BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 5 miesiąc temu #894608 przez polikaaa1
Maz jak sie dowiedzial to mowi do mnie : to ja juz sie piwa nie moge napic, ani nigdzie jezdzic. a za chwile stwierdzil, ze lepiej jak juz by bylo po, bo tak to nie wiadomo co robic:D a w oczach panika hehe:p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #894611 przez Agnilla
tabelka zaktualizowana, polikka mam znowu cos poprawiac? ;) informuj na biezaco ;)
jak mnie ciekawi ile Pola wazy, i jak bedzie wygladala. matkooo :P
Martyska, jak boli to moze pakuj sie...jak juz ma bolec to skutecznie i bedzie z glowy, bo te przepowiadajace sa bolesne a g***o daja :P mnie to kurna boli, ze jakby sie zaczelo to bym sama nie wiedziala czy to juz czy nie :angry:

10 lata 5 miesiąc temu #894633 przez magduska
polikaaa1 lepiej miec juz z glowy hehe, ja jak bylam na ostatnim ktg,tez mi powiedziano,ze sa juz delikatne skurcze,takie slabsze,ale sie pojawiaja
ja juz wspolczuje wszystkim naszym facetom, stres nie z tej ziemi i pewnie panika
moja mama to juz by chciala,zebym urodzila,ciekawi ja do kogo maly bedzie podobny i wogole jaki bedzie,chociaz powtarza mi caly czas,zeby wszystko szczesliwie sie skonczylo i maly byl zdrwowy :-)
witam rowniez wszystkie mamusie
Moj maly szaleje dzisiaj,az za bardzo, moze juz chce wyjsc na zewnatrz i byc z rodzicami, kreci sie prawie non stop,az brzuch mi faluje

10 lata 5 miesiąc temu #894635 przez wiolcia1004
Forum znow zaczyna sie zacinac masakra jakas!!!

10 lata 5 miesiąc temu #894639 przez Cania
witam nowa lipcoweczke :) im bliżej lipca tym nas więcej :D

polikaaa1 nooo to jesteś na bardzo dobrej drodze :) ja bylam na KTG tydzień temu to nic ciekawego się tam nie dzialo. Ide jutro, zobaczymy. Tak bym chciała uslyszec ze już jakies skurcze się pojawiają...

10 lata 5 miesiąc temu #894644 przez tosienka
ja jestem z Szamotuł, wlkp, może ktoś jeszcze jest z tych okolic? ja jak ide na spacer to synuś w brzuszku wciąż wypycha kolanka i nóżki, aż ciężko chodzić,
Martyska bedzie dobrze, t :) tylko bez paniki,

10 lata 5 miesiąc temu #894650 przez gabi28
witam sie wieczornie,ale tylko na chwilkę wpadam. Witam kolejną mamę -tosienkę :)

padam na twarz,skończyłam prasowac,a T zakończył malowanie ,więc biorę mopa i będę ścierać podłogi a jutro WIELKIE SPRZĄTANIE. oby sił mi nie brakło.

Odezwę się jutro i postaram się wrzucić zdjecia-jak znajdę ten przeklęty aparat :)

dobrej nocki dla wszystkich.

10 lata 5 miesiąc temu #894652 przez martyska
Przespałam się i trochę przeszło więc to raczej jeszcze nie teraz ;) ale Agnilla racja jak ma bolec to do porodu a nie takie przepowiadając :angry:

Witam nową koleżankę u mnie też Igorek to już będzie ich trzech na lipcówkach :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #894656 przez polikaaa1
a jakie ubranka bierzecie na wyjscie dla dziecka? bo nie wim czy jakies cieplejsze czy nie?

10 lata 5 miesiąc temu #894657 przez dariak
ja z północy :) aktualnie mieszkam w Czersku (pomorskie) a rodzic będę w Chojnicach, może ktoś jeszcze? :)

10 lata 5 miesiąc temu #894666 przez wiolcia1004
Polikaaa1 ja uszykuje 2 wersje bo niewiadomo jak z pogoda:) Dziewczyny radzily zeby nie brac tych ciuszkow na wyjscie do szpitala zeby nie przeszly bakteriami szpitala wiec zostawie mezowi juz przygotowane zeby sie nie zestresowal:)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #894668 przez misiana
Polikaa ja mam spakowane na wyjscie ze szpitala body z krotkim rekawem, dresik, czapeczke, skarpetki i niedrapki, pieluszke i kocyk :) ale nie wiem czy to dobry zestaw hehe Wszytsko lezy w nosidelku

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #894672 przez Agnilla
ja mam przygotowane i cieple i lzejsze ubranka na wyjscie, a co ubierzemy to sie okaze, jaka pogoda za oknem bedzie, choc zapowiadaja ze od lipca ma byc cieplej. maz przywiezie co przygtuje i potem zdecydujemy. myslalam nad pajacem, zeby nie uciskac malej pepuszka za bardzo, ale bedzie miala legginsy ;) najwyzej nizej jej zaloze, bo lans musi byc ;) a sobie przyszykuje sukienke, bo pewnie mnie beda szwy na brzuchu ograniczaly, wiec spodnie odpadaja i trampki, tyle do auta sie przetransportuje ;)
oooo kuwa, zaczynaja sie telefony :angry: maz powiedzial, ze mi schowa telefon, chyba mu go dam :P
a wiecie, ale jazda dzis byla. bo okazalo sie, ze wrosl mi wlosek w bikini. nie wiedzialam nawet, ale jakis glupi ruch, bielizna otarla i myslalam, ze sie porobie z bolu :P pierwsze co to wolam "nie boj sie to nie porod" ale moj maz zle zrozumial i....strach w jego oczach bezcenny :lol:
oo dariak, chyba mam najblizej do Ciebie ;) ale ja nie rodze w chojnicach, w stg ;)

10 lata 5 miesiąc temu #894679 przez misiana
Ja sie wgl zastanawiam jak to bedzie z ubieraniem malego ;) vzy bede wiedziala jak to robić, czy nie za lekko albo zeby nie przegrzac hehe

10 lata 5 miesiąc temu #894680 przez ggabii
No i conieco poczytałam co tu wyskrobałyście :)
Witam nowe Mamusie. Rośnie nasza paczka lipcóweczek ;)
Niedawno dopiero weszłam do domku. Teraz szybka kąpiel no i jazda do przychodnie hehehehe.
Marzenka jestem totalnie pod wrażeniem malowideł!!! Gdyby nie to że mieszkanie wynajmujemy to też bym się tak pobawiła. A tak to kupię bezbolesną naklejkę.
Staślubania biedactwo tak musisz się męczyć na tej mecie. Ale już niedługo. Synuś Ci to wynagrodzi :)
Byłam dziś oglądać wózeczki. Czy któraś ma może z firmy RIKO?? Nawet był całkiem całkiem i sprzedawca mi go zachwalał i mówił że sami od miesiąca go mają i się sprawdza. Ale chciałam jeszcze poznać Wasze opinie.....

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka