzałki

Miłego dzionka!

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Pozdrawiam was cieplutko. Później wrzucę zdjęcie ciuszkow dla Kubusia, które ostatnio zakupiłam

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
Ledwo Was nadrobiłam, a tylko jeden dzień nie wchodziłam na forum.
Wczoraj miałam wypłatę, więc pogoniliśmy na zakupy i dla mnie i dla Małej.
Ja wyrosłam z wszystkich spodni, musiałam kupić sobie nowe- porobię fotki i wrzucę na forum w moim wątku:
www.zapytajpolozna.pl/65-galeria/845205-...jestesmy-piekne.html
Tak więc i tam Was zapraszam, bo wymieniamy się modowymi inspiracjami.
Nakupiłam dzidziusiowi pełno rzeczy, już mi brakuje coraz mniej. Jak będę wszystko urządzać porobię zdjęcia i Wam tu powrzucam. Też wczoraj segregowałam ciuszki ze "spadku"

A dziewczyny czy kupujecie kaftaniki??? (na dole wrzucam fotkę moich)
Mama mi kupiła, mówi że to fajne na pępek itd. Tylko jakoś coraz mniej się słyszy o ich przydatności. Myślicie że będą nam potrzebne???
Magdalen na forum, w tym wątku o modzie jest dziewczyna srenka_198. Ona pisała że miała bardzo dużo płynu owodniowego w ciąży, a przy okazji inne problemy z dużym brzuchem. Możesz wskoczyć i jej zapytać, bo myślę, że a duże doświadczenie:)
wiolcia1004 ja miałam zabronione przez lekarza sprawdzanie na internecie "komplikacji ciążowych". Jak miałam zaniżony poziom TSH i musiałam porobić wszystkie badania związane z tarczycą, to od razu zobaczyłam w Internecie czym chora tarczyca grozi dziecku. Płakałam dwa dni, bo naczytałam się o przeróżnych wadach! Moj mąż powiedział o wszystkim lekarzowi, żeby ten wbił mi do głowy, że nie ma się czym na zapas martwić - Lekarz mądrze stwierdził, że "w Internecie wszystko jest albo czarne albo białe, a w rzeczywistości jest jeszcze wiele odcieni szarości". No i zabronił mi czytać cokolwiek w niby mądrych artykułach!
Faktycznie później okazało się, że tarczyce mam zdrową, a hormony TSH pewnie skaczą przez HCG. A ja głupia szkodziłam dziecku, tak się stresując. Tak więc lepiej wypytać o wszystko lekarza, niż szukać czegoś na własną rękę.
Tija piszesz o Octenisepcie i mi przypomniałaś że muszę go kupić. Powiem z doświadczenia, że jest niezastąpiony a na ulotce wyczytać można jeszcze pełno innych rzeczy na jakie pomaga. Ja 3 lata temu miałam tak paskudne zakażenie stopy, że dwa miesiące leżałam, a z nogi sączyła się ropa, śmierdząca w dodatku. Dodatkowo robiły mi się pęcherze, które musiałam przebijać. Ok 800zł wydałam na same opatrunki (pieniądze były przeznaczone na obrączki). Dopiero mój narzeczony dostał w aptece Octenisept i po tym zaczęło mi się goić od razu!!! Używają tego przy operacjach itd. Więc warto mieć go w domowej apteczce, nie tylko dla maluszka ale całej rodziny! Wiem, że na zapalenie pochwy działa no i na rany i szwy pooperacyjne, również poporodowe. Tak więc polecam.
ok a teraz wrzucam zdjęcia:)
No i te kaftaniki o które pytałam Was! Tu kolorowe, mam jeszcze kilka białych.
i jeszcze kilka ciuszków
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

Cania, mi tez wczoraj glowa pekala. maz przylecial, zmierzyl cisnienie i mialam niskie. wiec strzelil mi kawe, zabral na spacer i od razu bylo mi lepiej

co do "mojej" komody to sie wczoraj dowiedzialam, ze to komoda z ikei

kurde, jak ogladam te lumpkowe ubranka to normalnie zaczne zwiedzac wszystkie lumpki w miescie

Elmirka, moj maz ma taka sama wade wzroku co Ty, a ja mam w oku tzw męty. i mam wrazenie,ze w ciazy pojawily mi sie nowe, chyba musze przejsc sie do okulisty bo mnie to meczy, a lekarka kiedys powiedziala, ze pozostaje mi sie do tego przyzwyczaic :/
ooo kurde, doczytam pozniej, listonosz mi materialy przyniosl!! tiridiri

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

piękna pogoda-ale u mnie spacerek odpada,wyjdę później na balkon tylko,bo coś mi nie pasuje ten mój brzuch. To,że ciągnie i rwie na jakiś czas nie martwi mnie,ale od dwóch dni,a może nawet trzech mam coś takiego: gdy robię siku to w którymś momencie zaczyna bardzo boleć podbrzusze a nawet nie wiem czy to ból czy taki okropny skurcz,trwa to max do 5 sekund,ale naprawdę to bolesne. w poniedziałek pójdę zrobić badania,może to coś z pęcherzem moczowym-tylko,że nie mam żadnego pieczenia ani stanu podgorączkowego.
w każdym razie w weekend będę się oszczędzać. ogarnęłam kuchnie,chciałam jeszcze łazienke,ale T mi zabronił,pojechał na zakupy z listą i powiedział,że jeśli coś w domu zrobię to na tydzień mi zablokuje LIPCÓWKI...

Jeśli chodzi o glukoze to też mam 75. przeraża mnie,że będą mnie kłuć 3 razy. nie lubię tego

Odnośnie kaftaników-nie mam ani jednej sztuki i nie będę kupować,czytałam,że własnie takie kaftaniki i róznego rodzaju bluzeczki lubią się "rolować" na plecach,a to nie jest wygodne dla dziecka. Ja mam bardzo dużo bodów i z długim i z krótkim rękawem.
MarzenaBz ciuszki śliczne,

w poniedziałek pojadę znowu do ciucholandu,poszperam,może coś znajdę.
Póki co wszystkie ciuszki używane wyprałam w zwykłym proszku,ale tak za ok miesiąc będę prać w proszku dla dzieci.
Miłego dnia dziewczynki.

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

marzena, ja nie wiem czy pepek mam siny, wg mnie to bardziej braz, moze zle widze, ale fakt obwodke pepka mam ciemniejsza od reszty skory. a najlepsze, ze mam pepek taki wklesly wiecie, a teraz to mam prawie dziure

Gabi, jak nadal Cie boli to nigdzie sie nie ruszaj, ksiazka i na balkon, na tyle masz pozwolenie

zaraz Wam pokaze moje materialy i zdjecia poscieli jakie chce uszyc

pierwsza posciel bedzie miala rozowe wasy z jednej str a z drugiej rozowe kropeczki na bialym tle (ten material kropeczkowy dzis przyszedl)
a druga posciel bedzie taka i na nią mam juz wszystkie materialy

- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Widze dziewczyny z ejuz sie od razu na zime zaopatrujecie.. ja uzywanych ubranek niestety nie mam od kogo dostac a ciuchlandow tutaj nie mamy takich jak w Polsce.
Mama ma mi troche po rodzinie pozbierac ale to duzo i tak ich tutaj sie nie przetransportuje wiec musze wsyztsko kupywac i szukam co raz w klepach jakis promocji
Gabi 28 ja mam to samo rwanie wiec to chyba normalne choc wczoraj etz juz troszke panikowalam
Dzisiaj tesciowa przyjechala zrobila mi mniejszy ogródek na przodzie domu bo ja nie umiem nie lubie a teraz to nie chce sie przedzwigac tym bardziej gdy ciagnie ten brzuszek ale mala kopie ciagle to jest ok:)
Agnilla piekna ta posciel widzialam takie w sklepie i z polaczeniem z polarku z takimi wypustkami-super wzory! tez mialam taka zamawiac z mojego rodzinnego miasta ale juz znalazlam inna na allegro:)
A jak ja bym wam wstawila zdjecia moich zmian hormonalnych to byscie sie wystraszyly haha bo ja sama w panike wpadlam

ALe juz teraz to chyba sie przyzwyczailam, wczoraj mialam taka zgage palily mnie poliki i jeszcze nie moglam spac przez ta zgage wstawalam ciagle cala mokra....a dzisiaj przyszykuje sypialnie wywietrze posciel juz w ogrodku schnie odkurze moze bedzie sie lepiej spalo:)