BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 7 miesiąc temu #881376 przez misiana
Mi tez nie wyswietla zdjec, ładuje ładuje i nic.. ;/
Zanim teraz na nowo to ogarniemy minie troche czasu hehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #881377 przez MarzenaBZ
taaaaaa....u mnie plusem niedziałającego forum było zatopienie się w książki. W końcu skończyłam durną Trylogię Grey'a i stwierdzam, że może aż tak durna nie jest! A teraz czytam świetną książkę: "Miłość, zazdrość i arszenik" Anny M. Zawadzkiej - polecam, bo śmieszna:D
A w ogóle, to wczoraj w TVP 1, był film "Jak urodzić i nie zwariować". Liczyłam, że wspomnę Wam o tym na forum, ale wczoraj ciągle nie działało:) Tak więc pooglądałam film po raz trzeci i nadal twierdzę, że chciałabym na porodówce kichnąć i urodzić:D ahahahaha ale w rzeczywistości to pewnie każda z nas znosi tą cudowną ciążę, jak gruba pani Cooper!

10 lata 7 miesiąc temu #881379 przez misiana
Hehe .. ;)
Ja z tygodnia na tydzien coraz bardziej jestem przerazona faktem zblizajacego sie wielkimi krokami porodu ;D nie wiem co mnie czeka, nie wiem jak to sie zacznie ;D
Tez tak macie ?

10 lata 7 miesiąc temu #881382 przez MarzenaBZ
Misiana, ja też to samo mam. Ostatnio na szkole rodzenia nas położna nastraszyła, bo m ówiła o przypadkach, w których trzeba się do szpitala zgłosić i tych, które zwiastują coś złego! A w ten wtorek będzie o porodzie, przebiegu, pozycjach itd. No i o roli osoby towarzyszącej. Wszystko super, ale ja wciąż się stresuję! Lubię mieć kontrolę nad swoim życiem, planować i realizować, a poród jest NIEPRZEWIDYWALNY! Stąd ten stres!

10 lata 7 miesiąc temu #881384 przez Magdalen
Marzena:D ha ogladałam tez:D oj mi tez sie marzy kinac i miec mala na rekach :D
Misiana ja choc juz wiem co mniemmniej wiecej czeka to jednaak dochodzi do mnie ze moze nie byc juz tak fajnie drugim razem. i bd sie mordowała na tej porodowce:D A tp juz cholera lada moment :) ale przezyjemy :D nie sresuj sie co by nie bylo to musisz przez to przejsc :D a warto , zeby miec skarbka na rekach ;)

10 lata 7 miesiąc temu #881385 przez misiana
No wlasnie .. Ja tez lubie miec wszytsko na swoim miejscu, poukladane, wiedziec co zrobie w ciagu dnia a na porodowce .. ? czarna magia jak dla mnie !!

10 lata 7 miesiąc temu #881389 przez Cania
Oj ja tez sie stresuje, bo mimo tego ze sie czyta i chodzi na szkole rodzenia, to i tak porod jest jedna wielka niewiadoma. A ja tez bardzo lubie miec wszystko poukladane i zaplanowane, a tu sie nie da za bardzo :) plan planem, ale moze byc naprawde roznie :)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881390 przez MarzenaBZ
Magdalen, niby za drugim razem lepiej się rodzi. I za każdym kolejnym coraz szybciej! Ale poród porodowi nierówny!

Nam pierwiastkom pozostaje jakoś DAĆ RADĘ!

PS. A tak za niedługo będą wyglądać nasi mężowie:D
(Może wyświetli się zdęcie)

O Babeczki, chyba teraz będzie można wstawiać więcej zdjęć, bo przy pliku pokazuje się WSTAW:) Więc będziemy mogły już dodawać więcej na raz, bez edytowania:) (chyba że znów się coś zepsuje)
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #881393 przez Magdalen
dOKŁADNIE, nic a nic nie wiadomo :D lepiej maja te co maja przewidziane cesarki bo to wyznaczona data rachu ciachu i po wszytskich i mozna sobie co nie co zaplanowac . :D ale nie chciałabym byc cieta wole naturalny porod :D

10 lata 7 miesiąc temu #881394 przez misiana
Musimy sobie jakos dać radę bo jest warto ! ;)

www.papilot.pl/dziecko/26236/4/Dziecko-w...ik.html#galleryimage
Oglądałam ten filmik wczoraj, znajdziecie go na str 4, cos niesamowitego ! ;))

10 lata 7 miesiąc temu #881397 przez MarzenaBZ
Misiana, fajny filmik! Uwielbiam jak mi się tak niunia w brzuchu przewraca!
A widzę, że najlepsze jeszcze przede mną:D

10 lata 7 miesiąc temu #881399 przez Magdalen
A widzisz Marzena no niby tak jest... :) ale np moja mama z kazdym porodem coraz to dluzej sie meczyla..ale to bylo kupe lat temu moze to jakos wtedy inaczej bylo . Ale czuje cos w kosciach ze nie bd wesolo i kolorowo :D ale cooo tam :D hue

Mój Ś.P. tata powiedzial by ze sie juz turlam a nie chodze... i doslownie by mial racje. Autentyko... moje poruszanie nie wyglada juz jak chodzenie heeh :D masakra:D cieezko mi jak nie wiem :( a do tego ze jestem malenka to juz w og musi mega zabawnie wygladac. tyle ze brzuch mam maly i nie jestem jakos wielka przez ciaze(przytylyłam jak do tej pory tylko 7/8 kg wiec jest idealnie :D , przypominam ze z Amela mialam ciuuut wiecej, bo przytylam 27 !! kg!! ;/ ale nie bylo mi wtedy tak ciezko jak teeraz :D) Heh ciaze sa zasakujace:P

10 lata 7 miesiąc temu #881401 przez misiana
no niesamowity :)
Osttanio też zaczęłam się zastanawiać skąd te małe skrzaty sie w nas wzieły hehe tak z niczego powstało takie maleństwo cudowne słodkie :)

10 lata 7 miesiąc temu #881419 przez Agnilla
ja sie witam i ide zalegac na kanapie, zakupy udane, jest juz fotel do malej pokoju, czekamy na mebelki i wsio...bym napisala, ze moge rodzic...ale nie chce :P
wg piatkowego usg, u ginka ktory mi zawsze robil prywatnie usg mala wazy 2545 g...wg szpitala sprzed tygodnia 1699...."mała" rozbieznośćnie powiem :/

10 lata 7 miesiąc temu #881420 przez Magdalen
No rzeczywiscie filmik swietny :D ze sie udalo tak nagrac ;) u mnie az tak fajnie nie widac ale widac sporo :) faajniutki to :D jak sie poloze wygodnie to wtedy moze sie rozpycha kopac wiercic ile wlezie bo nic nie boli :D a co do filmiku to suupeerasny brzuchol ma ta kobieta taki okraglutki pelny , idealny :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka