- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Martyska, a zgapiaj Kobieto ile chcesz i co chcesz! Ja sie bardzo cieszę, że komuś sie też podoba to co mi albo że poddałam jakis pomysł, więc życzę udanych łowów wszystkim! Nawet wiekszego niż ja wyboru, żebyście mogły dobrac sobie coś co Wam będzie pasowało!
No ja też mam teraz apetyt po słoniu chyba..... Własnie odwracałam kotlety na drugą stronę to musiałam się odsunąć od patelni, żeby mi slinka tam nie nakapała I w tzw międzyczasie zjadłam maliny, truskawki, babeczke z owocami, bułkę słodką z truskawkami i teraz przyniosłam jogurt a obiad już za 2-3 minutki
Ale fakt - teraz mamy czas żeby jeść wszystko. Koleżanka urodziła niedawno córeńkę, to nie może jeść żadnych cytrusów, truskawek, cebuli ... Bo malutka źle to znosi i karmiona piersią po takich mamusinych posiłkach strasznie potem płacze.... A w ciąży normalnie był jedzone te rzeczy i nic.
Także kto wie, co potem będziemy mogły a czego nie....... Trzeba teraz jeszcze pokorzystać ostatnie dni
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
co do jedzenia to ja tez tak miałam - zanim nie musiałam zacząć stosować diety cukrzycowej - ciągle chodziłam głodna i miałam ochotę na przekąski a waga szybko szybowała w górę - teraz niestety muszę się mocno ograniczać także Wam zazdroszczę
elmirka szalejesz z tymi naklejkami piękne są i jakie tanie
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
a znowu sie pochwale... przyszła paczka ze Stanów od babci Olka. Boziu.. babcia zwariowala... ile Olek dostał ubrań-teraz wiem,że tego wszystkiego już nie wynosi. do tego pampersy,huteczki nawilżane,srodki czystości.. i cudowny lezaczek-bujaczek... zdjęc nie wstawię narazie bo mój aparat zaginąl podzczas remontu
edit.. ja równiez witam nową mamuśkę rozgość się..aha i obecnośc jest tutaj obowiązkowa codziennie ,bo inaczej cięzko nadrobić
Elmirka ja też nie mam zamiaru się przenosic na inne forum.. zresztą no cóż poradzic ..LUBIĘ WAS DZIEWCZYNY
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
gabi28 jak tylko odkopiesz aparat, to chcemy zdjęcia!
siostra mnie zabije, ale robie jej już trzecie pranie jak pracują to widać nie maja czasu a ze ja się nudze, to spozytkuje trochę energii
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
Teraz zaparzylam mieye bo mam takie mdlosci ze nie wiem:( tak mi niedobrze nie wiem czy to od tego jedzenia czy juz tak przed porodem bo to nie pierwszy raz.
Wysprzatalam sypialnie nasza i troche w lazience juz gora ogarnieta jeszcze tylko jeden pokoj graciarnia gdzie musimy dla mnie lzko zniesc na ta pomoc po porodzie i tam naszykowac. Musze robic obiad moj za pol godziny wraca i ja tez juz troche glodna ale nie mam sil tak mi sie spac chce, ziemniaki obralam i leze, zaraz pojde salatke zrobic i kotlety ubije tak na raty.
Mi teraz ciezko siedziec bo jak usiade to mnie kuje w srodku :/ jakbym na os usiadla pewnie mala glowka uciska ale jeszcze nisko nie jest, ciekawe co bedzie jak juz opadnie brzuch to tylko lezec bede hehe
Witam i ja nowa kolezanke!!! Ale nas juz duzo:) chyba najwiecej dzieci w tym roku sie w lipcu urodzi:)
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
a co do boli przy siedzeniu to potwierdzam - siedzenie na pilce robi robote! Może nie mam jakiejś dobranej i dopasowanej, tylko kupiona swego czasu w biedronie za 15zl, ale kiedy na niej siedze to nic nie boli wiec np. oglądam mecz i gibam się na boki lub do przodu i do tylu. Jedyne co to to, ze się nie da o nic oprzec heh. Ale przynajmniej krok tak nie boli i da się zyc. Co zrobić, jak nasze maleństwa już glowkami cisna...
- dariak
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
Tak to moja pierwsza ciąża, planowany poród sn i powiem, że raz sie go boje a raz mówie sobie, że tyle kobiet dało rade to i ja dam naprawde chciałabym mieć go już za sobą masz racje, że mały może wyskoczyć w każdej chwili, ale jakoś sie chyba do tego nie kwapi, chyba mu tam wygodnnie i nie obchodzi go, że jego mamuśka jest straaasznie niecierpliwa
Mam nadzieje, że dla mnie to forum też stanie się takim miejscem jak dla Was i oczywiście postaram się zaglądać tu jak najczęściej
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
MarzenaBZ gratuluję talentu!
Agnieszka89 dobre wieści! Trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli. A to była już ostatnia wizyta? Co dalej? Masz oczekiwać porodu czy zgłosić się gdyby dzieciątko jeszcze jednak nie chciało opuścić brzuszka?
Meniado dużo, dużo zdrówka!
Cania szalejesz u siostry ja zaś leń jestem, nic mi się nie chce, ale obiad dziś zrobiłam może jutro się wezmę chociaż za odkurzanie, żeby nie być taką pazerą
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Gabi28 wrzuć koniecznie zdjęcia wyprawki od babci! Wszystkie na pewno jesteśmy bardzo ciekawe!
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gin zleciła wysilek i duzo sexu a wtedy bedzie dobrze
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
pocieszam Was, ze ja tez ostatnio wciagam jak odkurzacz, tylko z tym, ze ja glodu nie czuje a jem
a wlasnie zamowilismy pizze, no bo to nasze ostatnie dni bym jutro weszla na wage, ale nie robie tego po pizzy bo urodze ze stresu
Daria, witaj
mialam jutro jechac do pracy w odwiedziny i potem do rodzicow i juz mi sie odechcialo moze skocze od razu do rodzicow, na obiad bo maz dluzej pracuje jutro.
Staś bidulko, moja kolezanka w ciazy wyladowala w szpitalu na rwe, wyobrazam sobie jaki to musi byc bol.wyslij odrobine do kazdej z nas, pocierpimy razem a i Ciebie troche odciazymy
nooo ja jestem ciekawa, czy ktoras z Was mnie wyprzedzi z porodem
Aga, jestes prawie 2 tyg za mna i juz masz rodzic ? eee mysle, ze tak dobrze nie bedziesz miala i jeszcze sie pokulasz, jak my
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
Nie zazdroszcze dziewczyny wam boli kregoslupa a rwy kulszowej to najwiekszemu wrogowi nie zyczylabym...
Agnieszka zycze ci zeby sie szybko rozwiazalo i zebys juz niedlugo tulila swoja dzidzie w ramionach tego ci zycze
A odnosnie jedzienia i apetytu to mnie rowniez dopadl glod slonicy moj maz chlop 190 cm zjada tyle ile i ja a moze inaczej ja zjadam tyle ile facet pracujacy 10 h dziennie a w ciagu dnia potrafie zjesc a to ciasteczko a to cukiereczek a to kanapeczka a to owocek no coz nie umiem sie opanowac ale niedlugo tak jak mowicie nic nam prawie nie bedzie mozna zjesc wiec chyba trzeba korzystac z tej mozliwosci ale tez bez przesady
Ja mam 13 kg na plusie a to juz 37 tc wiec chyba nie jest zle choc podobno troche juz kolanka bola jak chce usiasc na kolanach mezowi