- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- katsi87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
bo widzę, że chłopcy całkiem zdominowali nasze forum:)
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Gosia to mój lekarz robi połówkowe nawet ostatnio chciał mi zrobić zdjecie 3d/4d ale powiedział, ze jest za mało płynu owodniowego i póki co , sie nie da.. może następnym razem tylko nie wiem ile mi doliczy za taką przyjemność
Jedziesz to Katowic, to skad jestes?
Missy bardzo dobrze, że wyniki ok ja niestety też nie potrafie sobie odmówić słodkiego probowałam, ale nic z tego
suzanna a myślisz, ze ja tego sie nie obawiam ale znalazlam kalkulator wagi w ciąży, wpisujesz tam swój wzrost i wagę sprzed ciąży i wylicza ile powinnas przytyć w danym miesiacu.. póki co mieszczę sie w normie bo wszystko zależy od tego ile miało sie kg przed ciążą
tu jest link jakby ktoś chciał :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
katsi super, że wszystko ok to odpoczęłaś, tego trzeba jak najwiecej i zakupki, widzę, udane no i pierwszy kopniak- gratuluję i życzęd powodzenia w poszukiwaniu nowego domku
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Krew oddana, wyniki w poniedzialek u gina.
O no no no Katsi, ja chce chopaczka bo dziewuszke juz mam.
Missy jak samopoczucie dzisiaj?
To mnie wychodzi za mala waga na kalkulatorze, ale chyba zaczynam przybierac bo od ostatniego wazenia mam ponad kg na plusie
Wczoraj uslyszalam komplementy, ze ciaza mi sluzy i ze ladnie wygladam szkoda tylko ze nie czuje sie tak jak wygladam.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Też jakoś nie czuje się nadzwyczajnie, pod względem wyglądu . Cera jakaś taka dziwna, włosy ooooo matko - fryzjer by mi się przydał, bo mi włosy powoli płowieją Zobaczyłam się ostatnio na zdjęciu
Samopoczucie nie najgorsze, będzie lepsze wiesz kiedy Ale i tak za dużo zapału do pracy nie mam, a tyle zawsze do zrobienia
Ja w niedziele znowu idę do labo, tym razem tarczycę zbadać. A potem to pewnie dopiero obciążenie glukozą Mąż mnie nastraszył, że ohyda i cooo
W tym miesiącu to po prostu kuleje z kasą Lekarze, labo, wszystko płatne. Dentystę odwlekam bo znowu kasaa. Niech ten miesiąc się już skończyyy
- Suzanna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
missyy też mam te same problemy, czuje ze wygladam mało ciekawie, cera i włosy to dla mnie tragedia ale mój T uparł się zebym nie szła do fryzjera bo w ciazy nie wolno farbowac włosów bo zaszkodze , scinac nie wolno bo skróce dziecku życie .... itd itd
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Suzanna ja się wczoraj ważyłam i przytyłam już 6 kg od początku ciąży Nie podoba mi się ten szybki wzrost wagi W pierwszej ciąży przytyłam 16 kg ale po badaniu na glukozę wykryto u mnie cukrzycę ciążową i byłam na diecie bo pewnie więcej bym przytyła i obiecałam sobie wtedy że w drugiej ciąży już nie będę sie tak objadać ale apetyt mam wilczy
Jeśli chodzi o fryzjera to odczekałam 3,5 m -ca Odrosty miałam już takie że nie mogłam na siebie patrzeć Podobno lepiej nie farbować w I trymestrze a potem już można tak mi lekarz powiedział Ja będę rodzić w Piasecznie chociaż myślałam o W-wie ale mam lekarza ze szpitala z Piaseczna. W którym szpitalu w W-wie masz zamiar rodzić?
Ann życzę Ci żeby na usg wyszło że nosisz w brzuszku tego upragnionego synka
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Asienka moj gin tez robi badania polowkowe i tez ma dosyc dobry sprzet bo ostatnio tez mi na 3d przelanczal i mam nawet zdjecie juz maluszka w tym 3d i to wszystko mam w kosztach wizyty Tylko ze ja juz stracilam dwojke dzieci i w drugiej ciazy u mojej coreczki wykryto wady letalne dla tego on wysyla mnie na konsultacje do Katowic, tam maja fachowy sprzet na ktorym wykrywaja w razie W wszystkie wady. Na prenatalnych tez tam bylam w 13 tyg, wyszlo ze dzidzia jest zdrowa ale teraz i tak na polowkowe jade i pozniej dla pewnosci w ok 30tyg tez tam pojade, A jestem z okolic Czestochowy
Co do tego kalkulatora to wychodzi mi ze mam wage w normie, ale on pokazuje ze na koniec ciazy mam wazyc 74kg hmmm jakos to ciezko widze mam 161cm i tyle wazyc hehe bede wygladac jak paczek bez raczek
Suzanna Ja przed ciaza schudlam 7 kg a teraz to nadrabiam heh... A co do fryzjera to ja bylam jakies dwa tyg temu bo zawsze na blond sie farbowalam i mialam juz straszne odrosty, pytalam sie lekarza to mi powiedzial ze farbowac moge zwykla farba ale nie moge rozjasniac wiec zafarbowalam na swoj kolor i mam spokoj
Ann ja tez zycze synka
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Jak dzień mija? Zaraz sobie poogarniam co tutaj skrobałyście
Ja dzisiaj zdrowo, na śniadanko musli mmmm dobre
O matyldo już 13 nieźle, to sobie pospałam dzisiaj
Wczoraj byliśmy z mężem w tesco wyciągnęłam go po te słodkie szare trampki i 5pak bodziaków z autkami itd nooo ja tylko to chciałam kupować ale mąż wpadł w szał jak zobaczył obniżki cen i nabrał 2 swetry (po 18zł szt!) , bluzę (24zł) , 2 bluzki (6 i 9zł) i 3pak skarpetek (9zł) hahaha i wszyscy mówią że to kobiety lecą na promocje No ale niech mu jest, długie rękawy pokupowane już na wyrost, napewno się przydadzą jesienią i zimą
ooo missyy mnie sprowadziła na ziemię że tylko ja tu tak wariuję więc spoko dam se na wstrzymanie bo pomyślicie sobie o mnie niefajne rzeczy czy coś że wariatka
Gosia to my też mieliśmy odłożone na wyprawkę i remont więc możemy spokojnie kupować bo tak na raz tyle pieniędzy nagle wyłożyć to masakra. A Ty skąd jesteś dokładnie? Ja do Katowic mam hmm 40min drogi
natalia no właśnie tylko Klupś ma komody itd, ja przewijak kupię Klupsiowy co się na łóżeczko nakłada, a komody nie będę kupować bo i tak maluch będzie przy nas i w moich meblach ma miejsce
kakadu no całkiem inaczej jak się kupuje pierwszy raz i ta radość bezcenna ale wolę mieć teraz pokupowane bo później nie wiem jak będę się czuła, czy dam radę się zakupami zajmować itd
asienka ja liczę na małego maluszka Ale no jakieś pierwsze ciuszki trzeba mieć po parę sztuk bo jak się urodzi malec 53cm czy coś koło tego to w tych 62 się utopi
missyy no dobra już się nie wychylam bo wychodzę na głupka chyba ja od tygodnia jadę bez słodyczy - zamiast tego winogrona, jabłka, pomarańcze, kiwi, ananas I jakoś daję radę
Ann no to rzeczywiście długo używałaś gondoli! pomysł z sadzaniem w niej nie jest zły choć nasze maluchy to przezimują w gondolach
Suzanna ja też zaczęłam normalnie jeść, ale aż za dużo ! Jak z początku nic tak teraz apetyt mam za dwóch albo trzech
katsi kochana nas odwiedziła z maluchami ! kilka dni cię niema i się martwimy noo kochana pierwszy kopniaczek to już poważne dzieci sobie mieszkają u ciebie w brzuszku a do ZOO sama bym się wybrała ! Byłam jak miałam chyba 5?6? lat.. może za rok w wiosnę pojedziemy już z maluchem Trzymam kciuki za Twoje badania !
asienka ja patrzeć na ten kalkulator nie mogę normalnie pisze mi że teraz powinnam mieć już 5,5kg na plusie na szczęście mam 2,7 więc trochę zapasu jest.
Ann ja też miałam dziś krew iść oddawać ale tak się źle rano czułam jakaś niedospana i w ogóle że zrezygnowałam z podróży może w poniedziałek/wtorek się przejadę
Suzanna mam to samo! Ja przed ciążą jakieś 2 lata temu się odchudzałam i ćwiczyłam bo mi moja waga przeszkadzała. schudłam 13 kg i utrzymywałam przez rok bez problemu te wagę Ale teraz trochę fiksuję żeby nie przytyć więcej niż przed odchudzaniem bo bym się chyba załamała
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Chcialam anulowac karte do bankomatu bo jej nie uzywam bo mam inna przy innym koncie i kurka chyba ja zgubilam, musze isc do banku zglosic
A w zoo bylismy we wrzesniu. Warszawskie nam sie spodobalo.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Ann ja do Warszawy mam daleko ale w Chorzowie jest ZOO jeśli jeszcze funkcjonuje bo tyle lat temu tam byłam że szok
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
I byłaś w tesco O mamoooo, kusisz kobitooo
A mnie widzisz do słodkiego ciągnie Owoce nie za bardzo, nie mam coś ochoty na owocę. Rzucę się dopiero na truchawyy