- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Asienka dobrze, ze z maluszkiem wszystko ok :)Ja też na kolejną wizytę muszę zrobić to obciążenie glukozą

Ann super, ze upewniłaś się, że wszystko dobrze z maleństwem. Myślałam, że poznamy dzisiaj płeć Twojego dzieciątka

Aggi ja mam na razie kilka ubranek, czapeczkę i wczoraj zakupione skarpetunie

Aggi a Twoje łóżeczko jest firmy Klupś? Bo widziałam też podobne innych firm. Byłam zdecydowana na to Klupsiowe, ale coś nie ma ono za dobrych opinii.
Aaaa, a smoczki przesłodkie! Musze się też się wziąć porządniej za tą wyprawkę

Maganna zdrówka życzę!
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Asienka87 supe, że z Maluszkiem wszystko w porządku. Ja połówkowe mam na 27 i już się nie mogę doczekać Wcześniej też muszę zrobić glukozę i wybieram się w nast sobotę Na samą myśl robi mi się niedobrze ale zabiorę cytrynę i słomkę i będę piła z zatkanym nosem Jakoś muszę dać radę. Ja od bratowej dostanę trochę rzeczy tyle że ona miała 2 dziewczyny więc musi mi przebrać to co się dla chłopca nadaje

Maganna wspólczuję przeziębienia bo też się męczę. Najpierw gardło przez dwa dni mnie bolało więc kupiłam sobie takie drażetki do ssania dla ciężarnych malinowe i przeszło a teraz czuję że katar mnie bierze i zła jestem bo dbam o siebie ubieram się i nie wiem skąd to się przywlekło

Ann To się stresu nabawiłaś przez tą położną Ale najważniejsze że wszystko o porządku. Córeczka śliczna i bardzo fotogieniczna

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

natalia to łóżeczko co ja kupiłam nie jest Klupsiowe, ale bardzo podobne. Wiesz co moja koleżanka ma właśnie firm Klupś serię z żyrafką i mały 2,5 roku w tym spał i stan nadal idealny - ja nie czytałam opinii, ale też chciałam żyrafkowe bo sprawdzone - ona chwaliła i widać że cieszą się zainteresowaniem. Jednak u nas padło na to z pieskiem. I w sumie wyjęliśmy z paczki poszczególne elementy i widać że porządne i stabilne. I materac też mamy od nich

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja się już wzięłam za wyprawkę - odhaczam po kolei wszystko

Wiki wiem wiem dlatego tylko niewielkie ilości tych 56 będę kupowała - reszta już na 62

Okno umyte tamdadam

Spadam dokończyć obiad i później jedziemy z mężem tam do jego rodziców rozeznać się co i jak po tym wypadku..
Udanego dnia

- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 141

Wiki mnie tez przeziebienie meczy

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Lecę na jakiś długi spacer dla lepszej kondycji

- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Natalia damy rade

Wiki no to chyba takie najkosztowniejsze rzeczy dostaniesz

Gosia no to ładnei sie sprzedawcy naliczą

- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 141

Aggi tez podobaja mi sie te lozeczka i juz pare razy je ogladalam

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Już się chyba nie wsłuchuje w żadne ruchy, bo powoli zaczynam sobie je roić

Potem jakies demony mi po głowie chodzą i straszne myśli nachodzą do głowy jak nic nie czuje:angry: A do wizyty dalekoo

Ann-sunshine Ooo matko, to się polożna spisała

A wózek jak znalazł

Ja planuje wózek albo z Bebetto, Navingtona albo Fyn. Okaże się po jeździe testowej

Dostałam wyniki z labo. Krew, mocz, kiła, hiv, cmg wszystko ok. Glukoza nawet w normie

Te słodkie to i tak mi w tyłek i uda idą powolii.. AAAAAAAAAaaaaaa

Eeee, trochę czytania było i teraz nie wiem czy o czymś nie zapomniałam, jak tak to sorry.
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Suzanna
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

nataliaa87 Ja z Warszawy jestem

Ann-sunshine dzieki za dopisanie do listy

asienka87 5, 5 to nie tak dużo , ja to sie boje ze zaraz skoncze jak wieloryb przy tym apetycie który teraz mam

aggi Ja czekam z kupowaniem do połówkowego żeby miec 100% pewnosci dla kogo mam kupowac, ale rozglądam sie i czasem mam wielka ochote kupić milion tych ślicznych ciuszków:) Moja mama za to nie czeka i już nakupowała skarpeteczek , spodenek i bodziaków:) Smoczki już tez mam 2 , podobne do tych co na zdjęciu, w takich własnie kolorkach

- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
strasznie dużo nadrabiania miałam, rozpisałyście się koleżanki:) witam nowe przyszłe mamusie:)

u naszej piątki właśnie dziś zakończył się weekend: bo tak jak mówiłam mój B jak w poniedziałek wróci wieczorem to w czwartek wyjeżdża więc jesteśmy zaabsorbowani sobą i przygotowaniami do przyjścia bobasków na świat. Teraz znowu sama do poniedziałku:(
ale później mój B bierze sobie wolne: aż tydzień więc nie mogę się doczekać

W poniedziałek razem z mężem przyjechały prezenty od przyjaciela z Anglii: mamy masę nowiutkich ubranek czapeczek body oraz przepiękne zabaweczki dla dzidziusiów:)I Ja też dostałam prezent na dzień Kobiet: torebkę i portfel w kwiaty:mmmmmmm piękne!!! Kocham mojego męża:)
We wtorek jeździliśmy od rana oglądać domy różne, jak również po bankach i urzędach: cały dzień byliśmy zalatani:) a w środę B zabrał mnie najpierw na mini zakupy: też kupiliśmy kilka malusich ciuszków dla wcześniaczków, a potem na wycieczkę do Zamościa:)Byliśmy w ZOO: ostatni raz byłam w ZOO jak miałam 9 lat więc byłam zachwycona:) pospacerowaliśmy sobie, potem na starówce wypiliśmy kawkę i zjedliśmy lody: chyba dzieciaczkom się podobało bo poczułam wczoraj pierwszego kopniaczka:)
czekam na więcej:)
- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Odwiedzam ostatnio dentystę często, robię sobie porządek z ząbkami bo nie powiem te ciągłe wymioty również na uzębieniu pozostawiły ślad, ale jeszcze dwie wizyty i z głowy:)
W sobotę idę na kolejne usg: może dzidziusie pokażą kim są

Imiona mam po dwa dla dziewczynek i chłopców: wierzę, że będzie mixxx:)
Mam ostatnio pełno energii: dzisiaj spacer z koleżanką zajął nam dwie godzinki i ładny dystansik pokonałyśmy:)
Jak po usg sobotnim i jutrzejszych wynikach będzie dobrze to dostaje pozwolenie na basen od poniedziałku:)))
Aggi: smoczki są CUDOWNEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U Nas poród jest przewidziany na ostatni tydzień czerwca lub najpóźniej pierwszy tydzień lipca: czas teraz leci jak wściekły:)nie mogę się doczekać jak poznam nasze perełki:)
Miłego wieczorku dziewczynki:) Ja wieczór z ananasem arbuzem i magdą gessler:)

P.S: Mimo przyrostu wagi u mnie dalej niecałe 5 kg jedynie brzuszek rośnie codzień