- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do suwaczka to musisz wejść na górze w zakładkę suwaczki, następnie przejść przez kolejne kroki tworzenia i skopiować kod, który otrzymasz. Potem wejść w profil-> Twój profil i wkleić na dole kod w okienku podpis. Nie wiem czy nie namieszałam. Jakbyś miała nadal problem, to pisz Wyjaśnię jeszcze raz.
Gratuluję synka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Missy ja właśnie wczoraj miałam z 5 takich ataków bólu;/ ruszyć się nie mogłam no a w nocy praktycznie cały czas lewy bok mnie bolał, ale tym razem był to taki tępy lżejszy bol do wytrzymania, więc jakoś dałam rade przespać tą nocke...
Serduszko nio to swietny pomysł z tymi motorami mój chrzestny też należy do klubu motorowego ale na taki pomysł niestety nie wpadł oj, ale Ci do kwietnia przeleci
Natalia oj, cieżko z tymi imionami, szczególnie dla chłopca sama długo myslałam nad imieniem daj znać , jak po wizycie u endo
Ann właśnie cierpie od wczoraj jeszcze bardziej jeszcze 4 godzinki i zobacze moja dzidzie
a zakupki super, szczególnie ta bluzeczka rózowa, czy czerwona, a moze malinowa ? cieżko określić na monitorze
Aggi no pieknie, pięknie też może w weekend wybierzemy sie do Pszczyny, dawno po parku tam nie spacerowaliśmy i moze lody już w ryneczku będa
Marsi super, ze wszystko w porządku z maluszkiem:) i kolejny chłopak ja dziś mam wizyte, wiec wszystkiego sie dowiem a ja juz przytyłam od poczatku ciaży jakieś 5 kg... a zdjecia też dostajemy co wizyte i dzis tez pewnie dostaniemy
Natalia to ładna ma siłe Twój mały mój jeszcze na zewnątrz nie kopie, a mój Ł czeka, oj czeka
Wiki witaj super, ze do nas trafiłas:) kolejny chłopak, no popatrz co do wagi, nic sie nie martw, też przytyłam juz 5 kh a może nawet 5,5 kg tak jakoś waga skacze też mam apetyt, niestety ale co tam musimy cieszyć sie ciążą a nie martwić sie o wage
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
- marsi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Serduszko moja koleżanka tez jechała na motorze, tylko musisz pamiętać by się mocno trzymac męża i nie zakładaj długiej sukienki czy z trenem, bo może ci się w koło wkręcić. Serio kiedyś widziałam taki filmik, nie ciekawe
Natali widze, ze poruszyłaś temat imion. Moge sie pochwalic z mężem juz wybralićmy będzie mały Antoś
asienka87 zgadza sie nie ma co sie martwic wagą, trzeba się cieszyć ciąża. Ja jednak trochę chciałabym miec ją pod kontrolą by nie przesadzić. Moja bratowa serio w ciązy przytyła 40kg, ale dlatego że cukier się jej źle odkładał. I ona tyła i maluch urodził sie spory 4,6kg. Lekarz o dziwo nic nie zauważył dopiero przy drugiej ciązy gdy sytuacja zaczynała sie powtarzac stwierdził, że cos jest nie tak
Dziewczyny a co do bólów, ja tak raz w tygodniu mam taki dzień, że mnie zakłuwa w brzuchy. Moja mam stwierdziła, że wszelkie bóle i kłucia to oznaka rozrastającej się macicy i rozciągających wiązadeł. jedne nie czuja tego inne troche a jeszcze inne mocno. akurat wczoraj był taki dzien a że była u lekarza to sprawdził i wszytsko jest wporządku tzn. ładna długa szyjka macicy, zamknieta
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Suzanna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Suzanna
- Wylogowany
- gaworzenie
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
Suzanna witamy serdecznie. Co do tych bóli, to ja mam to samo. Czasami czuję się jak babcia 90- letnia.. Szczególnie kiedy nie jestem w stanie sama wstać z łóżka ani zmienić pozycji kiedy leżę i mąż musi mi pomagać. Mój ortopeda kazał mi cały czas leżeć i wstawać tylko do toalety, ale ja bym w życiu nie dała tak rady żyć, więc chodzę tyle ile mogę.
Asienka odezwij się po wizycie Cudownych widoków maluszka życzę
Marsi strasznie zazdroszczę zdecydowania w sprawie imienia.. Ja mam ogromny dylemat. W sumie gdyby to zależało tylko ode mnie, to mój młody miałby na imię Szymon, ale męża nie przekonam. Myślimy o Mikołaju albo Hubercie, ale jakoś nie jestem przekonana w 100% do żadnego z nich.
A ja uciekam robić jakiś obiadek, bo coś czuję, że śladami Ann też się dzisiaj wybiorę pochodzić po sklepach Tak mnie naszło
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
WITAM nowe mamusie:lol:
Posadziłam kwiatki w doniczki i się zmachałam Odrazu ładniej przed domem.
Ahh, ta moja kondycha. Idę coś zjeść
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
jezeli chodzi o kilogramy to ja nie przytyłam jeszcze nic, ale genralnie jestem okrąglutka, więc jest z czego czerpać.
Co do imion dla chłopców, to u nas będzie duży problem, ponieważ już dwa z puli, która nam się podobała wykorzystalismy teraz bedzie problem
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Suzanna
- Wylogowany
- gaworzenie
Wiki pocieszyłas mnie ze Tobie juz mineło, mam nadzieje ze mnie tez minie niedługo bo najgorsze jest wstawanie albo przekrecanie się na drugi bok. Tragediaaa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Więc maluch ma się dobrze. Wg USG jest 3 dni starszy niż wg OM. No i 100% facet Zdjęcia niestety nie mam, ale sprzęt ma taki, że jak wyszłam z gabinetu to powiedziałam mężowi 'ale jaja!' Kolejna wizyta 1 kwietnia i dostałam na badania znów - mocz, krew, HBS, HCV i coś tam jeszcze
Ann no to muszę chyba się przejechać do CH na zakupy ja też typowo ciążowych ubrań nie chce i nie mam, bo po co. Szkoda kasy.. jak się nazywają 'ciążowe' to są dwa razy droższe a śmigam w jeansach na gumkę, kupiłam trzy pary i chodzę, a później przyjdzie lato i spodenki,sukienki
MAniula to my sprzedaliśmy motocykl teraz w styczniu dla dobra malucha, ale na przyszły rok sama bym chciała żebyśmy coś kupili
Marsi no to gratulacje, rzeczywiście sierpień zdominowany! ja nie wiem ile maluch waży ani ile ma 'wzrostu'.. Ale mam zamiar właśnie iść do innego gina na 3d/4d, bo mój tego niema a od początku ciąży przytyłam 2,7kg poka poka zdjęcie ooo Antoś będzie fajnie !
Ann ja też kompletnie nie spałam w nocy
missyy spokojnie beksa beksa Ja nie płaczę, jakaś taka 'zimna' w tej ciąży się zrobiłam
natalia 8kg ! zazdrość też bym tak chciała... ja walczyłam 9 miesięcy żeby schudnąć 13kg... schudłam i co I ciąża i teraz każdy kilogram tak mnie lekko kłuje w serce
Witaj Wiki imię dla malucha wybrane? Gratuluję synka ja znalazłam fajny sposób na słodycze - tzn no sprawdza się teraz bo sobie postanowiłam że do świąt tylko w soboty będę jadła słodkie, a w tygodniu czekoladki czy ciastka zastąpię owocami Póki co już tydzień daję radę no i napewno maluch zdrowszy będzie
asienka niestety najlepsze lody nadal zamknięte tzn te na gałki - które są od lat na rynku. Ale w pijalni soków włoskie są i dolce vita też jest ale tam drogo trzymam kciuki za wizytę
WItaj Suzanna rozgość się
Ale nas dużo i kolejni chłopcy no pięknie Ann uzupełniaj tabelkę
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny piszcie o Waszych pomysłach na imiona dla Waszych synków Zawsze będzie większy wybór