- Otrzymane podziękowania: 21
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
mała mnie dziś obudziła, a tak zaczęła szaleć, jakby chciał wyskoczyć Cały brzuch mi skakał we wszystkich kierunkach!
Sabina dobrze slyszec, ze wszystko w jak najlepszym porządku Niestety nie umiem Ci odpowiedzieć na pytanie odnośnie tego macierzyńskiego...
Staślubania Staś już kawał chłopa! nic tylko czekać, aż zdecyduje się przyjść do mamusi i tatusia
Z procesji dziś zrezygnuje, pojde tylko na msze, zdecydowanie nie czuje się na silach. Maz pojdzie jako reprezentacja
Miłego dnia Wam życzę
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Gratuluję udanych wizyt u lekarzy! Wspaniałe wiadomości Byle do porodu - łatwego i szybkiego
Agni, śliczny pokoik Jeszcze chwilka i będzie już z dzidzią czyli w 100% "ukończony"
Cania, O widzisz! Mój maluszek też szaleje w Kościele i w szkole rodzenia! To są dwa miejsca, gdzie brykanie, kopanie i widoki obcego w brzuchu mam gwarantowane O ile w szkole rodzenia podejrzewam, że lubi głos połoznej, bo ma ciepły i przyjemny głos, o tyle co do Koscioła mam wątpliwości Dlatego bardzo się cieszę, że szybko synka ochrzcimy, bo teraz to nie widać czy on tak szaleje z radości czy dlatego, że szuka wyjścia i chce uciec Oby nie!
Gdyby mi nie przeniesli wczoraj szkoły rodz. z 17 na 14.00 to miałam jechać do ZUSu po te wnioski (macierzyński i becikowe), dlatego pojade w pon. to bym Wam pozamieszczała skany! mam tylko nadzieję, że mi znowu nie przeniosą szk. rodz. bo mam na 18.00
Dzwoniłam wczoraj do mojego lekarza - mam dobry wynik GBS Uff.. To nawet jak go nie zdążę odebrać, bo zacznę rodzić przed wizytą to już się o synka nie muszę martwić
Buziaki, miłego dnia Kobietki!
P.S. Ja tez sobie odpuszczam procesję - sama się boję iść a poza tym tyle klękania nie wiem jak bym zniosła... Ciężko z tym brzuszkiem... Pójdę na samą mszę.
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Ja wczoraj po powrocie do domku nie zamierzalam lezeć hehe bo nalezalam sie 5 dni
Pojechalismy tu i tam, ale przyznam wam sie ze troche mnie rzuch wieczorem bolal, plecy i spojenie ;/
ale dzisiaj juz jest dobrze, chyba musialam sie ponownie przestawic z lozka szpitalnego na domowe
Moj M sprzedal wczoraj mial dobry wieczor i zabral nbas na male zakupy
Kupilam sobie legginsy i oczywiscie cos dla malego kazal mi znależć !
Sam mnie kusi do frzechów, ale wybralam juz coś troszke wiekszego;)
Załącznik nie został znaleziony
I bluza z allegro, ale jest tak na poczatek w razie chlodniejszych dni luc wieczorow
mały cos dzisiaj malo ruchliwy..
Zaraz biore sie za sprzatanie bo niby moj Mati sprzatal na bierzaco ale to tylko tak z grubsza hehe
a ja musze miec tak jakos troche bardziej niz po łebkach
Milego dnia ;*
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
Misiana moja Lenka tez dzis leniwa jescz sie nie obudziala bo zawsze wstajemy o 10 a mnie z 20min temu obudzil facet, zapomnialam ze dzis liczniki wymieniaja i taka zaspana w pizamie wylecialam haha i jescze Lenka spi napenwo bo jescze sie nie ruszala:)
Fajnny ten komplecik z bluza siwa , dla chlopczykow tez mozna fajnie ciuszki znalezc,
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Śtaślubania No mały jak na swój tydzien naprawde spory facet
Rewelka z tymi ciuszkami dla chlopca to jest tak, że mozna znalezc cos fajnego i ladnego ale i tak moim zdaniem dziewczynke bardziej wystroisz hehe
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Podobnie jak i niektóre z Was odpuściłam sobie dzisiejszą procesję. Byłam tylko na mszy.
Heh to ciekawe bo mój maluch również wybiera na szaleństwa spotkania w szkole rodzenia, kościół i zauważyłam też ze u fryzjera
Agni pokoik rewelacyjny. Taki schludny i przytulny
Staślubania chłop jak dąb normalnie! Czekamy wobec tego aż ciotki będą go mogły wreszcie zobaczyć i poznać.
Misiana cudne ubranka! A ten bezrękawnik z uszkami.... już widzę oczami wyobraźni jaki słodziak w tym będzie do schrupania
Rewelka ja ostatnio też taka rozespana i w pieleszach wybiegłam przed dom bo musiałam koparce ustąpić miejsca i przesunąć samochód. Ten wzrok facetów był bezcenny Baba blondynka w ciąży, nieuczesana i rozespana i leci spanikowana do auta którym potem jak na złość nie potrafi wycofać. Haha Przynajmniej dzień mieli rozpoczęty rozrywką jakąś
Miłego i rodzinnego dnia życzę
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Dziekuje Wam bardzo Troche tam goło, ale jak lokatorka sie wprowadzi to pewnie się cieplej w pokoju zrobi
Weszlam dzis na wage, od 3tc mam na plusie 16,5 kg...moglo byc mniej, ale wielkiej tragedii nie ma. powinnam napisac to co zawsze, ze od dzis dieta....ehe do soboty chyba
Elmirka, a becokowe to nie w MOPSie? jestem ciekawa, czekam na informacje ja wczoraj bylam w US, zaswiadczenie o dochodzie dostalam od reki, az w szoku bylam
dzis maz ma mi popstrykać jakies fotki, musze go wykorzystac poki jest w domu pomalowalam wczoraj paznokcie, wiec dzis niech Pola siedzi w brzuchu zreszta stwierdzilismy dzis, ze jeszcze sroda to nie ten czas ja musze zrobic porzadek w zdjeciach a maz w pracy wciaz
wczoraj córka mojego meza jak zawsze o 23 zaczela tance, moja ona jest za dnia, w nocy to jego dziecko beda razem mundial ogladac
dobrze, ze kupilam wczoraj truskawki, na 2 sniadanie koktajl bedzie
miłego dnia laski
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Ale miałąm garów do umycia :/ Wreszcie skończyłam. I poległa jedna szklanka, która wyślizgnęła mi się z rąk. No trudno Nie będę za nią tęsknić bo była długa i ciężko się ją myło
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania