BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881744 przez Magdalen
Prooooosze Was!.. Wy nie widzicie tych ud i brzucha, a zdj po 8 miechacch po porodzie??????? ;/ Eh. Przytyłam z Amela 27!!!!!!!!!!!! kg . przypominam... zrzuciłam dopero po roku wszystko...
Za nim pokazałam sie ludziom po porodze to byla dluuga droga przede mna ... ale zaczełam sobie wmawiac ze duzo grubsze ode mnie z obwislym brzucholem, z rozstepami pasukdnymi z celuitem chodza na plaze takie bleee to czemu ja mialabym nie isc i tak jakos mi poszlo :D Ale pomogła mi opalenizna bez niej nie daloby rady :P
Wiec sie nie martwcie swoimi brzuszkami to co ma uciec w sina dal to ucieknie :D a zostana tylko drobne uroki po ciazy :D Goorzej z piersiami bylo ... byly rozlane takie fuuuu i zostaly takie... i nie lubie jak partner ich dotyka bo sie nazwyczajniej sie ich wstydze :D ale to juz maly problem :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #881746 przez malgorzatawalak
Dziewczyny ale juz sie rozpisalyscie :laugh: mnie tez tego brakowalo :laugh:
Marzenka ale z ciebie laseczka...chcialabym tak wygladac :) serio, serio...mam taka nadzieje ze moze po porodzie jak juz maly zacznie ciagnac z piersi to wyciagnie zbedne kilogramy... :laugh: jak myslicie mozna miec taka nadzieje? :cheer:
Magdalen wez ten filmik troche hardcore...nie wiem czy chce go ogladac z mezem bo boje sie ze zmieni zdanie i powie ze jednak go nie bedzie przy porodzie...odkad dowiedzialam sie o tym ze bede rodzic sn a cc to tylko ewentualnosc to chodze jakas zestrachana...maz odkad mu powiedzialam ze chce zeby byl ze mna to tez jakis taki bojazliwy :cheer:
Dzis wybralam sie na male zakupy, pogoda sliczna to czemu sie nie przejsc troszke :cheer: mam fajny lumpeks na swoim osiedlu...sa tam nowe i uzywane ciuszki...nowe sa troche drozsze ale uzywane dzieciece kosztuja 2zl sztuka :cheer: az szkoda nie zajrzec i kupic cos fajnego :laugh: kupilam na 10,- spiworek do spania ....bezowy z brazowym misiem na przodzie :laugh: super ...

Dziewczyny nie miejcie skurczy bo to jeszcze nie czas :laugh: trzymajcie sie razem...

10 lata 7 miesiąc temu #881749 przez Cania
Na pewno zostanie tu i tam :) nie ma co sie ludzic. Ale juz z mezem mamy ostry plan chodzic na silownie jak tylko juz bede mogla i wroce do siebie :) wiec bedziemy walczyc z ciazowymi pozostalosciami razem :) oby nam to wyszlo :)

Zdecydowanie trzeba kopiowac sobie wiadomosci. Mnie prawie za kazdym razem przekierowuje na strone z kategoriami forum. Ale prawie zawsze kopiuje wczesniej to co napisalam wiec nie ma tragedii :)

10 lata 7 miesiąc temu #881750 przez MarzenaBZ
Długo szukałam i znalazłam tę kobietę!
Przeczytajcie historię Jade Beall , ja oglądałam o niej reportaż. Postanowiła zaakceptować siebie i swoje ciało po porodzie.
W DDTVN była natomiast matka trójki dzieci, która długo rozpaczała patrząc na swoje ciało i gdy już miała iść na operację plastyczną, zobaczyła, że tak naprawdę jest piękna, bo nosi na sobie ślady cudów, które się dokonały w niej!
Chciałabym mieć w sobie tyle dystansu:D
Polecam pooglądanie zdjęć:)
To artykuł o pomyśle.
kobieta.wp.pl/kat,65524,opage,7,title,Ci...c.html?ticaid=112c24
A tutaj strona całej akcji "Beautiful Body Project"
www.abeautifulbodyproject.com/?COLLCC=32911557&

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881754 przez marzena25
Witajcie ciężarówki :) nareszcie działa to forum , nadrobić Was też nie było łatwo :)

Angila wstaw zdjęcie fotela jaki kupiłaś tez jakiegoś szukam ale nic nie mogę znaleźć.
U mnie dzisiaj też pogoda piękna i zrobiłam pierwsze pranie :)

Dziewczyny mówicie że nie macie się w co ubrać a co ja mam powiedzieć jak obrona mn ie jeszcze czeka za niecały miesiąc wtedy to chyba założę worek po ziemniakach :dry:

Jeśli chodzi o poród to mąż ma być ze mną, musi być bo się boje okrutnie :(

W czwartek mam gin to pooglądam tą moja pannę dzisiaj to od 4 już szalała i po żebrach mnie kopała, ale uwielbiam takie pobudki nawet o 4 rano :)

Właśnie dzwonił kurier zaraz będzie z pościelką :) będę mieć co prac znowu :)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 7 miesiąc temu #881767 przez ggabii
Mnie też jeszcze czeka wielkie pranie bo póki co to jestem w przysłowiowym lesie.... Ale znów muszę to odłożyć na kolejny tydzień bo wrócę być może dopiero w poniedziałek.

10 lata 7 miesiąc temu #881768 przez misiana
Jezu Magdalen wyglądałaś naprawdę niesamowicie ;D Ja przed ciaza takiej figury nie mialam hehe.

Większa polowa moich letnich ciuszkow niestety jest za mała, tzn getry czy spodenki spadaja z brzuszka a wszytskie bluzki bokserki czy koszulki sa za krotkie brzuszek jest do polowy goły ;) Więc trzeba było cos sobie kupić hehe
allegro.pl/okazja-3-4-anatomiczne-leggin...-xl-i4218402086.html
allegro.pl/k13-ciazowa-sukienka-tunika-b...ena-i4241206680.html
allegro.pl/wiosenne-ciazowe-getry-leggin...xxl-i4218401366.html

10 lata 7 miesiąc temu #881769 przez Ali
No nareszcie wszystko wyprane... dwie suszarki z praniem i trzy sznury w ogrodzie zajęte ;) aż nie miałam już gdzie co dac. No i sie dorobiłam twardego brzucha i skurcze się zaczynają :( idę leżeć i odpoczywać. Cały czas negocjuję z malym, żeby chociaż do czerwca dociągnąc... ale sypie sie pomału ehh nawet wszyscy wokoło mówią, że coś się dzieje :ohmy:

10 lata 7 miesiąc temu #881778 przez Magdalen
Ali Ty daj sobie na wstrzymanie jak masz takie skurcze! Sama cos o tym wiem... Nie ma co ryzykowac ...A jak juz cos musisz koniecznie zrobic to pamlitku i po troszke .... Odpoczywaj z dupa do gory zeby nic wylezc nie chcialo za szybko !!!
A niech nikt tam nic nie kracze Nogi na krzyz i wytrzymasz zostalo ci jakos 6 tyg :D :D
Fajnie , ze uwazacie ze dobrze wygladałam... no ale ja sie tak nie postrzegałam :D

10 lata 7 miesiąc temu #881783 przez misiana
Ali popieram Magdalen, połóż się z dupą i leż jak czujesz że coś jest nie tak.

10 lata 7 miesiąc temu #881788 przez Magdalen
Wieeecie co !! :D
Mam prośbe do Was wszystkich :D
Hueh :D
Zwracajcie sie do mnie Magda nie Magdalen :D
Innych Madziorek tu nie ma wiec chyba mozna :P
A mi bedzie lepiej :D
Heh :D

10 lata 7 miesiąc temu #881793 przez misiana
Szczerze to Magda nawet lepiej brzmi ;D hehe
Magdalena to tak poważnie brzmi ;D

10 lata 7 miesiąc temu #881796 przez Magdalen
No ja nie lubie jak ktoś sie zwraca do mnie Magdalena , Madziusia , MAdziunia, Magdusia , Magda badz Madzia pasuje L:D hahah :D W czasach szkolnych to nawet tego imienia nie uzywałam :P ale z czasem zaczeło mi sie podobac w miare :D heh :P

10 lata 7 miesiąc temu #881803 przez misiana
Hehe rozumiem Cię;D w czasach szkolnych też tak srednio moje imie mi sie podobalo bo Mart w klasie mialam oprocz siebie jeszcze 3 inne ;D

Słuchajcie, jestem pewna w 100% ze ten temat byl juz tytaj poruszony, ale nie chce mi sie szukać wsrod tych 307 stron rozmowy odpowiedzi ;D Powiedzcie mi badż polećcie jakiś materac do łóżeczka. Na allegro dostepne są piankowe, piankowo gryczane, gryczano kokosowe, piankowo gryczano kokosowe itd ;D

10 lata 7 miesiąc temu #881807 przez Magdalen
Z tego co pamietam to wiekszosc chyba wybrała gryczano- kokosowy :D Piankowe sa nie polecane , jakies tam jeszcze lateksowe niby sa najlepsze ale droogie :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka