- Otrzymane podziękowania: 65
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
Faktycznie białe łóżeczka królują na naszym forum Ale są śliczne - co tu dużo mówić Nic dziwnego A jeszcze jak dojdą posciele to już całkiem będzie pieknie!
Malgosiaw, ja też musze niestety poczekać z grillem do weekendu majowego ... Trcohę długo, ale cóż. Poczekamy Oby piekna pogoda nam to wynagrodziła
Ciuszki też fajne Ja o 11 jade z koleżanką do lumpków, w których jest ponoć odzież firmowa - chcemy wyłowić coś dla naszych dzieci koleżanka czeka na córeczkę i ma rodzić w maju, ale właśnie liczymy na to, że w majowy weekend zdążymy jeszcze zrobić wspólnego grilla gdzieś blisko domu i szpitala w razie czego
Uciekam bo muszę iść pod prysznic i umyć kudły zanim wyjedziemy. Jak cos upoluję to też wkleję zdjęcia
Miłego dnia Kobietki! Zdrówka i spokoju a na deser uspokajajacych nas kopniaczków!
P.S. Jaki ładny brzuszek! To mój jednak mniejszy a tak się cieszyłam że juz mam duży Spokojnie - urosnie Doczekam się
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
A propos tetna,to ja mam czasem wrazenie jakbuly mi serce mialo wyskoczyc. Wali jak oszalale, az mi sie cala klatka piersiowa rusza. Po chwili przechodzi. Macie tak?
Ja lubie byc w ciazy,to swietny stan. Ale gdy mialam fatalne dolegliwosci na poczatku to nie mialam takiego zdania. Wiadomo stres i zmartwienia pogarszaja samopoczucie,ale moze w drugiej ciazy mi to przewrazliwoenie przejdzie.
Nic czekam dalej bo zaraz wchodze. Ciekawe jak tym razem wyjdzie mi TSH.
Pozdrawiam i zycze slonecznego dnia i wielu kopniakow od naszych kopareczek!
- Queen89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moja Kropka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
Widzę że same białe łóżeczka królują . Ja chciałam brąz żeby do mebli w naszym pokoju pasowało ale białe są rzeczywiście urocze!
MarzenaBZ właśnie coś takiego miałam tylko mi się dłuższą chwilę utrzymywało ale ostatecznie się uspokoiło więc już jest wszystko super
Moja Kropka w końcu zaczęła kopać z całej siły i jak wczoraj w nocy urządziła sobie maraton to myślałam, że padnę ze śmiechu Jakie to jest wspaniałe uczucie
Chyba czas wziąć się za porządki!
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja juz mam okna pomyte-tesciowa umyl;a a ja podloge jeszce prasowanie bo wczoraj taka ladna pogoda to tyle prania wstawilam ale musze poodpoczywac, jak sie wczoraj polozylam po 9 to dzis o 9 wstalam bo mamy remont i wczoraj juz ledwo zylam:) jescze nie odespalam tego a chyba faktycznie dzieci reaguja dobrze na ladna pogode bo moja wczoraj caly dzien w brzuchu wirowala nawet jak chodzilam:)
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Bardzo ładne te Wasze łóżeczka, ja jednak szukałam czegoś ciemnego i chyba znalazłam swoje wymarzone łóżeczko.
Jeśli nic mi się nie odmieni to będzie najprawdopodobniej mój czerwcowy zakup Zaraz załączę zdjęcie!
A ja dalej zakatarzona... Muszę się w końcu wybrać na ten test obciążenia glukozą (75g, 1 i 2 h)... ehh... Jak tam u Was było dziewczyny? Dało się to jakoś wypić? Moja gin podpowiedziała mi, żeby zabrała ze sobą cytrynę
A jak tam u Was z kilogramami? Ja dziś zaskoczyłam samą siebie! 7 kilogramów więcej od pierwszego wpisu w karcie ciąży!!! W sumie ja miałam bardzo dużą niedowagę przed ciążą, więc tak naprawdę mam teraz ten mój brzuszek,a reszta dalej szczupła, aczkolwiek już nie taka koścista I czuję się naprawdę dobrze
- Queen89
- Wylogowany
- gaworzenie
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
oh jak ja lubie jak wklejacie fotki, uwielbiam je ogladac
rano pojechalam na krew, wrocilam taka pijana, ze poszlam dalej spac, a teraz to mam jeszcze wiekszego flaka niz mialam lece sie wykapac, obiad ugotowac
co do kolatania serca, to moga to tez byc problemy z tarczyca, moja siostra to miala i musiala brac leki cala ciaze, chociaz wczesniej nigdy nie miala tarczycowych problemow. w ciazy to mnie juz nic nie zdziwi
ja na glukoze wybieram sie w czw z lozeczkiem sie wybijam, moje, a raczej Poli bedzie meitowe.
milego dnia laski!
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Agnieszka89 ten sprzedający ma całkiem fajne te łóżeczka. Teraz muszę poszukać jakieś fajne komplety pościeli, żeby fajnie się komponowało.
Agnilla miętowe łóżeczko - super! Gdzieś już takie widziałam i wyglądało to naprawdę fajnie.
Widzę, że moje niedyskretne kilogramowe pytanie nie ma odzewu No cóż chciałam mniej więcej porównac, czy to dużo czy mało, ale jeśli to dla Was temat tabu to ok Miłego dnia wszystkim!
A! Jeszcze wklejam linka dla dziewczyn, które planują poród w Krakowie.
www.babyboom.pl/forum/krakow-f195/szpita...wasze-wrazenia-53276
Przeczytałam kilka wypowiedzi z tego roku i myślę, że moje rozterki zostały rozwiane. Czy któraś z Was też tam będzie? Może się spotkamy
- Queen89
- Wylogowany
- gaworzenie
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
a teraz musze Wam pokazac, odkladam miotle i szybko fotke cyknelam, bo przyszla moja sukienka na gorace dni
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
Wszystko jak nalezy
A ja sie wyrwalam dzis chwile z domu z mala buty jej kupisc bo noga zaczela rosnac jak szalona, masakra... chodzil juz w starych butach nie umiala... na poczatku to nie wiedzialam o co chodzi tak ostatnio zakrecona jestem... eh az wkoncu wpadlam na ten genialny pomysl zem moga byc zamale ;p i dzis sobie sama wybrala buciki. nie maialm nic do gadania.;p
A z zakupami dla Niny ja sie narazie wstrzymałam .. nawet mi zadnej radosci nie sprawia przegladania stron z wyprawka dla niej eeh. bd dobrze to dopiero bo dalej kupowac...
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
Dziewczyny cos ze mna nie tak...krew mi leci z nosa, jakies krostki mi sie pojawily w buzi, jezyk mnie boli jakbym miala nozem pociety i gdy robie siusiu widzialam na papierze kropki krwi ale to nie z pochwy bo sluz mam czysty...dziewczyny ja juz nie wiem co myslec...nawet mialam juz pakowac torbe i jechac na pogotowie ale krew juz przestala sie pojawiac...
Do 23 tc bylo wszystko ok ze mna i z malym a teraz ciagle cos...jutro na szczescie ide do gina i sie o wszystko wypytam i pewno badania mnie czekaja...mam tylko nadzieje ze z malym jest wszystko wporzadku...
Magdalen wiem ze trudno jest znalezc radosc jak non stop myslisz o zlym...ja powiedzialam ze po prostu ta ciaza mnie wykonczy. Nie fizycznie ale psychicznie