- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
a coś czułam,że dzisiaj będzie już forum.
u mnie też słoneczko pięknie świeci,pranie się już robi,na balkonie wczorajsze pewnie już wyschło to później wezmę się za prasowanie.
Mam pytanko do tych które mają rozstępy,pojawiło mi się coś na brzuchu,to małe coś takie moze na 3 mm. i jest koloru fioletowego,jakby jakaś żyłka pękła.I jest to poprzecznie,nie martwię sie tym,ale chciałabym wiedzieć czy to maleństwo to jednak rozstęp.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Jak się cieszę, że nareszcie forum działa! Wczoraj już nawet nie sprawdzałam wieczorem, stwierdziłam, że pewnie dalej trwają prace. A Wy tutaj już działałyście!
A ja przez te kilka dni zaczęłam się sypać. Skurcze mam wieczorami już dosyć częste, miałam nawet w nocy z soboty na niedziele jechać do szpitala, ale na szczęście się wyciszyły (prosiłam synusia, żeby jeszcze mamie dał trochę czasu i się uspokoił). Chyba mi chciał samym sobą prezent na urodziny zrobić, bo miałam w niedzielę
Jutro jadę na glukozę, juz trzecia ehhh chyba się uzależnię oby wynik było poprawny jak za drugim razem! A 27 dopiero mam wizytę, chociaż jak te skurcze będą sie nasilać to pojadę jeszcze w tym tygodniu.
Także mam leżeć i leżeć, ale nie mogę, bo pogoda przepiękna! Dziś w końcu zabieram się za pranie ciuszków mojego maluszka. Mój tata mnie pyta po co piorę, skoro wszystko nowe... faceci hehe
jeszcze się Wam pochwalę moim G. jak pięknie zaczyna mówić po polsku! Wczoraj dzwonił i mnie zadziwił. Stara się jak nie wiem i jestem z niego dumna Zresztą wszyscy z mojej rodziny zauważyli w tym roku jaki zrobił postęp. Będzie się uczył polskiego razem z synusiem już wkrótce
A co do nóg to ja dziewczyny nie mogę narzekać. Co prawda od kilku dni wieczorem mam popuchnięte i pojawiają się obrzęki, ale mam naprawdę szczupłe nóżki, także wyglądają ok i jak na razie ani cellulit ani rozstępy nie wystąpiły, także mam nadzieję, że tak juz będzie do końca. A ten już tuż tuż
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Elmirka co to z ta Twoja szkola rodzenia, kpina jakas...
Ali nawet nie strasz jakimis skurczami! Agni dala nam szlaban
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja już wygodne buty kupiłam sobie tydzień temu. Tym razem w normalnym sklepie,ale bardzo często kupuje hutrowo w sklepie internetowym. www.czasnabuty.pl Są tanie i fajne.
I znowu mi sie nic nie chce.
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Gabi28 To napewno rozstep.. Mam takich kilka a może kilkanascie .. Kupiłam BIO-OIL za 60 zł ale powiem wam że nie bardzo widać rezultaty uzywania tego kosmetyku ..
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
Ja juz nie spalam o 3.30... Znowu sie zaczelo, wstaje na siusiu i juz nie moge zasnac, krece sie w lozku i budze meza a potem o 6 zasypiam i spie jak niemowle, dzis do 10 zal mi tylko meza bo ma duzo na glowie a jeszcze nocy nie przespi przeze mnie... jest mi coraz ciezej i wstawac tez mi coraz ciezej...mnie tez juz nachodza mysli ze moglo by sie to juz skonczyc...
A potem mysle ze wlasciwie to juz ostatnia prosta i stresik lapie...dzis u mnie tez piekna pogoda i zabieram sie za pranie ciuszkow dla malego potem tylko prasowanie i choc jedno bedzie z glowy
Dziewczyny wasi mezowie beda przy porodzie? Rozmawialiscie juz o tym? ja rozmawialam juz ze swoim i ustalilismy ze bedzie ze mna ale jak to bedzie nie wiadomo...
Milego i slonecznego dnia dziewczynki
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Gorzej jest ze wstawaniem z łózka, podnoszeniem sie ..
I ta pogoda.. Jak dla mnie jest za goraco tak od razu ..
Pranie na szczęście już mam wyprane, poprasowane, muszę tylko je ulozyc w komodzie
malgorzatawalak Mój narzeczony powiedział, że jak zdąży dojechac z pracy to chciałby byc przy porodzie ale sie troche boi bo nie wie czego sie spodziewac hehe A co ja mam powiedzieć ?!
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
a co do skurczów... to w nocy tez mam bolesne skurcze ze az stekam pozycji znalezc nie idzie... jest ich przwaznie tak do 5, 6 i przechodzi. Ale dzis juz wkoncu wizyta , przez ktora sie choolernie stresuje .... Ale nic tam sie nie bedzie juz dzialo, musze w dwupaku wytrzymac do 38 tyg hehe
CZY WY TEZ MACIE OSTATNIO DZIWNE ZACHOWANIA, JAK W OGOLE NIE WY???
Jeeny ja zaczełam ostatnio bardzo klnać, a przewaznie sie wstrzymywałam bo to nie ładnie taak hue I zrobiłam sie strasznie zaborcza, u mnie zawsze nie po chwili zamienialo sie na tak . a teraz sama siebie nie poznaje jak juz cos powiem to tak zostaje.. hy. Mam tylko nadzieje ze po porodzie wroci wszystko do normy bo ciezko mi ze soba wytrzymac
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Ale fajnie, że znów możemy się oddawać naszemu "uzależnieniu"!
Dobrze Was tu mieć
Mi to nogi czasem puchną, zależy od butów. Grube nie są. Raczej w ogóle nie widać, że w ciąży jestem...no tylko brzuch mnie zdradza i ogólna ślamazarność ruchów:D
Zawsze twierdziłam, że się spasę, bo moje siostry dosyć przytyły w ciąży:)
Nawet ostatnio mąż zrobił mi zdjęcie z tyłu, żeby udowodnić mi, że moje lamentowanie odnośnie "bycia jak słonica" jest bezpodstawne!
Ja z tyłu:
No i bokiem:
Tak a propos - to w końcu możemy wstawiać kilka zdjęć od razu, a nie edytować
Nasz problem został rozwiązany:)
Buziaki:*
Idę chwilę pograć z mężem na gitarze:)
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Ja już wybieram buty i po wypłacie cosik na pewno kupię....
No byłoby to normalne, gdyby nie fakt że mam chyba z 60 par butów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahahaha
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
Są teez inne
Marzenka normalnie laska jak nic nic nie widac ze jestes w ciazy od tylu :d no bo brzusio fajny zgrabdny