BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #881433 przez misiana
Uciekam odpoczywać do narzeczonego :) A wam mamusie życzę dobrej nocy :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #881439 przez MarzenaBZ
Ja również uciekam...z psem na spacer:) (Bo mąż ma 2 zmianę i będzie przed 23.00)
Życzę dobrej nocy i do jutra!!!
Właśnie sobie przypomniałam, że mnie badania czekają rano (mocz i HBS)

PS. Fajnie, że forum znów działa:)
Oby się już nic nie zepsuło!

10 lata 11 miesiąc temu #881457 przez Magdalen
Ja rowniez zycze dobrej nocy :D :kiss:

Ah naprawde sie ciesze ze forum juz dziala :)

10 lata 11 miesiąc temu #881463 przez malgorzatawalak
Hej dziewuszki :laugh:
Jak ja sie ciesze ze forum juz dziala choc szczerze mowiac dosc malo mialam czasu by w ten weeken chocby zajrzec...przeprowadzamy sie z mezem, do konca maja musimy sie wyńiesc a dostalismy juz klucze od nowego m wiec trzeba bylo posprzatac :laugh:
Tak naprawde to maz sprzatal a ja dotrzymywalam mu towarzystwa czasem cos malego lekkiego zrobilam...
Dziewczyny sliczne te wasze zakupy...wozki, ubranka i wogole wszystko cudne... :laugh:
Dziewczyny czas to tak szybko ucieka ze nawet nie wiedzac kiedy zrobila sie polowka maja ...wlasciwie mniej niz wiecej zostalo do konca...ja jestem wykonczona ta gonitwa choc i tak staram sie oszczedzac ;)
Odnosnie kosmetykow do szpitala to tam gdzie bede rodzic wszystko niby zapewnia szpital chyba ze ktos chce w swoje ciuszki ubrac dziewcko i takie tam generalnie jesli ktos chce miec swoje to moze miec...polozna powiedziala o sudocremie i to wszystko...kapac tak jak juz wczesniej mowilam nie bedziemy mogli wiec szpital niech zapewnia kosmetyki do kapieli....

Milej nocy dziewczyny :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #881479 przez Cania
Ja ide te wszystkie hbsy itd ide robic we wtorek :) jak sobie pomysle ze to juz te badania ktore beda ode mnie chcieli w szpitalu to jakos tak do mnie dociera, ze to juz niedlugo.

Ale dzis mialam dzien "na nie". Skonczylo sie tym ze wybuchlam na meza w samochodzie ze nastepnym razem on bedzie parkowal.i trzasnelam drzwiami rzucajac mu kluczyki. Ale mnie zlosc chwycila, oczywiscie przesadzona. No ale taki dzien, hormony itd, trzeba sobie poplakac albo sie powkurzac heh. Jutro bedzie lepiej :)

Maz mi kupil w biedronce pilke gimnastyczna, cos moze pocwiczymy jutro :D zobacze co to warte :)

Uciekam do lozka. Dobranoc, Dziewczyny :)

10 lata 10 miesiąc temu #881499 przez Magdalen
Witam :D
W końcu moze juz sobie odpuszcza tych prac eh, oby juz wszystko działalo :D

A ja wczoraj miałam w miare dzień, pyszny obiadek zrobiłam troche posprzatałam,wieczorem jak sie ocieplilo tak faaajnie to bylismy z mala na spacerku i tak sobie dzionek jakos minal a z rana bylam krew oddac, dzis ide odebrac ciekawe jak te moje zalazo czy podnioslo sie troszkuuu czy nicc. eh .
AAAAaaaa DZISIAJ DO LEKARZA IDE !! :D Juz od rańca sie denerwuuje :( Mam dopiero na 18 wiec caly dzien czekania, ale dobrze , ze forum dziala bede miala co robic, oby tylko nie wylaczyli ;)
Miłego dzionka Kochane!

P.S.
Maaaam śliczna pogoode za okneeem, wrecz cuuudowną!!! :D od 5 spać juuz nie mogłam bo sloneczko juz swiecilo slicznie :D Czyściuutkie niebieskie niebooo,sloneczko grzeje minimalny wiatereeek :D Dooooczekałam sie :D

10 lata 10 miesiąc temu #881501 przez Cania
Hej Dziewczyny :)

Nareszcie forum dziala! Oby juz bez przerw, bo wczoraj od rana odswiezalam i nic. Widze ze zdjecie z profilu mi zniknelo, no nic, nadrobie pozniej. Jestem w drodze do poradni patologii ciazy, runda nr 3 :)

Wczoraj mialam dzien na pranie i prasowabie ciuszkow. Caly dzien nad tym mi zeszlo :)

Za oknem pogoda cudowna wiec i humory beda dzis dopisywac :) milego dnia! :)

10 lata 10 miesiąc temu #881507 przez staślubania
Hej Dziewczyny:)

łobuzy pozmieniały awatary, ale grunt, że wszystko działa:) wczoraj byłam z pracy na wycieczce do Elbląga, pan doktor pozwolił to pojechałam z dziewczynami:) było super, choć jak wyruszyłam przed 6 rano to w domku z powrotem byłam po 20:) ale dzięki cudnej pogodzie zniosłam wszystko lepiej niż myślałam:)
doktorka mam w czwartek to i mnie będzie wysyłał na badania, o których pisałyście. Tam mało już czasu zostało do porodu. Nie do wiary :blink:
Pozdrawiam i miłego :cheer:

10 lata 10 miesiąc temu #881508 przez elmirka_20
No wreszcie! :)

Boziu, jak mi Was brakowało !!! Gabi28 - normalnie wyjęłaś mi to z ust: ja już bez Was żyć nie mogę !!! :) Ostatnie 4 dni mijały jakby chciały a nie mogły, co za katorga :/ ....

Może źle widzę, ale zmian to za dużo jakoś na razie nie zaobserwowałam poza tym, że znowu niektóre wypowiedzi Agnilli są poucinane po prawej stronie ...

Co do filmiku.... Mój synek mimo, że mamy nieco wcześniejszą ciążę, bo 32 a nie 36 tydzień, to też tak potrafi szaleć w brzuszku. Ale to, co zrobił wczoraj to mistrzostwo świata (naszego prywatnego :) ) !!! Mąż aż krzyknął jak to zobaczył !!! :) Synio wywalił piąstkę za brzuch (normalnie taki aż ogromny guziołek jak cała piąstka! ) i tak szybko jeździł nią przez brzuch, że naprawdę mąż aż krzyknął a potem siedziliśmy: ja się śmiałam z całej sytuacji a mąż wciąż pod wrażeniem. Nie wiedziałam, że jest coś, co może go jeszcze aż tak zaskoczyć ! :)

Mamusie, cieszę się, że już znowu mamy kontakt, mam ogromną nadzieję, że już nic i nikt go nie zakłóci i zyczę Wam miłego, radosnego i słonecznego dnia oczywiście bez dolegliwości a i chyba nawet tego forum nie wyłączę bo az się boję, że znowu przestanie działać :/ :) Schiza, nie? :)
Buziaki dla Was ;***

P.S. Cieszę się, że wyjaśniła się sprawa z papierowymi ręcznikami :) A ja wciąż nie mam szkoły rodzenia ... Dzisiaj skontaktuję się z moją położną, żeby mi wszystko wyjaśniła w domu... Już się nie łudzę, że w ogóle ktoś się do mnie odezwie ze szpitala... Kpina jakaś...

10 lata 10 miesiąc temu #881515 przez Magdalen
Elmirka , ja tez nie wyłaczam bo mam wrazenie ze jak wył. to znow nie da sie wejsc :P heeh . Uzależnienie !!! :D
Mnie teraz poki ładna pogoda sie zapowiada na kilka dni czeka pranie potem prasowanie :D ale prasowanie zostawie sobie na brzydkie dni :D
8 tyg zostalo , a nawet juz nie :D szooook rzeczywiscie... migiem to zleecialo.
Wczoraaj marudzilam , ze mam dosyc juz tego calego stanu, do tego wszystkie ciuchy sa za male.... eh :( a teraz jak tak cieplo to nawet nie mam w czym wyjsc... a to tak nie faaajnie ;/ Ale myslac ,ze porod tuuz tuuz to z drugiej strony wolalabym to przeciagnac jaaak najdluzej ale patrzac na wizje trzymanie cooorci na reekach to hmmm... rowniez juz bym chciala byc po :D

10 lata 10 miesiąc temu #881518 przez Lyanka
Witam kochane dziewczynki!!! :cheer:
Hurrrraaaa, DZIAŁA FORUM!!!! :laugh:
Jak ja się za wami stęskniłam....dokładnie tak jak piszecie - to jakieś uzależnienie :) Ale kto nas lepiej zrozumie jak nie my same.

U mnie też cudna pogoda od rana, więc spacerek musi być ;) We czwartek mam USG i już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć maluszka i dowiedzieć się o wszystkie szczegóły związane z jego rozwojem :cheer:

Elmirka współczuję ci sytuacji ze szkołą rodzenia. Niepoważnie podeszli do sprawy, ale nic nie zrobisz.
Ja miałam w sobotę przedostatnie zajęcie w szkole rodzenia. Niestety byłam sama, bo mąż nie wrócił na weekend :( Ale godnie go zastępowałam hihih...bo temat był o pielęgnacji maluszka, kąpieli, ubieraniu itd. Teraz tylko będę musiała przeszkolić męża co by wstydu nie narobił jak będzie pierwszy raz syna ubierać hihihi :P

Buziaki kochane...miłego dzionka i oby nam forum już nie szwankowało ;)

10 lata 10 miesiąc temu #881520 przez wiolcia1004
Hejka dziewczyny no juz chyba wkoncu skoncza konserwacje tego forum!
Ja tez dzis mam ginka ale o 10.30 co do wynikow krwi najgorszych nie mam hemoglobine mam w dole ale lepsza niz przy ostatnich badaniach wiec tragedii nie ma jak na ten etap ciazy to mysle ze super:)
U mnie pogoda przepiekna jak w lato. Ja to nie moge patrzec na moje nogi takie grube kolana oblane tluszczem a do tego opuchniete masakra:(

10 lata 10 miesiąc temu #881530 przez Magdalen
Wiolcia no u mnie własnie to samo. Lato jak nic :D ale przyda sie sloneczka troszke po tych paskudnych dniach deszczowych brzydkich pochmurnych .:D
A co do nóg to tez nie moge patrzec na swooje. I nie wiem jak ja zaloze krotkie spodenki czy jakas kiecke. eeh Nie sa grube czy cos ale takie jak nie moje , blaade jak dupa celilicik sie pokazalm na udach eh ... Zawsze miałam masywne nogi ale byly w miare fajne a teraz bleeeeeeeeeeeeee. :D

10 lata 10 miesiąc temu #881532 przez wiolcia1004
No własnie dlatego zostaly nam długie namioty do noszenia ehheheheh. Ale jeszcze troche i zgubimy wszystkie te kg i litry wody ktora w nas jest.

10 lata 10 miesiąc temu #881541 przez Lyanka
Widzę, że nie tylko ja mam problemy ze swoim wyglądem i też zauważyłam, że na udach mam całkiem konkretny cellulit, ale takie są uroki ciąży ;)
10,5 kg na plusie robi swoje :) Ale pocieszam się tym, że przy porodzie ok. 8-9 kg się traci ;) Oby tylko teraz do rozwiązania dużo nie przybrać tu i ówdzie :huh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka