BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 7 miesiąc temu #881304 przez agnieszka89
Misiana tez wozek to euro cart passo?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #881305 przez rewelka1312
Misiania bardzo ladny masz wozek widac ze taki porzadny, i ten stelarz taki gruby, ja jutro bede swoj zamawiac z allegro, mielismy wybrany ale znalazlam prawie identyczny o 300zl taniej a to prezent od dziadka przyszlego wiec dogadalam sie ze za te 300zl dokupie lezaczek i ubranka :)
CANIA a to moja kolyska haha taka sama:) tyle ze domowilam materacyk z gryka i kokosem zamiast piankowego ale nie wiem czy to sie czyms tak naprawde rozni :)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #881310 przez Magdalen
Aaah cały prawie dzionek za domem :D Dotleniona ze swietnym humorem:D
Jeeny ile zescie tego nawrzucały :D wszystko sliczne wozek faaaajny , podoba mi sie:D
A ja dokupiłam kilka kosmetykow szukalam cos na sloneczko ale nie mieli nic takiego dobrego najmniejszy to filtr 25 eh a to malo ... :D
Dobrej nocy :D

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881311 przez Agnilla
tak tak wrzucajcie fotki, uwielbiam ogladac :)
caly dzien zastanawiam sie o co moglo chodzic Marzenie z tym obrazaniem itp :unsure:
kurna, a ja w głowę zachodze po jakiego grzyba mam na liscie do szpitala reczniki papierowe :P teraz juz watpliwosci rozwiane i jutro je dopakuje ;)
co do kosmetykow dla dzieci to sama nie wiem, ale raczej nie biore, blisko mieszkam to najwyzej maz poelci i przyniesie.mowilam Wam, ze bede sie tydzien pakowac, ciekawe czy nie dluzej :D
dobrej nocy laski! chcialam cos jeszcze napisac...ale zapomnialam :P

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881317 przez Cania
rewelka1312 haha taka sama kolyska :D :) ja wlasnie nie dokupywalam materacyka, mam ten który był w zestawie. Zobacze jak się będzie sprawowal, najwyżej jeszcze w międzyczasie dokupię :)

Magdalen dobrze slyszec ze dziś w dobrym humorze :) bo ostatnio chyba cos niebardzo z nastrojem było. Ale co było to było, najważniejsze ze dzisiejszy dzień był dobry :D :)

Agni to tak jak my z mezem dziś kminilismy, po jaki piernik te reczniki :P :) A Elmirka rozwiala wszelkie wątpliwości :D :)

jej, ale Julka bryka na wieczor, maly rozbójnik! chyba na tą kołyskę tak się cieszy, bo jej o niej opowiadałam :P :)

Uciekam do spania, Dziewczyny :) Dobranoc!

btw u Was tez taka wichura za oknem? Masakra jakas...

10 lata 7 miesiąc temu #881339 przez kinngga87
Mnie w nocy obudzily wymioty masakra jakas:\ fatalnie sie czuje
Cudne te wasze fotki prubowalam dodac fotke mojego wozka ja mam euro cart passo ale z mojego tel nie idzie wiec zostaje mi tylko podziwiac wasze piekne zakupy.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #881359 przez Magdalen
Wiitaam :D
Cały czas co kilka godzinek probowałam sie dostac na forum i ciagle sobie prace konczyli..
Chyba jeszcze nikogo nie było na bardzo marnie przerobionym forum... nie podoba mi zbytnio !!
Jaa juz po 20 stce i dupaaa.:P Nie fajnie sie z tym czuje . A jeszcze bardziej mnie przeraza to , ze teraz latka beda leeciec szyybciutko . :(
Coo tam u Was kochane ?? :D
Ja tez chciałam miec spakowana torbe w polowie maja .:D ale oczywiscie z moimi zdolnosciami nie udało sie :D ale do konca miesiaca sie uda, jestem pełna nadzieji :D
Tak po za tym to mała cos mi ostatnio dokucza przy kazdym jej rozciagnieniu nozka wedruje pod zebra... Łobuz mały, nie dość ze bużka juz podobna do tatusia to i charakterek sobie wyrabia na wzor tatusia ;) Ciezko bede miła :P
Pozdrawiam :D

10 lata 7 miesiąc temu #881362 przez MarzenaBZ
Hej Dziewczyny! W końcu forum odblokowane! I tak wciąż nie ogarniam wszystkiego, bo zdjęć mi nie wyświetla itd. Ale pewnie zaraz się nauczę, albo znów wrócą do starej wersji:)

10 lata 7 miesiąc temu #881364 przez Cania
Witam po przerwie :) troche dpuzszej niz miala byc no ale... Najwazniejsze ze juz jestesmy :)

Jak tam u Was po weekendzie? My bylismy dzis na imprezie, 50 lat malzenstwa moich dziadkow. Zebysmy tak za 50 lat tez cieszyli sie wspolnym zyciem, wnukami i wspolnie przezytymi chwilami :)

Jutro ma.przyjsc do mnie paczka z apteki gemini :D takze bedzie kosmetykow i gadgetow :D niby dla mnie tam niewiele, wszystko dla malenstwa, ale i tak bardzo cieszy :D

Wczoraj zrobilam jeszcze pranie ciuszkow, takch ktore jeszcze w miedzyczasie dostalam lub kupilam, przy okazji wrzucilam tez koszule do szpitala. Ktos poruszal kiedys ten temat. Nie bylam przekonana ale ostatecznie wrzucilam do pralki z malymi ciuszkami i wypralam w jelpie :)

Dziewczyny, stesknilam sie za Wami za te 3 dni :D

10 lata 7 miesiąc temu #881366 przez Piotr

Magdalen napisał: Cały czas co kilka godzinek probowałam sie dostac na forum i ciagle sobie prace konczyli..
Chyba jeszcze nikogo nie było na bardzo marnie przerobionym forum... nie podoba mi zbytnio !!

Hej,
Mogłabyś napisać, w którym miejscu nie pojawiają się zdjęcia? Wszelkie informacji okażą się bardzo pomocne w poprawie działania forum.

10 lata 7 miesiąc temu #881368 przez gabi28
Nareszcie...

ja już bez was nie umiem żyć.Starałam się być cierpliwa,ale dzisiaj to już byłam wsciekła,że nie ma tego forum.

Dzisiaj nie czuję się zbyt dobrze,więc odezwe się jutro.

Trzymajcie się kobietki :*

10 lata 7 miesiąc temu #881370 przez misiana
Nareszcie !!
Już mnie cholera brała z tym czekaniem ;)
a w dodatku teraz nie koglam znalezc "odpowiedz" ale juz mam ;)

agnieszka89 wózek to ROAN TEO ;)

10 lata 7 miesiąc temu #881372 przez MarzenaBZ
No to tak jak ja...ciągle patrzyłam na telefonie, czy forum już działa. Teraz też bym to przegapiła.
Mi się nie wyświetlają zdjęcia w poprzednich rozmowach, czy te, które wstawiłam, a załączniki się nie otwierają. Ale może po prostu jeszcze tego nie umiem obsłużyć????

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881373 przez Magdalen
Cania.. ja tez sie steskniłam :D non stop czatowalam czy juz działa :D
Ja tez szlafrok i koszule prałam w proszku dla malej :D
A Weekend akurat u mnie nie za fajny... ta cholerna dwudziestka i paskudna pogoda za oknem :D
Ale wieeecie jest jeden plus nie działania forum :D Mogłam sie skupic na porzadkach :D

A co do zdjec to Marzena masz racje nie wyswietla zdj jest tylko okienko do otworzenia :D no ten wiecie o co chodzi :D Za duzo nakombinowane, wczesniej wszystko bylo czytelne , widoczne i jakos tak chyba lepiej, ale tez sie musze przyzwyczaic . :D Wkoncu czesto to bywam :D calymi dniami prawie ;)
a zdjec nie wyswietla tych dodanych przed zmianami na forum np na str 300 u majowek 2014tez zauwazylam ze sie nie da otwiera sie czarne okienko cos prpbuje zaladowac i laduje bez konca. ;/

10 lata 7 miesiąc temu #881375 przez Cania
Magdalen nie placz nad dwudziestka, moj maz w tym roku konczy 30 i juz od poczatku roku slysze lamenty :D aj tam, kazde lata sa piekne i nie ma co narzekac :) choc chcialoby sie byc wiecznie pieknym i mlodym :)

Moja Julcia tez rozrabia caly czas. Wypycha nozki z boku, a pupe w drugi bok i tak sie prostuje. Moje malenstwo, tak juz jej ciasno...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka