- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
Życzę dobrej nocy i do jutra!!!
Właśnie sobie przypomniałam, że mnie badania czekają rano (mocz i HBS)
PS. Fajnie, że forum znów działa:)
Oby się już nic nie zepsuło!
- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25

Jak ja sie ciesze ze forum juz dziala choc szczerze mowiac dosc malo mialam czasu by w ten weeken chocby zajrzec...przeprowadzamy sie z mezem, do konca maja musimy sie wyńiesc a dostalismy juz klucze od nowego m wiec trzeba bylo posprzatac

Tak naprawde to maz sprzatal a ja dotrzymywalam mu towarzystwa czasem cos malego lekkiego zrobilam...
Dziewczyny sliczne te wasze zakupy...wozki, ubranka i wogole wszystko cudne...

Dziewczyny czas to tak szybko ucieka ze nawet nie wiedzac kiedy zrobila sie polowka maja ...wlasciwie mniej niz wiecej zostalo do konca...ja jestem wykonczona ta gonitwa choc i tak staram sie oszczedzac

Odnosnie kosmetykow do szpitala to tam gdzie bede rodzic wszystko niby zapewnia szpital chyba ze ktos chce w swoje ciuszki ubrac dziewcko i takie tam generalnie jesli ktos chce miec swoje to moze miec...polozna powiedziala o sudocremie i to wszystko...kapac tak jak juz wczesniej mowilam nie bedziemy mogli wiec szpital niech zapewnia kosmetyki do kapieli....
Milej nocy dziewczyny

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Ale dzis mialam dzien "na nie". Skonczylo sie tym ze wybuchlam na meza w samochodzie ze nastepnym razem on bedzie parkowal.i trzasnelam drzwiami rzucajac mu kluczyki. Ale mnie zlosc chwycila, oczywiscie przesadzona. No ale taki dzien, hormony itd, trzeba sobie poplakac albo sie powkurzac heh. Jutro bedzie lepiej

Maz mi kupil w biedronce pilke gimnastyczna, cos moze pocwiczymy jutro

Uciekam do lozka. Dobranoc, Dziewczyny

- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

W końcu moze juz sobie odpuszcza tych prac eh, oby juz wszystko działalo

A ja wczoraj miałam w miare dzień, pyszny obiadek zrobiłam troche posprzatałam,wieczorem jak sie ocieplilo tak faaajnie to bylismy z mala na spacerku i tak sobie dzionek jakos minal a z rana bylam krew oddac, dzis ide odebrac ciekawe jak te moje zalazo czy podnioslo sie troszkuuu czy nicc. eh .
AAAAaaaa DZISIAJ DO LEKARZA IDE !!

Miłego dzionka Kochane!
P.S.
Maaaam śliczna pogoode za okneeem, wrecz cuuudowną!!!

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Nareszcie forum dziala! Oby juz bez przerw, bo wczoraj od rana odswiezalam i nic. Widze ze zdjecie z profilu mi zniknelo, no nic, nadrobie pozniej. Jestem w drodze do poradni patologii ciazy, runda nr 3

Wczoraj mialam dzien na pranie i prasowabie ciuszkow. Caly dzien nad tym mi zeszlo

Za oknem pogoda cudowna wiec i humory beda dzis dopisywac

- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
łobuzy pozmieniały awatary, ale grunt, że wszystko działa:) wczoraj byłam z pracy na wycieczce do Elbląga, pan doktor pozwolił to pojechałam z dziewczynami:) było super, choć jak wyruszyłam przed 6 rano to w domku z powrotem byłam po 20:) ale dzięki cudnej pogodzie zniosłam wszystko lepiej niż myślałam:)
doktorka mam w czwartek to i mnie będzie wysyłał na badania, o których pisałyście. Tam mało już czasu zostało do porodu. Nie do wiary

Pozdrawiam i miłego

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Boziu, jak mi Was brakowało !!! Gabi28 - normalnie wyjęłaś mi to z ust: ja już bez Was żyć nie mogę !!!

Może źle widzę, ale zmian to za dużo jakoś na razie nie zaobserwowałam poza tym, że znowu niektóre wypowiedzi Agnilli są poucinane po prawej stronie ...
Co do filmiku.... Mój synek mimo, że mamy nieco wcześniejszą ciążę, bo 32 a nie 36 tydzień, to też tak potrafi szaleć w brzuszku. Ale to, co zrobił wczoraj to mistrzostwo świata (naszego prywatnego

Mamusie, cieszę się, że już znowu mamy kontakt, mam ogromną nadzieję, że już nic i nikt go nie zakłóci i zyczę Wam miłego, radosnego i słonecznego dnia oczywiście bez dolegliwości a i chyba nawet tego forum nie wyłączę bo az się boję, że znowu przestanie działać :/

Buziaki dla Was ;***
P.S. Cieszę się, że wyjaśniła się sprawa z papierowymi ręcznikami

- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mnie teraz poki ładna pogoda sie zapowiada na kilka dni czeka pranie potem prasowanie

8 tyg zostalo , a nawet juz nie

Wczoraaj marudzilam , ze mam dosyc juz tego calego stanu, do tego wszystkie ciuchy sa za male.... eh

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Hurrrraaaa, DZIAŁA FORUM!!!!

Jak ja się za wami stęskniłam....dokładnie tak jak piszecie - to jakieś uzależnienie

U mnie też cudna pogoda od rana, więc spacerek musi być

Elmirka współczuję ci sytuacji ze szkołą rodzenia. Niepoważnie podeszli do sprawy, ale nic nie zrobisz.
Ja miałam w sobotę przedostatnie zajęcie w szkole rodzenia. Niestety byłam sama, bo mąż nie wrócił na weekend

Buziaki kochane...miłego dzionka i oby nam forum już nie szwankowało

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
Ja tez dzis mam ginka ale o 10.30 co do wynikow krwi najgorszych nie mam hemoglobine mam w dole ale lepsza niz przy ostatnich badaniach wiec tragedii nie ma jak na ten etap ciazy to mysle ze super:)
U mnie pogoda przepiekna jak w lato. Ja to nie moge patrzec na moje nogi takie grube kolana oblane tluszczem a do tego opuchniete masakra:(
- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A co do nóg to tez nie moge patrzec na swooje. I nie wiem jak ja zaloze krotkie spodenki czy jakas kiecke. eeh Nie sa grube czy cos ale takie jak nie moje , blaade jak dupa celilicik sie pokazalm na udach eh ... Zawsze miałam masywne nogi ale byly w miare fajne a teraz bleeeeeeeeeeeeee.

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

10,5 kg na plusie robi swoje