- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
ja chyba w ogóle najmniejsze rzeczy mam na 62. Jak myślicie, jakie rozmiary powinnam mieć na początek, np do szpitala?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Ale z kosmetykami się wstrzymałam jeszcze. Jakoś dopiero pod koniec myślę kupić, żeby data ważności była ok Może przesadzam, ale jakoś tak mam
W poprzednich wynikach moczu też miałam kilka leukocytów, ale moja gin mnie uspokoiła. Dostałam Urinal 2x1 przez tydzień i miejmy nadzieję przeszło. Zobaczymy jakie będę teraz miała wyniki.
MarzenaBZ faktycznie w Pepco można znalezc bardzo fajne ciuszki. Już nie mogę się doczekać miny mojego G. jak zobaczy koszulkę. Coś czuję, że będzie to jedna z ulubionych
- kinngga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Nie mam nic z napisem dla mamusi, ale sie doczekam Upoluję w końcu
Ali, kolejyn fajny brzuszek I rampers ! Bardzo sympatyczny
Agni, będę walczyć o Patryczka W końcu to ja jestem mamą i ja noszę tego maluszka pod sercem - mam wiecej praw do niego
Byłam dzisiaj w Carefourze, ale nie było proszków Loveli, w ogóle ja mam taki mały ten market i tam właściwie to nic ciekawego nie było, dlatego wybrałam się do Tesco. Nie wiem czy to drogo czy nie, ale 1,8 kg Loveli (proszek) kupiłam za 21,99 zl. Duże były bardziej opłacalne - to na pewno - ale ja i tak miałam ciężko, bo kupiłam dwa proszki: kolor i do białego i do tego płyn do płukania tkanin 2l, więc trochę się machnęłam. Nie mogę tyle dźwigać bo mnie ciągnie brzuch :/ Co prawda na dwie ręce, ale i tak to już było sporo... Dobrze że mieszkam niedaleko. A tak bardzo chciałam już mieć te proszki, żeby dzisiaj poprać i ... Własnie spędziłam ponad godzinę na obcinaniu wszystkich cen i juz mi się odechciało :/ Klapło mi się i spać się chce, do tego pogody nie ma więc jednak pranie poczeka. Ale już chociaż posegregowane
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
a na obiadek pstrag z pieca jakos mam ostatnimi czasy slabosc do ryb.
ale wrzucacie piękne brzuszki co jeden to ladniejszy
- Tija
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
Ale wiekszosc ma ładne zgrabne brzuszki moj taki tylko jakis eh te ciuszki tez super;D tez musze znalezc "coreczke Tatusia" hue ja czapeczek mam troche po Amelii takie slodkie nie uzywwane bo byly za male na wielka glowe Malej bede jutro w rodzinnym domku to porobie zdj ciuszkow to tez wam wrzuce
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
cania szalejesz z tą wyprawką i praniem - czy Ty już masz prawie wszystko kupione??
Dziewczyny a macie gdzieś jakąś listę z wyprawką czy korzystacie po prostu z netu i doświadczenia:)
elmirka_20 ciężarówką nie wolno tak dużo dźwigać!! i tak już w brzuszku dzwigamy maluszka i resztę - powinnas poczekać na jakiegoś tragarza co by Ci pomógł
- carmen12345
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Ciebie nasze słoneczko
- Otrzymane podziękowania: 2
zrobię wieczorem, albo jutro
Agnii co do leukocytów to ja nie mogę sobie z nimi poradzić już od 15 tygodnia ciązy ;/
początkowo leczono mnie furaginą (nie polecam, przynajmniej u mnie nic nie zadziałała) potem pani doktor przepisała mi keflex -250. Brałam brałam chyba tydzień, więcej mi zabroniła. Leukocyty spadły. Przez dwa tygodnie nie brałam nic, po czym zrobiłam badania moczu a tu proszę leukocyty oszalaly i znow wzrost. Teraz cały czas jestem na keflexie tyle że 500.
Dodatkowo mam białko i inne cuda i ciągłe leczenie.. także radze się tego pozbyć raz a dobrze, bo ja się już bawię z tym 10 tygodni.
Cania- to tak jak ja z tymi rybkami.. ja dzisiaj wcinam łosośka.. ale na pstrąga tez mam ochote
MarzenaBZ co do ubranek na sam początek to akurat już mam gotowe, bo córce mojej cioci, która urodziła w październiku i powiem tak... 56 kaftaniki, śpiochy, body mam tak naprawdę nie używane, bo ciocia urodziła ponad 4 kilogramową M. a z każdego rodzaju na 56 mam po 15 rzeczy. Także my na początek kupimy tylko jedną rzecz symbolicznie.
To co kupuje już sama ( a też mam dużo rzeczy w spadku) to głównie jest rozmiar 68, mniej rzeczy na 62. A większe niż 68 to już będę z małą na zakupy chodziła, także nie kupuję wcale.
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ali, ja tez sie z kosmetykami i lekami wstrzymuje, kupie na poczatku czerwca jakos, choc nie powiem to oilatum jest w promocji, moze pojde i spytam w aptece jaki ma termin waznosci
u mnie tez dzis rybka, dorsz piecze sie a ja czekam na emza. ziamniaczki swieze z koperkiem, najem sie i pekne
narzucilam dzis sobie tempo, zeby spacer byl tez malym wysilkiem ale moje dziecie chyba po zlosci wbijalo mi co chwila palec w pecherz musialam zwlaniac, bo myslalam, ze sie posikam
Magdalen, przeciez u Ciebie to druga ciaza. wiadomo, ze w kolejnych ciazach brzuch jest inny, nie przejmuj sie niczym
sluchajcie co do ruchow, co sie dzis kladlam i mowilam Poli, ze moze sie ujawnic bo taty nie ma i nie patrzy to tak tańcowała normalnie miałam sama ubaw z siebie, bo takie głupoty jej gadałam
ja dzis w plecy, zrobilam tylko jedno pranie, popralam wszystkie czapeczki, moze cos na wieczor wstawie, w nocy lekko przeschnie i od rana na balkon maz wystawi. kurde gdzie on jest, glodna jestem
ooo dzis doszly moje kremy na brzuch i biust i przescieradla, odhaczam na liście wyprawkowej
meniado, ja mam liste na kompie, podeslij mi maila to Ci wysle
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- Tija
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
ja nawet nie mam czasu,kiedy dokladnie przeczytac wszystkie moje zaleglosci,codziennie praca do 16.00, potem trzeba cos zawsze w domu zrobic,dzisiaj w koncu zamontowali mi panele w salonie i juz troszke odetchnelam,zawsze to mniej sie beda plyki brudzic. czekamy na kuchnie w maju i schody i malenstwo bedzie mialo juz prawie urzadzony domek
angila kroluje tutaj ze wszystkim zastanawiam sie co ci brakuje?
ja pomalu organizuje rzeczy,jak kupie sobie w koncu pralke,to bede prac,bo nie chce mi sie do mamy zawozic tych wszystkich rzeczy
moj brzusion ciazowy teraz juz sie ujawnil jutro pochwale sie nim wam
agnila podeslalabys mi link,jakie butelki kupilas
pozdrawiam i milej nocy,padam